Şimdi Ara

TRUMP: KUDÜS BAŞKENT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende senin gibi düşünüyorum. Trump falan umrumda değil canı cehenneme.

Fakat bizim durumda ortada...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden alıntı yaptın bunu. Incil mi Tevrat mı?

Saçmalığın dik alasi. Insanlar tarafından değiştirilmiş ve beyninize empoze edilmiş.

Kuran' da bu antlaşma yazıyor mu?

Allah ne antlaşması yapacak tövbe haşa...

Kendi siyonist düşüncelerinizi kendinize saklayın. Burada uydurma, saçma sapan işlerle milletin kafasını bulandirmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 7 Aralık 2017; 2:15:34 >
  • Ortalık fena karışacak bu Trump etrafı ateşe vermekten başka birşey yapmıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reizzzzz kurtar kudüsü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabian Benko

Bana neden tepki gösterildigini anlamadim. Tepki gösterenlerin cogu da, Jerusalemi Al Aqsadan ibaret olarak gören ve İsrail hakkinda en ufak fikri olmayan üyeler. Extremistler ve Ak troller denen grup. Sanirim 150 dolar karsiligi calisiyorlar. Forumda bu konuda mesajlar gördüm.

Yahu, Jerusalem, zaten İsrailin baskenti. Sadece adi kondu. Degisen bir sey yok. Orada zaten her dinden olan insanlar ibadetlerini özgürce gerceklestiriyorlar. Turkiyenin cok daha büyük sorunlari var. Gündemi degistirmeye gerek yok. Erdogan yönetiminde Turkiye her gecen gün bataga daha fazla saplaniyor. Orta Dogunun liderligi MBSye verildi. Bana göre, Orta doguya birisi baris getirecekse, bu MBS olacak. Radikal İslamin yok edilmesi ve İranin gücsüzlestirilmesi, kollarinin bacaklarinin kirilmasi gerekiyor.

Ayrica, bu forumda baska hesabim yok. Zaten dünyada futbol ve bu bölümü kullaniyorum, bundan dolayi mesaj sayim az. Trolleri ve extremistleri ignore ediyorum. Ciddiye almaya degmezler.

Radikal İslamı ayakları kırılması gerekiyor ama radikal musevilik tüm dünyaya hükmetsin öyle mi?

Seni türkçe öğrenmiş Yahudi ajanı!!

• quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

quote:

Bravo Trump.

Filistinlilerin terör ve terör tehditlerini boyun egmedigi icin zaten ayri bir tebrigi hakediyor.

Bir sey olmaz. Halk biraz tepki gösterir, o kadar.

Obamanin biraktigi büyük enkaza ragmen, Trump harikalar yaratmaya devam ediyor.

korkma asıl hesabından mesaj yaz..en fazla bir iki küfür yersin bir şey olmaz.

>Not : Hesabın sahibi REV0 galiba..hemen savunmaya geçmiş amerikan çocuğu.

Bu mesaji gec gordum.

Benim bu forumda bir hesabim var. Aileboyu hesap acip bu sitede birbirinize arti sokan sizlersiniz.

Amerikan cocugu derken lafi nereye getirdigini de biliyorum.

Amerikali olmakta bir sorun yok, mesele ulkesini araplara veya suriyelere acip, karisini kizini tecavuze ugratacak kansiz olmamakta, paralari ayakkabi kutularinda almamak.

Neyse siz aglayin.

2-3 kinama ceker, millet kudus kudus derken razzab davasi da torba yasa da arada kaynamis oldu, hadi yine iyisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa85

gün RAB Avram’la antlaşma yaparak ona şöyle dedi: “Mısır Irmağı’ndan büyük Fırat Irmağı’na kadar uzanan bu toprakları (...) senin soyuna vereceğim.” denilmektedir.tevrattqa yazıyor.fırat Türkiyeden geçmiyormu?

ya ne alakası var. kim veriyor size bu yanlış bilgileri.
    fırat ırmağına kadar ne demek? fırat ırmağının onlara göre(onlar tarafından bakınca) başladığı yer yani fıratın türkiyedeki ucu değil öteki tarafındaki ucu. yani türkiye dahil değil.
    al sana vikipedi de koyayım
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Vadedilmi%C5%9F_Topraklar
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kutsal_Topraklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 7 Aralık 2017; 8:53:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Araplar ne diyor hiç sesleri çıktı mı? yoksa abdye mi secde ediyorlar?
  • bakıyorum da buradaki pensilvanyalıların hoşuna gitmiş karar. gerçek hayatta niye böyle konuşmuyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Siz musevi misiniz?

Hayir, hristiyanim ama ailemin kökenlerinde var.

Kudüs için en kan döken ve can verenler Hıristiyanlar ve Müslümanlar iken bir avuç Yahudinin buraya konması içine siniyor mu?
  • gerçek hayatta konuşsa ne yapacaksın adama?
  • Eyyy Trump sen napiyorsun beaaaa

• İsrail'i fetheden komutan ne güzel komutandır.

Tanklar üzerinde Kudüs'e girip, Ağlama duvarına işeyen adam ne mübarek insandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

gerçek hayatta konuşsa ne yapacaksın adama?

yahudi propagandası yapanlarla işim olmaz ama bir toplulukta müslüman bir ülkede linç edilir

• o da onun düşüncesi. müslüman ülke değil laik bir ülke. düşünce özgürlüğü var. ayrıca ben konuda yahudi propagandası yapan birini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Bu ne vizyonsuzluk. kayseriliymis benle gorusseydin diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

o da onun düşüncesi. müslüman ülke değil laik bir ülke. düşünce özgürlüğü var. ayrıca ben konuda yahudi propagandası yapan birini görmedim.

Tc yasaları vardır şeriatla yönetiliyoruz sanıyor arkadaş.

Bugün müslümanlar yoğun olur yarın hristiyanlar başka bir gün budistler.

Önemli olan türklüktür herkes kendi kafasına göre yasa oluşturamaz ama gel de anlat işte

• İsrail ve kuklalarının karşısına 3.reich gibi titretecek bir devlet lazım malesef müslüman devletler birbirlerini yedikleri ve amerika'ya yağcılık yaptıkları için bu çok uzak bir ihtimal iran üsleri israil tarafından bombalanıyor iranın sesi çıkmıyor bu siyonistlere okkalı bir güç lazım ki iyi bir ders alsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.