Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • launcher arada arıza yapıyor tekrar başlatın şu an oyun açık.
  • bakalım bi indirim :D oynarız umarım ilk başlarda cok karışık sacma sapan görewler vererek başlamıyoruzdur tek umudum
  • PVP EVENTİNDEN SS'LER... THİS İS SPARTAAAA!!!

Troy Online Dawn of the infinity World

edit: belki de en anlaşılır görevler veren oyun budur.

quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

bakalım bi indirim :D oynarız umarım ilk başlarda cok karışık sacma sapan görewler vererek başlamıyoruzdur tek umudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 15 Mayıs 2011; 20:54:27 >

• valla oyun gayet güzel 6 lvl oldum bu arada sizin ırk ne ben greece oldum warrior açtım
  • hele bide warriorun shield ile atak yapmasına hayran kaldım valal :) oyunda nickim Hydrojan
  • biz troyuz yanlış anlaşılmasın troy'uz

zaten cb olduğu için maksat oyunu öğrenmek ama ob de hepimiz belli bir ırk olup guild kuralım guild kurmak kolay oyun güzele benziyor 20-30 dk bir event var.
  • Bende geliyorum
  • Bugün Argo onlineyi indirmiştim. Çok güzel oyuna benziyordu ama makinem baya kastığı için üzüldüm :( Bu da güzel oyuna benziyor şimdi indiriyorum.. Ama ilgimi çeken şu oldu googlede aratınca hiç bir bilgi çıkmıyor. O kadar mmo siteleri var ama hiç birinde bu oyundan eser yok ya da ben bulamadım.. Oyun sessizlikte yok olmasa bari...
  • 21 lwl oldum.Bir daha ki oyunda warrior açıcam kan kusturuyor adamlar bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

sol alttaki yazılar twelve sky2 oyununu andırıyor :)

Benimde dikkatimi çeken o oldu. Görüntü olarak , birde lv aralıklarına göre pvp sistemi olarak Twelve sky2 ya da bize uyarlanmış versiyonuyla Karahan Online ' a çok benziyor. OB olduğunda benimde kesinlikle deneyeceğim bir oyun oldu. Listeye aldım.
  • oyun açıldınığında donduğu için fıtık oldum
  • Şuan oyuna girdim. Bir kaç görev yaptım oyun güzele benziyor ama yazı karakterimi desem ya da görüntümü desem yazıları okunaklı yapmıyor. O biraz canımı sıktı. Bi de şuan beta olduğundan mouse ile linklerin üzerine tıklanmıyor. Yani tıklanıyor ama tıklama için tıklanacak şeyin 5 cm yanına tıklayacaksın.. Oyun biraz daha düzenlensin oynamaya başlayacağım.. Şu haliyle şuan oynanmıyor keyifli..
  • Oyun gerçekten güzel.Pvp sistemi twelvesky a benzettim bende...
    Troyum
    AlexanderTheGreat nick...Geçerken bir selam verin.
    CB olmasına rağmen 1 tane bug gördük.Oda gate den geçtikten sonra pt bugu oldu relogda düzeldi...

Görüntü birazcık daha canlandırılabilir gibime geliyor.
  • oyunu indirdim sorunsuzca girdim ama id ve password yazdiktan sonra This ID doesnt exist gibi bir şeyler diyor sizdede böylemi arkadaşlar ? 2-3 tane üyelik denedim ama yine aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 16 Mayıs 2011; 2:19:22 >
  • bende geliyorum benide alın aranıza abe :D

oyunun oynanabilirliğine baktımda youtubeden fln baya iyi karakter kullanım fonksionları canlı oldukdan sonra pvp sistemi kalıyor pvp sistemide güzelse oyun tutar inş saçma sapan şeyler olmaz hala Cb sanırım?

birde siteye baktımda 16mayısda OB olucak yazıyordu doğrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

oyunu indirdim sorunsuzca girdim ama id ve password yazdiktan sonra This ID doesnt exist gibi bir şeyler diyor sizdede böylemi arkadaşlar ? 2-3 tane üyelik denedim ama yine aynı

üyelik girince e-mailini gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

oyunu indirdim sorunsuzca girdim ama id ve password yazdiktan sonra This ID doesnt exist gibi bir şeyler diyor sizdede böylemi arkadaşlar ? 2-3 tane üyelik denedim ama yine aynı

üyelik girince e-mailini gir

hay allah razı olsun sağol kardeş
  • closed beta 3 gun daha uzatılmıs 18 yerıne 21 bıtecekmıs
  • Oyunda herşy güzel ama bu itemlerin üstünde yazanları anlıyamadım bi tek defans :D özelligi tanıdık geliyor geri kalan özellikleri göremiyormuyum yada yazan özellikmi yok blmiyorum lvl im 12 bide repair ve potion satan bir yer varmı greece yim
  • 10 lvl sonra itemler knıght kıyafetlerı gıbı galıba belırlı stat ıstıyo gıymek ıcın kıyafetlerde common yazan yerde kıyafetı gıymek ıcın ıstenen stat yazıyo kıyafetlere bakıp ne ıstıyo ona gore verın statları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.