Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla blmiyorum genelde oyun ici haziran diye konuşuluyor ama pek sanmıyorum oyunda fazla düzelicek birşeylern oldugu bi check up yaparlar sonra OB ye geçerler gibime geliyor ne kadar geçikirlerse o kadar player kaybedeceklerini biliyorlar ama şuan birşey belli degil.
  • 21 Mayıs 2011 tarihinde 01:00 'de
  • Arkadaşlar oyunu indirmeye çalışıyorum fakat Pando Media booster'ı indirmeye çalışırken downloader öyle kalıyor. Yani en başta öyle kalıyor. Ne yapacağım,başka download linki bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyacafe

21 Mayıs 2011 tarihinde 01:00 'de

Open betaya daha çok var arkadaşım.Eğer o tarihle open betayı kastetdiysen lütfen oyunun forumunu takip etmeden yanlış bilgiler vermeyin...
    Yakında tekrar yeni bir kapalı beta denemesi olacağını yazmışlar.Open beta temmuz ortası gibi tahmin ediliyor...Aceleye getirilmemesi en güzeli.Oyun çok güzel fakat baya eksikleri var.Halletsinler öyle oynarız.
  • Simdi baktım da first cbt bitti diyo bende bugun indirmistim ya simdi 2. cbt ne zaman baslar acaba ? yeni setupa gerek olurmu ki acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Simdi baktım da first cbt bitti diyo bende bugun indirmistim ya simdi 2. cbt ne zaman baslar acaba ? yeni setupa gerek olurmu ki acep?

olmaz üstüne patch gelir
  • İnşallah cabuk gelir ya oyun
  • Benim gibi Yunan Mitolojisi hayranı bir insan sırf DH"dekilerle birlikte olmak için Troy"a geçicek

Sorun değil Türkler hep beraber oynayalım da Yunan Troy farketmez

Oyun ne zaman açılır bilmiyorum ama elimden geldiği kadar girmeye çalışırım nickim de WoMeNiZeR olur

Herkese iyi günler

• 2.cbt ne zaman başlıyacak bilgisi olan varmı ?
  • Under maintenance diyor ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Under maintenance diyor ne iş

1 CBT sonlandı serverlar kapalı bildiğim kadarıyla.
  • evet login server on patch attı ama oyuna girince serverın karşısında under maintenance yazıyor :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 23 Mayıs 2011; 13:43:24 >
  • oyunun opena gecısı temmuz ortası galıba forumda gm yazdıgına gore

Probably mid-to-late July. bunu yazmıs opena ne zaman gecılcek dıye sorunca
  • bende indiriyorum acaba kaldırırmı bizim döküntü

Edit:cbt bitmiş 21 mayısda tekrar aciliyormus ozaman indirriz :D

Edit 2 : tatil olunca günleri de unuttum 21 mayıs geçmiş :D ob ne zaman olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 23 Mayıs 2011; 22:35:38 >
  • Mail atmışlar ortada pek bişi yok gibi
    quote:

Hey Troy players!

Before I say anything else, we at ALT1 Games just want to thank you for making the Troy closed beta such a huge success. You guys came in big numbers and you gave us pounds and pounds of constructive criticism and comments for the open beta and eventual commercial release. We’re going to try to improve the game in as many ways as possible due to your suggestions and our observations along the way.

We know that you guys are all chomping at the bit to play the open beta test. Trust me, we want to get it out as soon as we can. That being said, please understand and be patient with us as we try to implement as many of your suggestions as possible. This might take a while! Right now we’re trying to get as much implemented and that kind of stuff takes time.

We’ll try to keep all of you updated on how the open beta is coming along and any updated and more descriptive information on when the open beta will happen. As for now, we’re looking to release the open beta somewhere around late July. I know that’s a vague time, but when I have more information, I’ll send it out to you guys. There will also be continuous updates on the Facebook and Twitter.

Again, thank you all so much for participating and can’t wait to see you all in OBT!

The ALT1 Games support team

• İlk 10 exp sıralamasında 6 troy 4 yunan var.
    7 warrior 2 hunter 1 mage var.
    Anlaşılan troy ırkı ve warrior sınıfı favori olacak .
  • yeni cbt gelince haber verirmisiniz
  • haziranın ortalarında gelicek troy obt olarak. bende bu yüzden beklemede oldugum oyuna yöneldim oda 2 haziranda açılıyor herkesin bilgisine..

Prius Online Konusu mevcut !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

haziranın ortalarında gelicek troy obt olarak. bende bu yüzden beklemede oldugum oyuna yöneldim oda 2 haziranda açılıyor herkesin bilgisine..

Temmuz değil mi ? July diyordu çünkü :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

haziranın ortalarında gelicek troy obt olarak. bende bu yüzden beklemede oldugum oyuna yöneldim oda 2 haziranda açılıyor herkesin bilgisine..

Temmuz değil mi ? July diyordu çünkü :S

Arkadaşın cümlesi devrik olduğu için yanlış anlamışsın.
    Temmuzda gelicek doğru biliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.