görev benden 8 tane görev eşyası istiyorsa ve 18 tane yaratıkta 1 tane çıkıyorsa bu sorun var demektir. Oyun pişince iyi olucak gibi ama artık skiller az gelmeye başladı yaratıklarla çok cebelleşiyorum. bence oyunun tek artısı antik çağa dayalı grafikler onun dışında diğer oyunlara bir kopya olarak doğmuş ob ye kadar bıraktım
quote:
Orijinalden alıntı: Vyn
Oyun Çok Vasat Zaman Kaybı boşuna oynamayın xD
yersiz yorumlar yapma o kadar kişi oynuyoruz sen oynamıyon diye kmse oynamıcakmı
Ulan 2sene DH 'e girmedik gene türemişler ya
quote:
Orijinalden alıntı: bornavilivarol
quote:
yersiz yorumlar yapma o kadar kişi oynuyoruz sen oynamıyon diye kmse oynamıcakmı
Ulan 2sene DH 'e girmedik gene türemişler ya
Sanamı soracağım yorum yaparken ben beğenmedim görüşümü dile getirdim sananeeeeeee
quote:
Oldu biz kalkalım o zaman panpa
Oyunu 30 dk oynadim 10 lvl oldum şuana kadar güzel skilleri beklemek yerine direk atsa daha guzel olcagini düşünüyorum.
Oyunu 1.5 gün önce indirdim 15 lvl im hunterım şuanki oyunlar arasnda begendigim tek oyun tavsiyede ederim.
Bende gelcem allahın ıznıyle Rift baydı beni sade oyunlar lazım bana inş tatmin eder Nick yuksek ihtimal cevval afet yada dogalefet olur :D
Uzak doğu tabanlı bir klon oyun daha,arayüzler,grafik motoru herşey aynı.
@VYN@
sana dicek bişey bulamıyorum krdşm tmm bak önüne.
oyunun grafik olarak eksiği yok sadelik bakımından baya ince ayar yapılmış map exellent durumu oldugundan fazla iç açıcı değil. spell_delaylar biraz uzun biraz değil harbi uzun yani battle roundlara girdiğimizde lag oluyor o olay biraz bayıcı ama ben sevdim. karakterlerin hiç olmazsa tarzı değişik ve sanırım karahan online yapısında bir oyun bana öyle geldi.
1 Gün daha denicem cb yarın bitiyor sanırım biterse belki bu eksiklikler giderilir giderilirsede ben baya bi devam ederim.
Rift gibi bi oyun paralı olmasa onu oynardım fakat tema olarak wow görünümü oldugundan para vererek oynancak bir oyun değil yani onu oynucak adam wow oynasa daha mantıklı olur.
bu arada oyunda bazı guildler kurulmuş sanırım BAYKUSLAR diye bi türk guildi var kuranlar DH'denmi beni bi yabancı clana aldılar en düşük benim adamlar 25 35 fln :D
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
quote:
Orijinalden alıntı: mekka
sol alttaki yazılar twelve sky2 oyununu andırıyor :)
Benimde dikkatimi çeken o oldu. Görüntü olarak , birde lv aralıklarına göre pvp sistemi olarak Twelve sky2 ya da bize uyarlanmış versiyonuyla Karahan Online ' a çok benziyor. OB olduğunda benimde kesinlikle deneyeceğim bir oyun oldu. Listeye aldım.
Samsung galaxy ace ile iphone benzerliği gibi bu oyunda aynı karahan'a benziyor.Oynanışı onun gibiyse ben hiç başlamayayım :) Pvp sistemine gelince Karahan'da da 10-19 , 20-29 diye ayrılmıştı.Belli saatlerde girilebiliyordu.Karahan oynayıp bu oyunu da oynayan yok mu ?
Benim merak ettiğim bu tür oyunlar yıllardan beri çıkıyor ama adamlar tamamen kopyalıyor oyunun hikayesini değiştiriyor yersen artık. Ya orda kaç kişi çalışıyor diğer oyunların kötü özellikleri ne onlar olmasın iyi özellikler ne onlar olsun oyunları inceleyip üstlerine katalım biraz demiyorlar nedense. Korelilerin oynadığı oyunlara bakın avrupadakilerin oynadığı oyunlara bakın dağlar kadar fark var
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
quote:
Orijinalden alıntı: mekka
sol alttaki yazılar twelve sky2 oyununu andırıyor :)
Benimde dikkatimi çeken o oldu. Görüntü olarak , birde lv aralıklarına göre pvp sistemi olarak Twelve sky2 ya da bize uyarlanmış versiyonuyla Karahan Online ' a çok benziyor. OB olduğunda benimde kesinlikle deneyeceğim bir oyun oldu. Listeye aldım.
Samsung galaxy ace ile iphone benzerliği gibi bu oyunda aynı karahan'a benziyor.Oynanışı onun gibiyse ben hiç başlamayayım :) Pvp sistemine gelince Karahan'da da 10-19 , 20-29 diye ayrılmıştı.Belli saatlerde girilebiliyordu.Karahan oynayıp bu oyunu da oynayan yok mu ?
tam olarak dediğin gibi 10-19 20-29 30-39 diye gidiyor.
valla oyun karahanın o seviyeler arası yarışmalarına benziyor ama bunda tower patlatma gibi şeyler yok ve saat başı değil daha sıklıkla yaptırıyorlar pvp sistemleri öğrenilsin hangi skill daha iyi vuruyor hangi skill ne yapıyor millet öğrensinde oyunu çözsün diye bazı warriorlar var hızlı skill vuruyorlar ama ben yavaş vuruyom anlıyamadım daha mevzuyu inat ettim çözücem dungeon sistemleri raid sistemleri vs de varmış kale savaşları flnda bence oyun güzelde sistematik olarak bi anlatılsa çok güzel olacak.
skill delayları bi şekilde hızlandırılıyor ama nasıl?
birde benim üzerimde suan +2 +3 +1 basılı taşlar +4str veren madalya 8defli setler 17-19 damageli silah yani 10 level itemleriyle suan 20 level gibiyim bu açıdan iyi bir karaktere sahip oldum şimdiden :D fakat bu skill hızlandırıcılarını bulmak lazım
Ben karahanda en üst seviye u33 ken u33 char kasmış biri olarak bu oyunuda oynayacağım sanırım. Dungeon-savaşlar tam keyif işi. En azami vakit harcayarak en fazla zevk alma diye buna derim.
Arkadaşlar bu pot kullanımını cözemedm 300 400 tane pot alyrum ama 5 tanesini kullanabliyorum sonra tekrra secerek koymak zorunda kalıyorum biriyle pvp atarken veya bir moba dalarkende aynı sorunla karşılaşıyorum
lvl 25 oldum ve kısaca oyun hakkında bilgi vereyim arkadaşlara... Warrior olarak oynuyorum ve şunları söyleyebilirim: *Skiller az değil tam ayarında fazla bile diyebiliriz.Özellikle 25 ten sonra sağlam demage vermeye başlıyorsunuz. *Skiller arası yavaşlık var evet ama bunu resmi forumda bolca dile getiriyorlar.Sanırım bunuda halledicekler. Savaşlar 10-19 20-29 30-39 diye gidiyor ve çok eğlenceli.Ama kimse yunan olmadığı için çok fazla troy var.
Ventura şehrinde ve bazı şehirlerde buglar var fps çok düşüyor.Bunuda forumda bolca dile getiriyorlar ve buda halledilmeye çalışılacakmış.
Son olarak: PVP gerçekten beni tatmin etti.Oyun karahana benziyor fakat karahanda i4 kasmış biri olarak dövüş sistemi olarak karahanın bir hayli ilerisinde. Karahandaki gibi sadece 1 tane skille savaşmıyorsun.Tek vuruşda kritikle adamı aşağı alma gibi birşey çok şükür yok. Sonuç olarak açık betanın sonlarına doğru oyun çok güzel bir hal alacağına eminim.Benim açımdan tek sorun üniversite yüzünden gerekli oynama fırsatını bulamayabilirim. Herkese iyi oyunlar: Nick:AlexanderTheGreat
quote:
Orijinalden alıntı: canxx33
Arkadaşlar bu pot kullanımını cözemedm 300 400 tane pot alyrum ama 5 tanesini kullanabliyorum sonra tekrra secerek koymak zorunda kalıyorum biriyle pvp atarken veya bir moba dalarkende aynı sorunla karşılaşıyorum
oraya koyduğun 5 pot eğer saldırı yapılmıyorsa sana otomatik yeniler kendini ama pvp de veya mob sana saldırırken yenilenemez potu tekrar koyamazsın vuruş alanından çıkman gerekir bir süre.
Oyuna Girdim. Bazi Anlar Bayiyor. Ben Begenmedim Fakat Oyun EN AZINDAN GİRİLİP BAKILMALI, ORTA [BENCE]
bende başladım troy um lvl 12 hunter ım nick BellaDeMarco