Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21'inde Ob olacak Dh gurubu olarak Troy gerine yunanlara geçelim diyorum hem çekişme daha iyi olur kanımca birde guildimizi kurarsak on numara olur karahanı ilk çıktıgı günden beridir oynadım u33 diye sanmayın u33den sonra başka şeylerde geldi oyunun en iyi karakteri bana aitti zaten ve oyunun bulanamayan skill'ide sadece bende vardi herkese yardırıyordum karakterimi sattım artık tatmin etmiyordu.

bu oyuna gelirsek dediğim gibi herkes TROY bence diğer ulusa geçelim DH gurubunu kuralım ob 21inde oldugundan simdilik takılın kafanıza göre sistemleri öğrenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

21'inde Ob olacak Dh gurubu olarak Troy gerine yunanlara geçelim diyorum hem çekişme daha iyi olur kanımca birde guildimizi kurarsak on numara olur karahanı ilk çıktıgı günden beridir oynadım u33 diye sanmayın u33den sonra başka şeylerde geldi oyunun en iyi karakteri bana aitti zaten ve oyunun bulanamayan skill'ide sadece bende vardi herkese yardırıyordum karakterimi sattım artık tatmin etmiyordu.

bu oyuna gelirsek dediğim gibi herkes TROY bence diğer ulusa geçelim DH gurubunu kuralım ob 21inde oldugundan simdilik takılın kafanıza göre sistemleri öğrenin

neymiş o oyunun bulunmayan skilli karahanda söylesene bi...Sadece olan? nickini ve serverinide söylermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 17 Mayıs 2011; 23:20:13 >
  • Greece olarak oynamak içime sinmiyor. Troy da oynarsak şayet bende gelebilirim 21 inde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Greece olarak oynamak içime sinmiyor. Troy da oynarsak şayet bende gelebilirim 21 inde.

Dostum sadece bir oyun :D ama hiyayenin aslı troylar adamları arkasından vuruyorlardı bide bu bakımdan bak. Greeceyim oynayan 1 tane yunanlı göremedim :) 2 tane arkadaş edindim birisi brazilyadan birisi canada
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Greece olarak oynamak içime sinmiyor. Troy da oynarsak şayet bende gelebilirim 21 inde.

Dostum sadece bir oyun :D ama hiyayenin aslı troylar adamları arkasından vuruyorlardı bide bu bakımdan bak. Greeceyim oynayan 1 tane yunanlı göremedim :) 2 tane arkadaş edindim birisi brazilyadan birisi canada

Yunanlıların zırhları daha hoş geldi fakat oynamam.Anadolu topraklarında yaşayan Truvalılar daha yakın geliyor
  • Yunan yerine başka bir soy koymalılar.Oyunu indirip oynadım 1 saat evvel.Size çektiğim bir resmi koyayım.Ayarlar en yüksektedir.
     Troy Online Dawn of the infinity World

Karahan'da 50 level civarı karakterim vardı.2 oyunu kıyaslamak gerekirse ; bu oyunda daha fazla skill mevcut.W a s d ile kontrol mevcut.Benim hatırladığım kadarıyla Karahan'da bu yoktu.Grafikleri Karahan ile aynı.Irklar standart.Mage , rogue , warrior , hunter.Yine karahan gibi oynanışa sahip.Yani yürürken skill vuramıyorsunuz.Biraz daha eski çağlardaki atmosfere sahip olsaydı benim daha hoşuma giderdi.Oyun oynamaya değer fakat büyük beklenti içine girmemek lazım.Ben şu sıralar yeni bir oyuna başlayacak olsaydım ; prius online , dragon nest gibi oynanışı daha rahat bir oyuna başlamayı tercih ederdim.Ama bu oyunuda deneyeceğim.Yunan tarafında oynamak benimde içime sinmiyor.Yunan tarafını Yunanlılardan başkasının oynayacağını düşünmüyorum.Dolayısıyla isim değişikliğine gidilmezse her savaşta Yunanlılar yenilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

21'inde Ob olacak Dh gurubu olarak Troy gerine yunanlara geçelim diyorum hem çekişme daha iyi olur kanımca birde guildimizi kurarsak on numara olur karahanı ilk çıktıgı günden beridir oynadım u33 diye sanmayın u33den sonra başka şeylerde geldi oyunun en iyi karakteri bana aitti zaten ve oyunun bulanamayan skill'ide sadece bende vardi herkese yardırıyordum karakterimi sattım artık tatmin etmiyordu.

neymiş o oyunun bulunmayan skilli karahanda söylesene bi...Sadece olan? nickini ve serverinide söylermisin?

alparslandaydım sanırım DrawTR'di nikim skill de yıldız yansıması bir tek bende vardı serverda ilk %100 pet %120 u33 bişi bişi setim full takılar fln kesmediğim adam yoktu antalyadan bi abiye satmıştım otel işletiyormuş çok istedi benimde canm sklmıştı zaten direk id şifre verdim oda 3 gün içinde yatırdı hesabıma uni okumak zor para lazım biraz :D

• yaw oyunu sevdim ama saçma sapan tek birşey var oda skiller bide battle arenada skill vururken koşuyor ne iştir anlamadım :D

adamlar cata pata giriyor nerdeyse bizimki elini kaldırcakda yada skill consolunu anlıcakta skill vurcak daha hiç ölmedim hep ilk 10dayım ama nedense adamları öldürürken kendim bişi göremiyorum :D
  • under maintenance ne demektir ya server bakımda flnmıdır çözemedim işi prius onlineyi görünce kararlarım değişti ama o oyunda bizlere akaplıymış ve açık değil of of of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 18 Mayıs 2011; 14:38:35 >
  • Oyunu dün geç farketmemle beraber fazla oynayamadım ve 10 levele kastıktan sonra çıktım.
    Doğal olarakda birkaç izlenim bıraktı bende.
    1-)Oyun hikaye olarak güzel bir yerden esinlenmiş ve bu beni oynamaya daha fazla iten bir etken
    2-)Item tasarımları gayet hoş
    3-)Skilleri kullanırken herhangi bir bugla karşılaşmıyorsunuz ki bu konuda bir akıcılık var.
    Bence obt'ye geçtiği zaman kesinlikle bakılması gereken bir oyun.Tek korkum kendini ileriki seviyelerde tekrar eder mi?Bu konuda şüpheliyim.
    Ayrıca bu pot olayı item olarak belt taktıktan sonra adet olarak artıyor.Şöyle açıklıyım kemer bulmadan önce R ve T kısmında 6 adet pot bulunuyordu.Kemer taktıktan sonra 8 adete çıktılar.
    +
    Milliyetçi tarafım ağır bastığı için kesinlikle obt'de Troy olurum hem anadoluda yaşayan bir taraf olduğu için hem de Yunanistanla şavaştığı için

• evet server geldi ve son olarak yenilikler şunlar :

1: Lag geçti.
    2: Skill delay düzeltilmiş.
    3: hp/mp karakterin alt kısmındada gösteriliyor.

daha neler geldi bilmiyorum hemen bakıcam Şuan Açıldı Oyun Girin Gençler.
  • Oyunun indirebileceğim başka bir link yada site varmı acaba. downloader da sorun çıkıyo pando media boosterı indirirken donuyor devam etmiyor.
  • quote:

evet server geldi ve son olarak yenilikler şunlar :

1: Lag geçti.
    2: Skill delay düzeltilmiş.
    3: hp/mp karakterin alt kısmındada gösteriliyor.

daha neler geldi bilmiyorum hemen bakıcam Şuan Açıldı Oyun Girin Gençler.

skill delay hala aynı 2 sn bekliyor ayakta diğer skilli atana kadar.
  • Arkadaşlar oyun 21 inde OB oluyor değil mi ?
  • skill delay aynı değil sana öyle geliyor oyunun suçu cooldown süresini bar olarak göstermesi effectede eklemeleri lazım ama delaylar düzeltilmiş eskisi gibi değil yani başka bir oyun oynadıysan düşün mesela wow imperesing shot tu sanırım onu atarken bişi doluyor o bitince atiyor oku sistem o tarz fakat süresini göstertmiyorlar.
  • Bende varım artık nickimi söylerim.
  • Nick : Uranos.
  • prius'dan haber yok OB olunca tamamen burdayım ben OutLanDerTR benim nikim /w nikimi yazıp enterlayın bana pm atmış olursunuz arkadaşlar.

OB'de guildi kurucaz Dh olarak battle'da çok eğlendim bugun 1. 2. 5. oldum hep :D yunanlıları amma yıldırdım :D
  • Charı çeviremiyorum , yukarı aşağı felan hareket ettiremiyorum , yardım edebilirmisiniz ?
    edit buldum , launcherda settingden camerayı normal yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 18 Mayıs 2011; 19:01:09 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.