Şimdi Ara

TRS li (3.5 mm jacklı) telefon önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşlarımdan biri yeni bir telefon alacak. Genelde sadece müzik dinler telefonda. Birde kameraya önem veriyor. Siz 3.5mm jacklı mp3 player özelliği çok manyak olan (bana kalırsa W900 den daha iyi olsa süper olur) yanında kamerasıda iyi olan bir telefon önerir misiniz?Sony Ericsson ve Nokia olsun sadece.
    Teşekkürler.

• öyle bir telefon mu var ya
    quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Arkadaşlar arkadaşlarımdan biri yeni bir telefon alacak. Genelde sadece müzik dinler telefonda. Birde kameraya önem veriyor. Siz 3.5mm jacklı mp3 player özelliği çok manyak olan (bana kalırsa W900 den daha iyi olsa süper olur) yanında kamerasıda iyi olan bir telefon önerir misiniz?Sony Ericsson ve Nokia olsun sadece.
    Teşekkürler.
  • sanırım n81 in girişi 3.5mm ..emin deilim ama =)

müzikte çok iyi deniyor..kamerasıda 2.0 mp ama çektiği bazı resimleri gördüm gayet güzel..16milyon ekran renginden kazanıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 1 Haziran 2008; 19:19:39 >
  • n91 var kulaklık mevzusunda onu geçecek cihaz yok Nokia'da.Kamerasını pek bilmiorm kusura bakma..
    N81 var ses kalitesi güzel ama kamerada iş yok
    n82 var 5 megapixel telefonlar arasında en iyi çeken xenonlu 1 kamerası var..Kulaklıkta da baya başarılı diyorlar..n82 başlığında kulaklık kalitesi ile ilgili bilgileri bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.