Şimdi Ara

TRT SPOR ve TRT HABER HD YAYINA GEÇMEDİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar bugün Digitürk yetkili servisi aylardır tv listemde olmayan 54-58 arasındaki TRT kanallarıyla 86. kanal olan TRT Spor için geldiler, LNB değişimi yapıldı kanallar düzeltildi geldi ama sorunum şu ki: Ben TRT Spor ve TRT Haber'in HD olduğunu sanmıştım ama değilmiş, TV listemde bu kanalların Hd'si yok. Araştırdım ayın 8'inde HD yayına geçildiği falan söyleniyor ama yok böyle bir şey galiba.

Sorun benim kutumda mı yoksa Hd'ye geçiş olmadı mı?

• hd paketin açık değildir o yüzden izliyemiyorsundur. digitürk gelişmiş kurulumdan çıkarabilirsinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: pato35

hd paketin açık değildir o yüzden izliyemiyorsundur. digitürk gelişmiş kurulumdan çıkarabilirsinn

HD paketim var, var olan tüm HD'ler açık hatta bu dediklerim hariç, gelişmiş kurulumdan nasıl yapabilirim şimdi bozmak falan da istemiyorum.
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    TRT spor ve belgesel DT de hd değil melesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen Eutelsat uydusu üzerinden yayin alıyorsunuz Eutelsat uydusuna Digiturk sadece hd olarak TRT1 ve TRT HD kanallarını çıkıyor diğer TRT kanallarının hd versiyonları yok.Turksat üzerinden Digiturk uyesiyseniz yayınları alamama sebebiniz hd servisinizin aktif olmamasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 21 Aralık 2014; 18:34:15 >
  • Ya arkadaşlar benim hdler niye acilmiyor uydu hd değil ondanmi?

• Trt hd çikiyor ses var görüntü yok

• Sizce neden açılmıyor? Adı üstünde hd kanal yine buna uygun üretilen hd kutular var gerek olmasa hd diye kutu üretmezler kutu satmazlar.Digiturku Eutelsattan kullanıyorsanız hd kutu değişimi isteyebilirsiniz 7 lira aylık ücreti var

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Sizce neden açılmıyor? Adı üstünde hd kanal yine buna uygun üretilen hd kutular var gerek olmasa hd diye kutu üretmezler kutu satmazlar.Digiturku Eutelsattan kullanıyorsanız hd kutu değişimi isteyebilirsiniz 7 lira aylık ücreti var

Peki dostum haklisin pek anlamıyorum bu uydulardan..

• quote:

Sizce neden açılmıyor? Adı üstünde hd kanal yine buna uygun üretilen hd kutular var gerek olmasa hd diye kutu üretmezler kutu satmazlar.Digiturku Eutelsattan kullanıyorsanız hd kutu değişimi isteyebilirsiniz 7 lira aylık ücreti var

Benim kutu hd ama trtspor hd yok peki buna ne diyeceksin sincap seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Eutelsatta TRT spor hd yok desem üsteki mesajları okuyup,anlayıp cevap yazmaya çalışsan desem....sayın sincap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Eutelsatta TRT spor hd yok desem üsteki mesajları okuyup,anlayıp cevap yazmaya çalışsan desem....sayın sincap

Usteki mesajda trt spor hd izlemek istiyorsan hd kutu almalisin yazmişsin ama buna ne diyeceksin sincapcik

• quote:

Kendi mesajını alintilayim umarım idrak edebilirsiniz bu mesajın herhangi bir yerinde TRT spor yazmadım ayrıca forum kullanıcısı TRT hd denir ses geldiğini söylemiş yani TRT spor değil TRT hd izlemek için hd kutu olmasi lazim onun için değiştirebileceğini söyledim.Umarım anladiniz ayrıca ben arkadaşınız falan değilim sincap mincap gibi ifadelerle tekrar alıntı yapmayın..Mesajları tekrar okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

Trt hd çikiyor ses var görüntü yok

Bu mesaja cevap verdim umarım tatmin oldunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

Trt hd çikiyor ses var görüntü yok

Bu mesaja cevap verdim umarım tatmin oldunuz

Tatmin olmadim acikcasi hd kutusu olmazsa trthd kanali hiç gostermez demekki hd kutusu var ve trthd kanali gosteriyor ayrica ses cikmiyorsa hd kutunun ses ayarlarinda dolby digital secenegini sececek ve ses alacak kanaldan.. Neyse uzatmayalim sizi asalamak icin sincap demedim yinede kirdiysamm kusura bakmayin

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Yalniz ses var görüntü yok diyor,hd olmayan kutularda şifresiz hd kanalların sesi gelir görüntüsü gelmez soruyu soran arkadaş onu karıştırıyor
    Hatta normal kutu şifresiz hd kanallari genellikle radyo bölümüne atar azda olsa TV kanal listesine de gelebilir burada da o var SD kutuda TRT hd bulunmuş görüntü alamıyor haliyle sadece ses var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 22 Aralık 2014; 19:28:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.