Arkadaşlar normalde halihazırdaki Prmier receiver'ımı TRT1 şifrelerini çözmemesi nedeniyle değiştirme kararı aldım.
Trt şifresini mutlaka çözecek fiyatı fazla farketmeyecek sorunsuz bir cihaz arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
trt1 en basit sifreleme sistemi olan Biss kullanıyor ve sifreside zaten saklanmıyor.. senin premiere hangi modeli emun acıkmı biss sistemini destekleyip desteklemediğini kontrol ettinmi,desteklemiyorsa yazılımın eski olabilir,hangi modeli premierin ?
biss key çözen bir cihaz işini görecektir
biss cozuyor ama yazilimi eski guncel yazilim cikarilmiyor,guncel yazilimi cikacagina hangi receivervda guvenirim?
next,sunny,seuol,yumatu gibi markalar emu konusunda sorunsuzdur arkadaşım gönül rahatlığıyla alabilirsin bence
askerde çavuştum bu forumda rütbemi söktüler.arkadaşım trt nin iki frekansı var herikisini kur biss keyini gir büyük ihtimalle açacaktır.bende birhayli uğraşmıştım.az-çok uydu işini bildiğim halde.kolay gelsin
next 2000 super plus usb ile sorunsuz izliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme