< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrero5 -- 7 Aralık 2017; 4:6:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrero5 -- 7 Aralık 2017; 4:6:28 > |
müslümanlar ağlayıp zırlayacağına, ona buna ahlak dersi vereceğine, kafa kesip taşlayacağına biraz çalışsaydı gözünü açık tutsaydı bugün dünyadaki milyarlarca müslümanın hristiyandan farkı olmazdı. bakın osmanlı, emevi, abbasi zamanına o zamanlar 1 müslümanın başına bunun 100 de 1 i gelemezdi çünkü ilim bilim o zaman müslümanlardaydı.
çalışmayan üretmeyen toplumlar bunların hepsine mahkum. öyle kuru kuru allahım sen bizi koru abd yi batır demekle olmuyor. bugün abd de binlerce müslüman mühendis, bilim adamı çalışıyor niye acaba hiç düşünüdünüz mü ? |
Amerika'nın karaktersizliğini, Orta Doğu üzerindeki çirkin emellerini bir kez daha gösteren bir hareket. Yazıklar olsun emperyalizme!
|
Bu mesaji gec gordum.
Benim bu forumda bir hesabim var. Aileboyu hesap acip bu sitede birbirinize arti sokan sizlersiniz. Amerikan cocugu derken lafi nereye getirdigini de biliyorum. Amerikali olmakta bir sorun yok, mesele ulkesini araplara veya suriyelere acip, karisini kizini tecavuze ugratacak kansiz olmamakta, paralari ayakkabi kutularinda almamak. Neyse siz aglayin. 2-3 kinama ceker, millet kudus kudus derken razzab davasi da torba yasa da arada kaynamis oldu, hadi yine iyisiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2017; 22:10:3 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 6 Aralık 2017; 22:41:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|