Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun fena değil ama vuruş süreleri arasında çok uzun zaman geçiyor en sevmediğim şeylerden biridir
  • atak hızı ılerde artıyo baya ılk baslar zorlanabılıyo ama sılahlar basılan taslar baya hızlandırıyo atak hızını zaten skıll dolum surelerı cok kısa duz atak pek vurmaya kalmıyo oyun cok dengelı yapmıslar pot fıyatları sılah zırh tamır fıyatları portal kagıtları dusuk lvl oyuncuları hıc zorlamıyo dusen openda droplar nasıl olcak bılmıyom ama su an droplar baya ıyı pot paranı cok cabuk cıkarıyon bazı oyunlara gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikbela -- 16 Mayıs 2011; 12:33:02 >
  • Troy ASWAR mage karakter actım oyunda birbirimizi bulalım arkadaslar..
  • arkadaşlar oyunun kurulum dosyalarını indirebileceğimiz link yok mu?

bir de ilk izlenimleriniz nedir hangi charı açalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xardias

arkadaşlar oyunun kurulum dosyalarını indirebileceğimiz link yok mu?

bir de ilk izlenimleriniz nedir hangi charı açalım?

http://troy.alt1games.com/

valla oyun güzel hoş kasması basit gibi geliyor karekterler arası uyum var ama pvp konusunda cözemedm netm lagli olduugu icin sadece girip cıkıyorum ex icin :D

ama hinede oynanmaya deger.
  • haritalardaki dungeonlari deneyen oldumu nasıl zormu kesmesi item cikiyomu guzel
  • Arkadaşlar oyuna katıldım troy oldum nick Rudh eklerseniz konuşabiliriz.
  • 16 lvl oldum troyum
    AlexanderTheGreat

Şöylece bir bakacak olursak:
    Skiller güzel ama diğer skillere geçiş aralıkları biraz uzun.(Bunu resmi sitesinde dile getirenler olmuş düzeltecekler mi bilmiyorum)
    Grafikler gayet tatmin edici.
    Oynanabilirlik şu an için 10 üzerinden 7.5
    Armorlar ve weaponlar gayet güzel tasarlanmış
    Çizgi film izliyorsun havası yok ortalık cıvıl cıvıl değil, ki bu benim için çok güzel birşey...
  • İlk 10 dakika deneyip çıkmamla bende bıraktığı izlenimler.

-Oyunu giriş - çıkış kolay saatlerce loading ekranında beklettirmiyor.

-Görünüm uzun süre Cabal tarzı oyunlar oynamış kişiler için tatmin edici o tarz bir görünüme sahip.

-Oynanabilirlik diğer oyunlara göre bana biraz zayıf gibi geldi. Misal Hunter karakterde skiller arası geçiş veya Bow dan Dual Sword a geçerken seri hareket etmiyor. Pvp zevkini azaltabilir.

-Oyun müzikleri gerçekten güzel şayet oynarsam sesini kapatmadan oynayacağım nadir oyunlar biri olucak.

İleriki zamanlarda üstüne eklemeler yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikbela

haritalardaki dungeonlari deneyen oldumu nasıl zormu kesmesi item cikiyomu guzel

giriyorum az sonra oyuna dungeona gittim dungeon bossunu kestim bir şey düşmedi ama dungeondaki yaratıklar çok iyi item veriyor 30-40 yaratık kesiyorum 30 tane eşya düşüyor.
  • guildi kurdum DonanimHaber diye. Nick AccUssEd
  • deneyelim bakalım umarım güzeldir
  • Oyundaki İlk İzlenimlerim : Atmosfer olarak benim gibi mitolojik şeyleri sevenler için gayet güzel , Genel grafikler ve skill grafikleri gayet hoş yani sade ve hoş , Oynanış fena değil , Yazılarda biraz sorun var , En güzel yanlarından biride görevlerde abuk subuk şeylerde uğraştırmıyor direk yaratığa dalıyorsun :D sonuç olarak gayet güzel oyun herkezi bekleriz
  • ara ara da bossumsu yaratıkları kesmeni istiyor o da güzel bir özellik
    ama giydiğin kıyafetler dış görünüşü değiştirmiyor bunu hiç beğenmedim doğrusu
  • görev almak ölüm gibi 1 skil vurması baya uzun sürüyo 2 sorun çözülürse oynanabilir.
  • dıger oyunlarda npc gereksız bi ton gorev verıyo bunda o yok guzel yanı o az uzun suruyo ama bırsuru gorev verıp harıta harıta gezdırmıyo teleport kagıtları cok ucuz zaten gorevı alıp gorev harıtasına bıttıkten sonra dırek sehre ısınlanıyon hıc zaman kaybı olmuyo
  • yaw oyun güzel hoşda ben skill ' e bastıktan sonra direk vurmak yerine 3 sny fln geçtikten sonra vuruyor bu herkesde böylemidir yoksa sorun bendemi?

çok saçma olay bu anlıyamadım çünkü skill e basıyorum 2 3 sny geçiyor ondan sonra vuruyor
  • Herkeste öyle skiller arası geçişte ve vuruşta yavaşlık var...
  • çok belirgin bir delay ve ara ara da lag oluyor. Umarım ob de hepsi çözülür.
    edit: eşya toplama görevleri çok uğraştırabiliyor.
    birde bu eşyalara basılan taşlar sadece yaratıklardan mı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 16 Mayıs 2011; 17:58:30 >
  • Oyun Çok Vasat Zaman Kaybı boşuna oynamayın xD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.