Çeyrek final vizesini aldık. |
TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (15. sayfa)
-
-
arkadaşalr ben ortak apartmanda çanak nasıl taktırabilirim
-
En üst katta siz oturuyorsanız daha kolay olur; yoksa sıkıntı. Dairelerin onayını almanız lazım; masraf kısmıda ayrı konu.
Daire sakinlerine bütün masrafı ben ödeyeceğim; sizin cepten birşey çıkmayacak derseniz, süreç kolaylaşır.
-
sotcaam key editör varmı uydu cihazımd akullanmak için kamosonic uydu cihazı
-
sotfcam key editör varmı istemşdim kamosonıc için lütfen
-
Satcafesi,Turke****,OnlineUyduDestek sitelerine bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 4 Temmuz 2024; 8:51:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trt mesaj at ceza bana ait açın de.
-
@Lady-Of-Ice bulamıyorum usta burdak frekansları giriyorum açmıyor uydu chazımda
www.satelliweb.comFeeds en direct : les fréquences actives - Satelliwebhttps://www.satelliweb.com/index.php?section=livef -
Bilemeyeceğim; tam model ismini yazın, belki elinde olan vardır.
-
ks-hd1507
-
@Lady-Of-Ice frekanslr olmuyor giryorum ama satelliweb frekansları niye olmuyor bilmiyorum
-
oscam key editör lazım kamosonic
-
@EcheLoN_ key var biss key bulamıyorum güncel site recevir yüklemiyorum biss key girişi var ama
-
@EcheLoN_ nerden bulacağım ücretsiz yardımcı olsan
-
@EcheLoN_ hiç yardımcı olmuyorsun
-
çokmu zor yardımcı olmak biribiirmizee dünden beri bekledim
-
UEFA EURO 2024 GERMANY
Netherlands vs Turkey "Tomorrow"
Türksat 3A/4A @ 42.0E
11460 Vertical 6801
ID:TUR-145-A (*unnamed-1*)
1920x1080 |14.810Mb/Sec 8PSK |4:2:0 HD
Biss key : 07 00 00 07 07 20 24 4B
-
@serkanguzel serkan abi biss key giremiyorum uydu cihazımda kamosonic
-
yayın yine patladı..bu sefer nasıl düşürdülerse tv+ da bile görüntü kareli..(yayın donmuyor, kaynak görüntü bile kare kare oluyor bazen)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X