Şimdi Ara

Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NewGamePlus'ın bu bölümünde Trump'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı vergi kararları ardından başta oyun sektörü olmak üzere teknoloji sektörünün nasıl ekileneceğini konuştuk. Ardından da Nintendo Switch 2 hakkındaki görüşlerimizi paylaştık.

00:00 New Game Plus'ın bu bölümünde
    00:52 Açılış
    01:13 Trump'ın gümrük vergileri ortalığı karıştırdı: Oyun konsollarına ciddi zam kapıda
    05:23 PlayStation 4 için yolun sonu gözüktü: Japonya’da satışlar durduruldu
    07:20 Nintendo Switch 2 ilk izlenimler
    14:12 From Software, Nintendo Switch 2'ye özel RPG oyunu The Duskbloods'ı duyurdu
    19:23 Kapanış

• Siz neden artık haber yapmıyorsunuz sitede, doğru düzgün hiçbir haber yok özellikle son üç haftadır, yani ne oluyor para kazanamıyor musunuz buradan, bu siteyi 13 yıldan uzun süredir takip ederim, uzun yıllardır eski canlılığınızdan zaten eser yoktu ama hiç bu kadar boşladığınızı görmemiştim, açıklama falan yapın bari nedir bu durum?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vikestas

Siz neden artık haber yapmıyorsunuz sitede, doğru düzgün hiçbir haber yok özellikle son üç haftadır, yani ne oluyor para kazanamıyor musunuz buradan, bu siteyi 13 yıldan uzun süredir takip ederim, uzun yıllardır eski canlılığınızdan zaten eser yoktu ama hiç bu kadar boşladığınızı görmemiştim, açıklama falan yapın bari nedir bu durum?

Sanırım editör işi bıraktı. Ama açıklama da yapmıyorlar. En sinir bozan tarafı da o zaten. Bari bir açıklama yapsaydılar iyiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 15 Nisan 2025; 15:54:23 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt

hocam haberler için yerli bir kaynak varmı. eskiden merlinin kazanına bakardım. alternatifi varmı acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.