Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.856
Cevap
53
Favori
118.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk sezonu başa sarıp sarıp izlersin artık.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Muhtemelen. Ortadaki cinayetin esrarı çok kapalı tutuluyor ve bu çok ilginç. İkinci bölüm sırada :)

2.sezonun nesi var oda gayet efsane 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

İkinci sezona herhangi bir eleştiride bulunmadım ki.  

İlk sezon vurgusu yapılınca biraz eziksenmiş oldu güzelim sezon ilk 2 de bidakine 🤣

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Bir dizide şundan iyi çok az sahne koydum.

adreonyoutube
    (3:18) Motorcycle Scene The Western Book of The Dead All rights reserved to HBO.
    https://www.youtube.com/watch?v=-Mszf5Jcgzc
  • Issa Lopez aday gösterilmiş Emmy'e

daha da komiği, Kızılderili Cahit, Kali Reis de adaylık almış

1. Sezon 4. Bölümü bitirdim şimdi. Şu final sekansı bize üniversitede 'Tek Plan' örneği olarak gösterildiğinde ne ile karşı karşıya olduğumu anlamam gerekiyordu. Şimdi konuyu da bilince ayrı etkilendim. Sekansın o kadar çok elementi var ve bunların hiç biri sadece bir rabarba atmosferi yaratmak için yok orada.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ayrıca bu bölüm hakkında sevdiğim bir şey de sonunda Rust'ın başarı için etik kurallardan uzaklaşabileceğini bilfiil gördük. Bana Nightcrawler'dan Lou Bloom'u hatırlattı, yalan yok.
  • Bobotsiyoutube
    Warning: Spoiler alert! Music: Zack Hemsey - "The Way (Instrumental)" Copyrights: ,,Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use"
    https://www.youtube.com/watch?v=ExpcQhh4BMA

Yeni bir doz almanın vakti geldi.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

adam oynamamış yaşamış resmen dizi konusu klişede olsa matthew mcconaughey abimizin yardırdıgı bir röldü..efsaneydi emmyde ö..ben dizinin atmosferını falan çok sevmiştim 11 yıl olmuş zaman çok hızlı geçiyor be..

edit: şimdi baktım emmy alamamış  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 14 Ocak 2025; 16:5:3 >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    aha bu da anti-doz

• evet bayadır unutmuştum, zamanı gelmişti, 1. sezonu yeniden izledim.

şu yürüyüş biraz daha hızlı olsa dizinin puanı 0.2 daha düşük olur
    Matthew McConaughey için yazılmış resmen rol. diğer karakterler senaryoyu doldurmak için varlar.

• WELL, ONCE THERE WAS ONLY DARK. IF YOU ASK ME, THE LIGHT'S WINNING.
    Detective Rust Cohle.

• teneke adamlar, 4.sezondaki Kali Reis'ten iyi oynamışlar.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

şu yeteneksiz siyahileri her yere torpille sokuyorlar gına geldi artık. ayrıca yanaklarına taktığı piercing ne kadar kötü gözüküyor. bilocan yaparken adama rahatsızlık verir.

• Reklamı bile kalite kokar mı, kokuyor işte. Yıllardır hala daha şu adam için bu karakter üzerinden uzun metraj film çekemediler.

True to Texasyoutube
    Why should Texas movies be made anywhere but Texas? Filming in Texas isn’t just about showcasing our stunning landscapes—it’s about creating jobs, boosting local economies, and building a thriving industry right here at home. Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Dennis Quaid, Billy Bob Thornton, and Renée Zellweger shine a spotlight on how Texas can lead the way in film production in this short film. Let’s keep the cameras rolling and the economy growing—because everything’s bigger (and better) in Texas! Created by Texans in Texas, with director Nic Pizzolatto and produced by Stray Vista Studios, George Lane, Nate Strayer and Zack Stauffer. Shot by Emmy nominated Cinematographer Jimmy Lindsey, ASC.
    https://www.youtube.com/watch?v=bpgrUK9EGjI
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.