Şimdi Ara

TRT 1 ( 23. Kanal ) yok oldu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kumandada 22. kanaldan sonra 24 e atlıyo 823. kanala gitmiş TRT 1 TRT 1 HD 23 e gelmemiş kurulum yaptım ama değişmedi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

TRT 1 (23. Kanal) Digitürk'te Neden Yok?

Yakın zamanda, Digitürk abonelerinin TRT 1 kanalını (23. kanal) izleyemediği yönünde şikayetler alındı. Bu durumun nedeni, Digitürk ile TRT arasında devam eden bir sözleşme anlaşmazlığıdır.

Digitürk, TRT'ye sunduğu teklifin TRT tarafından kabul edilmediğini ve bu nedenle TRT 1'in Digitürk platformundan çıkarıldığını belirtti. TRT ise Digitürk'ün teklifini değerlendirdiğini ancak henüz bir karar vermediğini açıkladı.

Bu anlaşmazlık nedeniyle, Digitürk aboneleri şu anda TRT 1'e erişemiyor. Ancak, TRT 1'i diğer platformlar üzerinden, örneğin karasal yayın veya internet üzerinden izleyebilirler.

Digitürk ve TRT arasındaki görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Anlaşmazlığın yakın zamanda çözülmesi bekleniyor. Çözüm sağlandığında, TRT 1'in Digitürk platformuna yeniden eklenmesi bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxus

arkadaşlar kumandada 22. kanaldan sonra 24 e atlıyo 823. kanala gitmiş TRT 1 TRT 1 HD 23 e gelmemiş kurulum yaptım ama değişmedi.

Fişten çekin alıcıyı biraz bekledikten sonra fişi takın düzelir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxus

arkadaşlar kumandada 22. kanaldan sonra 24 e atlıyo 823. kanala gitmiş TRT 1 TRT 1 HD 23 e gelmemiş kurulum yaptım ama değişmedi.

fişi çıkar 5 / 10 dk bekle sonra tak fişi kolay kurulumu yap gelir tekrar dan
  • denedim olmadı :( hala aynı
  • bugün kanal listesini frekansları falan güncelliycekler yarın sabah 11,12 gibi yap kolay kurulumu ozaman gelir ,
  • beklicez artık
    müşteri temsilcisiyle konuştum servisi yönlendiricem diyo 25 tl ücreti var diyo benimle alakalı bi sorunmuş gibi bide bana ücret ödeticekler. kalite standartlarına uygun bi küfür bilmek isterdim :D biraz rahatlardım en azından
    teşekkür ederim.
  • Cihazi gece standby konumunda birakin düzelir benimde ggeçenlerde a haber hd kaybolmuştu llistede onun numarasini atliyordu cihaz kolay kurulumlada düzelmesi gece kendiliğinden eeklenmis tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden sadece trt 1 di şimdi 4 5 kanal daha böyle oldu teknik servisi yönlendiriceklermiş onlar bakıcakmış 25 tl ye yok böyle bişey.....
  • Arkadaşım aynı sorun bendede var. 4 5 kanal yok,turksat 4a ya geçti saçmalamaya başladı digitürk

• Aynen bende de yok trt1 ve 4-5 kanal daha.. Allahtan 77-78-79 falan var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.