Şimdi Ara

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
9
Favori
69.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyicilerimiz, EURO 2024 yayınlarını izlemekle ilgili yaşadıkları aksaklıkları TRT İletişim Merkezi'miz ve sosyal medya aracılığıyla Kurumumuza iletmektedir.

UEFA, lisans verdiği tüm yayıncılardan "Uluslararası Yayın Hakları Sınırlılık" kuralına uyulmasını kesinlik şartıyla talep etmektedir.

Bu çerçevede UEFA, EURO 2024 yayınlarına Türkiye dışından erişilebildiği yönündeki şikâyetleri Kurumumuza “Yaptırım” uyarısıyla iletmektedir.

Belirtmek isteriz ki UEFA tarafından belirlenen sinyal seviyeleri ve uygulanması zorunlu şifreleme politikaları nedeniyle uydu sinyal gücümüzü belirli seviyenin üstüne çıkaramamaktayız.

EURO 2024 karşılaşmalarının yer aldığı TRT 1 kanalımızın canlı yayınları, Türksat 4A uydusu üzerinden ve sadece Türkiye’yi kapsayan mevcut frekans üzerinden UEFA’nın belirlediği uydu güç seviyeleri ve şifreleme politikaları çerçevesinde izlenebilmektedir.

Aynı zamanda, TRT’nin dijital platformu tabii ile Türkiye’deki izleyicilerimiz tüm cihazlardan ve akıllı TV’lerden yayınlarımızı ve EURO 2024 karşılaşmalarını izleyebilirler.

• 2 gün önce 11794 30000 frekansinda taratip yayini aldim.canli macida izledim.sonraki gun yine gitmis..trt yayin sikintili.ayarlarla ugrasmayin.duzelir sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazoer -- 2 Temmuz 2024; 17:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar varsa HDMI'dan tv'ye bağlayın.

https://www.tabii.com/tr/watch/live/trt1?trackId=150002

adresinden izleyebilirsiniz.

TV Box cihazınız varsa Tabii yükleyin izleyin. Ben de Tivibu uydu vardı. Aynısı bende çekiyor babamdaki tivibu uydu çekmiyor. O en batıda kalıyor.

Android kutusuna Tabii yüklettirdim oradan izledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 2 Temmuz 2024; 17:29:46 >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz da sizdeki çanak 180 lik.

Türkiyede insanlar 60 lık çanak kullanıyor.

Siz o çanakla utanmasa Fransa sinyalini bile alırsınız.

• rezalete bak nelerle uğraşıyoruz.

• Bibidibabidibu B kullanıcısına yanıt

Merkezi sistem çok farklı bir durumu yok diğer kanallarda sinyal var ve sorunsuzsa herhangi bir ayar yapılması gerekmiyor. Yapılması gereken ayarlar uydu alıcınız ile alakalı.

Şuan tekrar kontrol ettim BISS şifirelemesi getirilmiş şifresiz yayın frekansına da, kanalda bu yüzden sinyal yok uyarısı alıyorsunuz. BISS destekli bir alıcıya sahipseniz çözümü mevcut. Başka yapabileceğiniz bir şey yok uyduda. Frekans 11794 HD / 11958 SD açık. 12245/11054/11096/11305 şifreli.

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM
    TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEMwww.hurriyet.com.tr
    TRT 1 sinyal yok hatası ÇÖZÜMÜ (BİSS KEY ŞİFRESİ) | TRT neden açılmıyor? Türksat güncel şifresiz frekans bilgileri
    https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/trt-1-sinyal-yok-hatasi-nasil-cozulur-trt-neden-yayin-gostermiyor-mac-sifresi-ve-frekansi-hakkinda-detaylar-42483294

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 2 Temmuz 2024; 18:45:46 >

• Öner kullanıcısına yanıt

E ne yapayım yani ? Ben de kendi tespitimi aktardım. Müsaade et de, 2200 KM'den büyük boyutlu çanak kullanayım.

Aldığım yayını almadım mı deseydim ? Kaldı ki, dünkü maçta benim de sinyalim kesildi. Bende de kesildi diye yazdım zaten...

Şimdi asıl sorun şu ! Çok uzaktan yayın alınca, eksikliğinizi kabul etmek yerine, hemen olumsuz eleştirileri sıralamaya başlıyorsunuz.

Ne dedim? "Uydu tesisatı kalitesiz parça sevmez" dedim. Olay budur.

Bakınız adam yılların uyducusu ve dandik merkezi sistemden yayın alıyormuş. 11794 frekansının sinyali de hiç kesilmemiş ;

Yani özetin özeti ; böyle devamlı tartışma içinde olunca elinize ne geçecek ?

Şimdi boş verin onu dokuzu... Umalım da akşam sinyali tekrar düşürmesinler.

• Bugün öğlen 12:30 dan beri 11794 tpsinde sinyal yükseltildiği için uydu alıcılarda tekrar tarama yapılırsa problemsiz olarak izlenebilmesi gerekiyor. ayrıca 11054 frekansında da malum b..ss key ile yayınlar şuan açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 2 Temmuz 2024; 18:32:32 >
  • Hollanda maçı başlamak üzere, sinyal seviyesi %100'dü. Marşlar öncesi %55'e düştü şimdilik sorun gözükmüyor. Ben maçı bıraktım sinyal seviyesi izliyorum.

Yer: IST avrupa yakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 2 Temmuz 2024; 19:7:5 >
  • scansoz kullanıcısına yanıt

Bende 91 di.80-82 bandında takılıyor şu an.Bana yeter bu inşallah akşamki maçta batırmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda maçından önce sinyal yine gitti. Allah akıl fikir versin bu TRT ye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinyali yine düşürdüler ama dün geceki kadar değil..şimdilik şanslı kesimdenim sorunsuz düşük sinyal de olsa izleniyor..takılma donma yok..daha da düşürürseler adadan bende elenmiş olacam

• 11054 V 30000 frekansı hem şifreli, hem de yayın yok. ( Batı ışını )

11096 H 30000 frekansı hem şifreli, hem de yayın yok. ( Doğu ışını )

11958 V 27500 frekansında şifre yok, SD yayın var. ( Türkiye ışını )

11794 'ten şimdilik şifresiz izliyoruz bakalım. 22.00'deki maçta sinyali düşürmezler umarım. ( Türkiye ışını )

• Romanya - hollanda maçı kalite sinyal her şey üst seviyede.

Ne dedik? Her şey bunlar elinde. Ayar vs boş iş.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    aynen yayın gelmiş bunların yüzünden 5 metre merdiveni çatıya çıkardım 50 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyatlov -- 2 Temmuz 2024; 19:11:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yedek olarak dursun diye feed bilgisini buraya ekliyorum. Video 4;2;0 örneklemeli olunca, frekansı ve şifreyi girip izleyebilirsiniz. Gerçi bu forumdakiler şifre girme konusunda biraz acemi sayılır. TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM 

UEFA EURO 2024 GERMANY

Austria vs Türkiye

Türksat 3A/4A @ 42.0E

11460 V 6801

ID:TUR-145-A (*unnamed-1*)

1920x1080 |14.810Mb/Sec 8PSK |4:2:0 HD

CW: 07 00 00 07 07 20 24 4B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 2 Temmuz 2024; 19:22:38 >

Su anki maçın feed yayını var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 2 Temmuz 2024; 19:22:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzil kullanıcısına yanıt

Var da 7e ve 16e uydusunda... 7e uydusunda feed izlemek için büyük çaplı çanak gerekiyor. Çünkü 7e'de feed'lerin sinyalini düşürüyorlar.

Peki 11460 frekansında sinyal var mı şu anda taratsak çıkar mı?(sanmiyorum ama) Mac saati uğraşmayalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.