Şimdi Ara

trt1 hd ve trt hd sinyal yok ya da çok az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
31.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TRT1 HD ve TRT HD'de sıklıkla Sinyal Yok uyarısı alıyorum
    sinyal olduğunda da %70 ile %10 arasında dalgalanıyor
    %10lara düşünce görüntü donuyor ses devam ediyor
    dolayısıyla sağlıklı bir yayın izleyemiyorum
    diğer tüm kanallarda sinyal %80'lerde iken TRT'lerdeki sorun neden kaynaklanıyor?
    benzeri problemler yaşayanlar var mı TRT ile ilgili?

• Aynı sorun bendede var dsmart kullaniyorum
    Lnb kaynakli oldugunu soyleyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

Aynı sorun bendede var dsmart kullaniyorum
    Lnb kaynakli oldugunu soyleyenler var
    hepimizin lnb'si beraber bozulmadıya...
    dsmart bu avrupa kupasını rezil etcek anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hosen

hepimizin lnb'si beraber bozulmadıya...
    dsmart bu avrupa kupasını rezil etcek anlaşılan...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aynı sorun bendede var kuzenme sordum o ilzemiş mesela bugnkü fransa maçını trt 1 hd den uydu alıcılarımızda aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl10man

arkadaşlar aynı sorun bendede var kuzenme sordum o ilzemiş mesela bugnkü fransa maçını trt 1 hd den uydu alıcılarımızda aynı.

Alıntıları Göster
    ayni sorun bendede var trt hd sinyal seviyesi 77 ama surekli takilmalar oluyo bu aksam dogru durust izliyemedim ukrayna macini
  • Bu sorunlar bi tek dsmartta oluyor.Sorun açık ve net normalde hd yayın digiturkte ama dsmart kullanıcıları tepki gösterince dsmartta yayınlamaya(!) başladı.Ama yine bir kurnazlık var bunu heryerde dile getirin.Dsmart sinyallerle oynuyor yani siz kullanıcılarada şunu söyliyecek biz yayını veriyoruz sizde sinyal sorunu yaşanıyor yapacağımız birşey yok.Ne şiş yansın ne kebap misali dsmartta.Adamların yaptığı politikada direk yayınlamasalar müşteri kaybı olacak çünkü bahane yok ama bu şekilde yaparak bahanede üretiyor.OYUNA GELMEYIN KURNAZ OLUN...
  • Ben dahili hd uydu alıcısı kullanıyorum sabahleyin 2 saat yoktu Trt HD ve TRT 1-HD. Bence TRT'de bir problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Ben dahili hd uydu alıcısı kullanıyorum sabahleyin 2 saat yoktu Trt HD ve TRT 1-HD. Bence TRT'de bir problem var.
    Türksattan normal yanın olarak izliyordum bendede TRT HD ler yok

hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Türksattan normal yanın olarak izliyordum bendede TRT HD ler yok

hayret

Alıntıları Göster
    Bir çok kişi problem yaşıyor ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Bir çok kişi problem yaşıyor ama...

Alıntıları Göster
    Bende de hd kanallar eskiden çalışıyorken şu an sinyal yok diyor. Hd uydu alıcısı kullanıyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bende de hd kanallar eskiden çalışıyorken şu an sinyal yok diyor. Hd uydu alıcısı kullanıyorum ben de.

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var. D-smart la alakam yok. Utelsat üzerinde zaten TRT 1 hd yok. sadece turksatta var. yani digiturkte sorun yok diye arkadaş; evet sorun yok çünkü digitürkte bu kanal yok. TRT nin sorunu gibi gorunuyor. sabah sinyal yok, aksamları var.sacma!:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyprinus

bende de aynı sorun var. D-smart la alakam yok. Utelsat üzerinde zaten TRT 1 hd yok. sadece turksatta var. yani digiturkte sorun yok diye arkadaş; evet sorun yok çünkü digitürkte bu kanal yok. TRT nin sorunu gibi gorunuyor. sabah sinyal yok, aksamları var.sacma!:)

Alıntıları Göster
    sorunun çözümü bulundu mu ? Bende de aynı sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

akşam sinyal vardı 3 saattir sinyal yok
  • erkek kardesımın yenı tasındıgı evındede var aynı sorun
    cozum bellı kendınıze anten kruacaksınız veya merkezı sıstemınızı yapan evın ıcerısınde kadar TURKSAT kablosunu 10 parca yapılmıs eklerle sınyal geberık sekılde eve getıren fırmadan yardım almaya calısacaksınız benım sahsı tavsıyem ımkanları zorlayarak kendı sıstemınızı kurmanız cunku bız fırmadan yardım alamadık bende sıkıldım ugrasmakdan en ust katta olmasından dolayı anten kurdum
  • BENDEDE AYNI SORUN VAR..NEXT HD LNB..KALITELI KABLO VE DAHILI HD UYDU ALICI VAR..TRT HD LER SINYAL YOK GIBI SORUNLAR ÇIKARIYOR..SANIRIM TRT NIN BIR SORUNU BU..
  • quote:

Ben LNB değiştirdim gürültü oranı 0.1 DB olandan aldım biraz da ince ayar ile şimdilik kesinti olmadan izleyebiliyorum. Ama sinyal seviyesi ve kalitesi türksattaki diğer seyretmeye değer bulduğum bütün kanallardan daha az nedense.
  • quote:

quote:

Ben LNB değiştirdim gürültü oranı 0.1 DB olandan aldım biraz da ince ayar ile şimdilik kesinti olmadan izleyebiliyorum. Ama sinyal seviyesi ve kalitesi türksattaki diğer seyretmeye değer bulduğum bütün kanallardan daha az nedense.

Alıntıları Göster
    bende vu duo uydu alıcımla takılmadan kırılmadan izliyorum bendeki lnb inverto black ultra twin çıkışlı
    bendeki lnbnin fiyatı yüksek öyle diğerleri gibi değil normal lnb 10 tl iken inverto lnbler 45 tl
    yayınlardaki kırılmalar vede kötü havalardaki çabuk bozulmalar kolay kolay olmaz (tabii çok kötü hava şartları olmazsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 18 Ağustos 2012; 22:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

bende vu duo uydu alıcımla takılmadan kırılmadan izliyorum bendeki lnb inverto black ultra twin çıkışlı
    bendeki lnbnin fiyatı yüksek öyle diğerleri gibi değil normal lnb 10 tl iken inverto lnbler 45 tl
    yayınlardaki kırılmalar vede kötü havalardaki çabuk bozulmalar kolay kolay olmaz (tabii çok kötü hava şartları olmazsa)

Şu an en iyi lnb bu mudur acaba? Next var bende de.Olmazsa bunu deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

nexti bende kullandım sinyaller hep gelip gidiyordu bende inverto ile değiştirdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

nexti bende kullandım sinyaller hep gelip gidiyordu bende inverto ile değiştirdim

Alıntıları Göster
    uydu var trt hd falan bulamadı ne kadar uğraşsamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Day -- 20 Ağustos 2012; 18:00:38 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.