Şimdi Ara

True Damage (Gerçek Hasar) Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
21.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaf,Darius,Cho'Gath gibi champlarda bulunan true damage nedir ne işe yarar anlamadım ? :S

• Yapay Zekanın Yanıtı

True Damage (Gerçek Hasar) Nedir?

Gerçek hasar, League of Legends'da herhangi bir zırh veya dirençten etkilenmeyen bir hasar türüdür. Yani gerçek hasar veren bir şampiyonun saldırısı, rakibin canının tamamını vurabilir, ne kadar zırhı veya direnci olursa olsun.

Gerçek Hasar Vuran Şampiyonlar

League of Legends'da bir dizi gerçek hasar vuran şampiyon vardır, bunlar arasında Fiora, Vayne, Kayle ve Teemo gibi şampiyonlar yer alır. Bu şampiyonlar, düşmanların zırhlarını delerek veya doğrudan gerçek hasar veren yeteneklere sahip olarak önemli miktarda hasar verebilirler.

Gerçek Hasarın Faydaları

Gerçek hasar, zırhlı veya dirençli rakiplere karşı oldukça etkilidir. Zırh ne kadar yüksek olursa olsun, gerçek hasar her zaman tam miktarda vuracaktır. Bu, tanklara ve takım savaşlarında ön saflarda yer alan şampiyonlara karşı özellikle güçlü bir hasar türü olabilir.

Gerçek Hasarın Dezavantajları

Gerçek hasarın tüm avantajlarına rağmen bazı dezavantajları da vardır. Gerçek hasar veren şampiyonlar genellikle diğer şampiyonlara göre daha az sağlığa veya dayanıklılığa sahip olma eğilimindedir. Ayrıca gerçek hasar veren yetenekler genellikle yüksek bekleme sürelerine sahiptir, bu da onları sık sık kullanamayacağınız anlamına gelir.

Sonuç

Gerçek hasar, zırhlı veya dirençli rakiplere karşı etkili bir hasar türüdür. Ancak, bu hasar türüne sahip şampiyonların genellikle diğer şampiyonlara göre daha düşük sağlığa veya dayanıklılığa sahip olduğunu ve gerçek hasar veren yeteneklerin genellikle yüksek bekleme sürelerine sahip olduğunu unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • genelde kullanılan skiller ya fiziksel damage yada magic damage vurur,bu damageler düsmanın armor ve magic resistine göre düser,true damage vuruldugunda adamın armor ve magic resistine bakılmaksınız,o damagenin tamamını adam yer
  • karşı tarafın armorunu ve magic resistini hiçe sayarak yani yokmuş gibi üstünde yazan damage i direk olarak atmasıdır.
  • armo,mr,hp kaç olursa olsun orda yazan damage'i vurur
  • Teşekkürler anladım
  • orda kaç yazıyosa o kadar damage vuran skill'lerdir. normalde magic damage olan skill'ler karşıdakinin resistine göre physical olanlar da karşıdakinin armor'una göre orda yazan değerden daha az damage vurur ama true damage hiçbi şeyden etkilenmez. poppy'nin pasifi gibi etkenler de true damage'i azaltmaz.
  • mesela poppy yada dfg itemi gibi kesin bir sayı yoktur sadece hp toplam miktarı yada kalan hp miktarı üzerinden vurur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçek hasarı olan champları biri sıralayabilir mi
  • gerçek hasar oluşan araç kazalarında tutanaklarda yazan hasar miktarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

gerçek hasarı olan champları biri sıralayabilir mi

Cho - ulti skilli
    Dyrus -ulti
    Olaf - e olması lazım
    vayne - w pasifi
    kogmaw- w pasifi yada e olabilir tam hatırlamadım şimdi
    poppy - Q ama kesin bir sayı yok karşısındaki adam ne kadar çok hp kasmıssa o kadar çok vurur aynı şey kog ile vayne içinde geçerli
    irelia - w
    Veigar - net olarak bir sayı yok ve scalsi karşışındaki adamın ap sayısı kısaca karşındaki adam ne kadar çok ap kasmıssa o kadar çok vurur.

şu anda aklıma ilk gelenler bunlar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 4 Aralık 2012; 4:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Cho - ulti skilli
    Dyrus -ulti
    Olaf - e olması lazım
    vayne - w pasifi
    poppy - Q ama kesin bir sayı yok karşısındaki adam ne kadar çok hp kasmıssa o kadar çok vurur aynı şey kog ile vayne içinde geçerli
    irelia - w
    Veigar - net olarak bir sayı yok ve scalsi karşışındaki adamın ap sayısı kısaca karşındaki adam ne kadar çok ap kasmıssa o kadar çok vurur.

Poppy ve veigarda True damage varsa oyunu bırakıyorum.

Corki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 4 Aralık 2012; 6:04:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

Cho - ulti skilli
    Dyrus -ulti
    Olaf - e olması lazım
    vayne - w pasifi
    irelia - w

Corki.

ayrıca kogmaw'da da yokki arkadaş magic damageleride eklemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

quote:

quote:

quote:

Cho - ulti skilli
    Dyrus -ulti
    Olaf - e olması lazım
    vayne - w pasifi
    irelia - w

Corki.

ayrıca kogmaw'da da yokki arkadaş magic damageleride eklemiş

Öldükten sonra pasifi true vuruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Cho - ulti skilli
    Dyrus -ulti
    Olaf - e olması lazım
    vayne - w pasifi
    irelia - w

Corki.

Poppy darbesiyle saldırı gücünü arttırır ve hedefinin azami can değerinin %8'ini de bu hasara ekleyerek, hedefini ezer

Veigar ise ultisi hakkında söyledim ap scalesi olan resistin engellemediği bir damage sen ne kadar çok resist kasarsan kas senin AP sayının oranıyla vurucak.

• kog pasif.vayne w direk true atmaz diye biliyorum vurdugu kadar arp saglar gibi birseydi dirk true atmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

kog pasif.vayne w direk true atmaz diye biliyorum vurdugu kadar arp saglar gibi birseydi dirk true atmiyor.

Direk true atıyor. 2 kere düz vuruş stack yaptıktan sonra 3. vuruşta rakibin toplam hpsinin %4-5-6-7-8 i kadar true damage atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unlimitêd -- 4 Aralık 2012; 16:52:58 >
  • Cho - ulti skilli
    Darius -ulti
    Olaf - e
    vayne - w
    kogmaw- pasifi
    irelia - w
    corki - pasif
    twitch - pasif
    zyra - pasif
    ahri - Q geri gelirken true vurur.

red buff true vurur

true damage vuranlar belki daha vardır hatırladıklarım bunlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cho - ulti skilli
    Dyrus -ulti
    Olaf - e olması lazım
    vayne - w pasifi
    irelia - w

Corki.

Poppy darbesiyle saldırı gücünü arttırır ve hedefinin azami can değerinin %8'ini de bu hasara ekleyerek, hedefini ezer

Veigar ise ultisi hakkında söyledim ap scalesi olan resistin engellemediği bir damage sen ne kadar çok resist kasarsan kas senin AP sayının oranıyla vurucak.

sen çok yanlış gelmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 4 Aralık 2012; 17:02:30 >

• ahri q dönüşü de true olması lazım.
  • Bu durumda Darius, ultisi yüzünden OP olmuyo mu yav? Nefret geliyo her seferinde, adamın ultisine karşı nasıl bir strateji izlemeliyiz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.