Şimdi Ara

TROYda FreedomTURK guildine katılmak isteyen eskişehirli arkadaşlar aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene önce 3-4 ay oynadım sro sonra guildimizdeki arkadaşlarımın oyunu bırakması başka serverlara geçmesi sebebiyle oyunu bırakmıştım. yaklaşık 1ay önce geri başladım. 2 eskişehirli arkadaşımla beraber. eski günleri özlemekteyiz. amacımız kasıp çarı satmak değil. 46lvlim. guild masterı benim. guild 4lvl. server TROY.
    dediğim gibi dostluk kazanmak ve muhabbet edip sıkılmadan oyun oynamak istiyoruz. eğer bizim gibi düşünen arkadaş varsa aramıza katılmalarını rica ediyoruz. yaş lvl fark etmez. parada pulda gözü olmayan herkesi bekliyoruz.
    eskişehirde buluşup tanışıp aktivitelerde bulunmak hatta eses maçlarına beraber gidebilmek için eskişehirli arkadaşlarımızın aramıza katılmalarını daha çok istiyoruz.
    şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

guilde gelemem ama muhabbet edelim, tanışalım diyen olursa genelde online oluyorum. bana oyun içinden pm atarak iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_hannibal -- 29 Mayıs 2015; 22:17:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dr_hannibal

1 sene önce 3-4 ay oynadım sro sonra guildimizdeki arkadaşlarımın oyunu bırakması başka serverlara geçmesi sebebiyle oyunu bırakmıştım. yaklaşık 1ay önce geri başladım. 2 eskişehirli arkadaşımla beraber. eski günleri özlemekteyiz. amacımız kasıp çarı satmak değil. 46lvlim. guild masterı benim. guild 4lvl. server TROY.
    dediğim gibi dostluk kazanmak ve muhabbet edip sıkılmadan oyun oynamak istiyoruz. eğer bizim gibi düşünen arkadaş varsa aramıza katılmalarını rica ediyoruz. yaş lvl fark etmez. parada pulda gözü olmayan herkesi bekliyoruz.
    eskişehirde buluşup tanışıp aktivitelerde bulunmak hatta eses maçlarına beraber gidebilmek için eskişehirli arkadaşlarımızın aramıza katılmalarını daha çok istiyoruz.
    şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

SERVER: TROY
    GUILD NAME: FreedomTURK
    GUILD LEVEL : 4
    GUILD MASTER: ESKISEHIR26

guilde gelemem ama muhabbet edelim, tanışalım diyen olursa genelde online oluyorum. bana oyun içinden pm atarak iletişime geçebilirsiniz.

Tüh şartları taşımıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.