Dün itibariyle, Ben ve bir kaç arkadaşım mevcut guildlerimizde çıkarak _Alligators_ guildinde yeni bir oluşum içine girdik. Ayrıca _Alligators_ (Timsahlar) Guildini XxX lerin uniona sokmuş bulunmaktayız, guild istisnasız 80+ oyunculardan oluşmaktadır, kalenin sahibinin el değiştirme vakti gelmiştir, XxX unionundaki bu yeni full türk 80+ guilde katılmak isteyen arkadaşlarımız pm ile bana ulaşabilirler, hepinizi beklerim...
İyi Oyunlar...
Başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown
Başarılar
+üj bej
hngi server ??
quote:
Orjinalden alıntı: LeGenD_PoWeR pos
hngi server ??
Konu Başlığı: Troy serverinde yeni guild yapılanmamız hk. Sence hangi server geia mı?
dediğim şeyleri yapmazsan gelmem
msn den konuşmana göre de yapmıcan o zmn bana da canım guildim EXCALUBOR da kalıp aslanlar gibi size karşı savaşmak
ama açık kapı var gene ne bileyim bi silah olur bişiler olur işin ucu azıcık rüşvete bakıyo
quote:
Orjinalden alıntı: PanadoL
dediğim şeyleri yapmazsan gelmem
msn den konuşmana göre de yapmıcan o zmn bana da canım guildim EXCALUBOR da kalıp aslanlar gibi size karşı savaşmak
ama açık kapı var gene ne bileyim bi silah olur bişiler olur işin ucu azıcık rüşvete bakıyo
Senin sun silah sun setden, 1 parça eksiğin varya sensiz olmaz o bi parça eksiğini verelim olmaz mı