Şimdi Ara

Trump Amerika'da Ulusal Acil Durum ilan etti koronavirüs sebebiyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Trump açıkladı! ABD'de acil durum ilan edildi
    https://www.cnnturk.com/dunya/trump-acikladi-abdde-acil-durum-ilan-edildi

Trump Amerika'da Ulusal Acil Durum ilan etti koronavirüs sebebiyle

Trump, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülke genelinde "ulusal acil durum" ilan ettiğini açıkladı.

Trump, ABD'de etkisini artıran Kovid-19 salgınına ilişkin Beyaz Saray'da bir basın toplantısı düzenledi.

ABD'nin aldığı erken önlemler nedeniyle virüsün daha da yayılmasının önüne geçtiklerini savunan Donald Trump, Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) virüsün yeni kriz merkezinin Avrupa olduğunu açıkladığına da işaret etti.

ABD Başkanı Trump, "Resmi olarak ulusal acil durum ilan ediyorum. Bunlar çok önemli 2 büyük kelime." ifadesini kullanarak, 50 milyar dolara kadar acil durum fonunun erişime açılacağını kaydetti.

ABD genelinde son güncellemelere göre koronavirüs taşıyan vaka sayısının 1700'ü geçtiği, ölü sayısının ise 41'e ulaştığı bildirilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Mart 2020; 23:4:15 >

• Biz 18 yıldır OHAL deyiz..
  • Borsaları bugün biraz yükselişteydi, pazartesi yine çakılacak. Koyun can derdinde kasap mal
  • Bizimkiler halen işi tam ciddiye almıyor.Halk hala umursamıyor bu olayı.Yakında kıtlık yaşanacak marketlerde denetim olmadığı için fiyatları yükseltecek.Makarna stoğu yapanlar aslında zeki adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Bizimkiler halen işi tam ciddiye almıyor.Halk hala umursamıyor bu olayı.Yakında kıtlık yaşanacak marketlerde denetim olmadığı için fiyatları yükseltecek.Makarna stoğu yapanlar aslında zeki adamlar
    Yapmayın Allah aşkına. İnsanları paniğe sevk etmeyin bu size hiç bir şey kazandırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yapmayın Allah aşkına. İnsanları paniğe sevk etmeyin bu size hiç bir şey kazandırmaz.

Alıntıları Göster
    Ne paniği asıl avrupanın geç kalıp aldığı önlemleri bizim şu anda almamız lazım.Belki de bir hafta sonra çok geç olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Bizimkiler halen işi tam ciddiye almıyor.Halk hala umursamıyor bu olayı.Yakında kıtlık yaşanacak marketlerde denetim olmadığı için fiyatları yükseltecek.Makarna stoğu yapanlar aslında zeki adamlar
    Ne kıtlığı ya aklı evvel misiniz, bu devirde uğraşsan da kıtlık oluşturamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Ne kıtlığı ya aklı evvel misiniz, bu devirde uğraşsan da kıtlık oluşturamazsın.

Alıntıları Göster
    Yav kardeşim neyini anlamakta zorluk yaşıyorsun.Sadece bir kalem üzerinden örnek vericem şimdi.Bu hastalığın öldürme oranı çok düşük ama yayılma oranı o kadar fazla ki yakında hastanelerde yer kalmayacak.Herkes tedavi olmak için gideceği için,takacak serum bile bulamayacaksın.Öncelikli hastalara yardım edilecek.Bu sadece hastane boyutu işin.Daha bir çok etkisi olacak dünya çapında.

• Trump'a yapılan algı oyununa bak.

''... savunan Donald Trump'' değil '' açıklayan Donald Trump'' olması lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohio nun özel bir durumumu var?Neden orda çok vaka var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.