Şimdi Ara

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
407
Cevap
9
Favori
67.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hocam bu frekans zaten sürekli açık (maç harici) maçta şifre ister.

Diğer frekans asıl önemli olan. TRT maçları TR üzerinden sorunsuz izletmek için verdi o frekansı. (11794/30000)

Ama maalesef sinyal yok.

biliyorum onu onda da sinyali düşürdüler 100 e 94 dü şimdi 0 a 0

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TR maçında mecbur sinyal açacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips TV de ben bu polarizasyon yapmanın yolunu bir türlü bulamadım ya. Hangi menüden bilen varmı?

• Beyler merhaba, bizim uyduda da ne hd trt1'de ne de sd trt1'de yayın şu an yok, inş akşamki maçta yayını kesmezler ama bişiler yapmam lazım yayını açabilmem için, bi fikir verirseniz sevinirim deliricem maç izleyemiyorum, yardım edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Philips TV de ben bu polarizasyon yapmanın yolunu bir türlü bulamadım ya. Hangi menüden bilen varmı?

ayarlar uydu kurulumu manuel kurulum böyle peki sen biss key nasıl açılır bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ssefer88

Beyler merhaba, bizim uyduda da ne hd trt1'de ne de sd trt1'de yayın şu an yok, inş akşamki maçta yayını kesmezler ama bişiler yapmam lazım yayını açabilmem için, bi fikir verirseniz sevinirim deliricem maç izleyemiyorum, yardım edin...
    hiçbir şey yapma oynama trt sinyal düşürüyor sinyal kalitesi 100 e 94 idi 90 e 66 a kadar indirdiler

• diyatlov kullanıcısına yanıt
    E noolcak bu böyle? Akşam da gelmezse yayın noolcak kardeş?

• Bi ağız tadıyla maç izleyemiyoruz bu ne yaaa?

• Ya bunların abv artık yeter ulan

• cg-TR83 kullanıcısına yanıt
    Vallahi aynen yaaa, bulunduğum yerde wifi internet yok mobilden izlemeye kalksam bi sürü internet yicek, napıcaz yaaa?

• Bi şikayet hattı felan yok mu, hadi ing isv maçını geçtim, bizim maçı da izleyemiceksek noolcak?

• diyatlov kullanıcısına yanıt

Hiç bir fikrim yok. TV konusunda çok bilgisizim.

• Millet turnuva 1 ay daha devam etse uydu,anten,çanak uzmanı olacak haberi yok.Sd yayına biss girmekten başka çözüm yok arkadaşlar.Eğer biss yoksa SID ve frekans değerlerini uydu alıcınızın biss kodlarının bulunduğu tabloya eklemeniz gerekiyor.Hd yayın ruhuna el fatiha durumunda.11794 de sinyal açmazlarsa artık kaçak yayın,sd yayın falan herkes başının çaresine bakması gerekecek.Biz neysede Yaşlılar keşke izlese.Genç kesim bir şekilde yolunu buluyor.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    Sd yayına nasıl biss girebiliriz bi yardımcı olursan sevinirim. Bende botech piko 501-hd uydu alıcı var biss bölümü var ama nasıl yapıcam bilmiyorum bi yardımcı olursan sevinirim...

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM

Böyle bi biss key alanı var ama nasıl yaparım bilmiyorum bi el atsan kardeş???

• ssefer88 kullanıcısına yanıt

Allahın sevdiği kuluymuşsun.Bende botech piko 601 S hd plus vardı.Googlea Güncel bis keyler olarak yaz.Sd yayının Sıd değeri vertical polarizasyon değerlerini biss keyini bu tabloya ekle.Bende yoktu ekledim.Ekleyince Kanalın şifresi direk kırıldı.Eğer eklemiyorsa önüne düşen bir tanesini düzenle diyip değiştir ben öyle yaptım eklemiyordu.Siteyi aşağıya bırakıyorum

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM
    TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEMturksatsifresizhdkanallar.blogspot.com
    TÜRKSAT GÜNCEL BISS KEYLER
    https://turksatsifresizhdkanallar.blogspot.com/p/turksat-guncel-biss-keyler.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 6 Temmuz 2024; 19:40:0 >
  • Ben de sd yayın var; hd de karelenme var.

Bunla uğraşmak yerine TRT1 sitesinden canlı izle deyip; laptop,pc,teblet veya telefonu hdmi kabloyla tv ye bağlayıp izleyin bence.TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM 

• Hocam internet az.TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM .Dün dediğini yaptım yoksa hediye internet olduğu için.

Sabit internet için dedim; mobilden zor yetmez.

Vallahi yaptım oldu. Kardeş senden Allah razı olsun ne desem az vallahi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.