Şimdi Ara

TRUE GAMES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRUE GAMES DİLEK İLBOĞA’YI ULUSLARARASI İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ OLARAK TAYİN ETMİŞTİR

Ilboga Global Dağıtım Kanallarını ve Satıcı İlişkilerini Oluşturacak ve Yönetecektir

IRVINE, Calif. March X, 2009 – Global online oyun yayıncısı olan True Games Interactive (www.truegames.com) bugün, True Games Uluslararası iş geliştirme yöneticisi olarak istihdam ettiği Dilek İlboğa ile yönetim ekibine kilit bir üye ilave ettiğini duyurmaktadır. İlboğa görevinde, global seviyede, özellikle Doğu Avrupa ve Güney Amerika bölgesine odaklanarak dağıtım ve satıcı ilişkilerinin oluşturulmasından ve yönetiminden sorumlu olacaktır. True Games’e katılmadan önce, İlboğa K2 Network’de Merchant Center yöneticisi olarak görev yapıyordu ve satıcı ilişkilerini, dağıtım kanallarını yönetiyor ve global ortakları saptıyor ve distribütör promosyonlarını ayarlıyordu.

True Games Uluslararası İş Geliştirme Yöneticisi pozisyonunda İlboğa, şirketin Uluslararası “True Pin” elektronik seri numara sisteminin planlanması, uygulanması, yönetimi, ayrıca şirketin satıcı ve distribütör ilişkilerinin oluşturulması ve bu ilişkilerin yönetiminden sorumlu olacaktır. İlboğa, Kuzey Amerika ve global erişiminin yanı sıra Doğu Avrupa ve Güney Amerika bölgelerine odaklanacaktır.

True Games’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Jeff Lujan şöyle demektedir, “Dilek insanlarla global seviyede iletişim ve ilişki kurabilmek konusunda uzmandır ve bu da tam olarak bizim ihtiyacımız olan şeydi”. “Online olarak kullanılabilen bir oyununuz olduğunda işiniz ABD sınırında bitmiyor. Biz uluslararası bir firmayız ve Dilek bize yalnızca global bir bakış açısı değil, gerçek bir global tecrübe de getiriyor.”

İlboğa şunları söyledi, “True Games’e katılmaktan gurur duyuyorum. Bu denli güçlü bir ekibe katılmak benim için çok heyecan verici. True Games ürün listesi global pazarda rağbet görmektedir. Bu durum, benim dağıtım kanallarına erişimimde ve global ortaklık ilişkileri kurabilmemde büyük avantaj sağlayacak.”
    K2 Network’teki en son görevinden önce İlboğa Türkiye’nin en büyük gruplarından biri olan Tepe Grup da dahil olmak üzere Türkiye’nin önemli şirketlerinde pazarlama, reklam ve tanıtım ve satış konularında kilit görevler üstlenmiştir. Daha önceleri Tepe Grup’ta İlboğa, satış dağıtım sisteminin yönetiminden ve geliştirilmesinden, distribütörlerin koordinasyonundan, özel satış promosyonlarının ve kampanyalarının organizasyonundan sorumluydu.

İlboğa Türk vatandaşıdır, Türkçe ve İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmaktadır. Ekonomi bölümünden mezundur ve Dış Ticaret konusunda ihtisas yapmıştır.

Şirket ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.truegamesinteractive.com sitesini ziyaret ediniz.

###

True Games Interactive Hakkında
    True Games Interactive uluslararası çok oyunculu online bir oyun yayıncısıdır. MMO sektöründe son derece tecrübeli, online oyun yayını ve işletimi konusunda büyük bir deneyime sahip olan çekirdek bir ekip tarafından kurulmuştur. True Games online ortama yeni ve yenilikçi gelişim fikirleri getirmekte, bu fikirleri en son teknoloji ürünü oyun platformuyla sunmakta ve mikro işlem gelir modellerinin kaldıraç gücünü kullanmaktadır. Mevcut online mülkiyet haklarını lisanslamak üzere dünya çapında yayıncılarla çalışmakta ve online oynanan oyunların yaratılmasında dünya çapında geliştiricilerle işbirliği yapmaktadır. Şirket merkezi Orange County, Kaliforniya’dadır ve ilk mülkiyet hakkını 2008’in üçüncü çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlamaktadır.

UTV Software Communications Hakkında
    UTV Software Communications Ltd (UTV) Hindistan’ın ilk entegre global medya ve eğlence şirketidir. UTV Hindistan ve bağlı şirket ve iştirakleri değişik dağıtım platformlar genelinde değişik tür ve tarzda içerikler yaratmakta, oluşturmakta ve yayınlamaktadır. UTV organizasyonu içinde dikey olarak örgütlenmiş olan 5 iş alanı İçerik Üretimi ve Hizmetlerini, Sinema, Yayın, Etkileşimli Oyun ve Yeni Medya’yı kapsamaktadır.
    Hindistan’ın birincil menkul kıymetler borsası olan Bombay Menkul Borsasında kote edilmiş olmasının yanı sıra UMP PLC ayrıca Motion Pictures bağlı şirketi ile birlikte Londra Borsasında da kote edilen şirketler arasındadır. UTV platformlar ve tarz ve türler genelinde içerik oluşturma yetkinliği ve kapasitesi ile Hindistan’ın yegane çok yönlü ve değişik hizmetler sunabilen medya ve eğlence şirketidir.
    Walt Disney holds a strategic stake in UTV. UTV’nin Hindistan genelinde ve Mauritus, Birleşik Krallık, ABD ve Japonya’da bulunan işyerleri ile faaliyet gösteren bağlı şirket ve iştirakleri bulunmaktadır. Walt Disney’in UTV’de stratejik bir hissesi bulunmaktadır.

Basın Konusunda İrtibat:
    Mika Kelly
    Clever Communications
    408-693-0176
    mika@clevercomm.com

• Dün actigin konu mevcutken neden tekrar acma ihtiyaci duyuyorsun? Lütfen daha dikkatli kullanalim su forumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Social Network (2010)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.