Şimdi Ara

Calderon Yunuslarını Katleden Danimarka Utanmalıdır-Danimarkadaki Yunus Katliamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calderon Yunuslarını Katleden Danimarka Utanmalıdır-Danimarkadaki Yunus Katliamı

The sea is stained in red and it's not because of the climate effects of nature.

Denizdeki kırmızılık iklimsel bir olaydan kaynaklanmıyor.

It's because of the cruelty of the human beings (supposedly civilized humans)
    who kill hundreds of the famous and intelligent Calderon Dolphins .

Bu durum ünlü ve zeki Calderon Yunusları’ndan yüzlercesini öldüren ve (medeni olduğu iddia edilen insanoğlunun) vahşeti yüzündendir.

This happens every year in Feroe Island in Denmark . In this slaughter the main participants are young teens.

Bu durum Danimarka’nın Feroe Adaları’nda her yıl gerçekleşmektedir. Bu katliamın asıl katılımcıları ise 18 yaş altı gençlerdir.

WHY?

NİÇİN

A so-called celebration- -to show that they are adults and mature!

Bu sözde kutlama gençlerin yetişkin olma ve olgunlaşma gösterisidir.

In this big celebration nothing is missing for the fun.

Bu büyük kutlamada eğlenme adına hiçbirşey kaçırılmamaktadır.

Everyone is participating in one way or the other killing or looking at the cruelty supporting like a spectator?

Öldürerek veya bu vahşeti seyrederek taraftar gibi destekleyerek herkes bu olayın bir şekilde katılımcısı olmaktadır.

Is it necessary to mention that the dolphin Calderon
    like all the other species of dolphins is near extinction and they get near men to play and interact.
    In a way of PURE friendship!

Şunu ifade etmek gerekli midir bilinmez ama Calderon yunusları diğer tüm yunus türleri gibi insanlarla etkileşim içinde olan ve oyun oynayabilen en yakın nesildir. Sadece saf bir arkadaşlık olarak!

They don't die instantly; they are cut 1 2 or 3 times with thick hooks.

Tek seferde birdenbire ölmezler; Kancalarla 1 2 veya 3 kez kesilirler.

And at that time the dolphins produce a grim cry like that of a newborn child.

Ve bu sırada yunuslar aynı yeni doğmuş bir çocuk gibi korkuyla karışık bir ağlama sesi çıkarırlar.

But he suffers and there's no compassion while this magnificent creature slowly dies in its own blood.

Bu muhteşem varlıkların kendi kanlarında yavaşça ve acı çekerek ölmesi esnasında hiçbir acıma / merhamet yoktur.

It's enough! This has to stop!

Yeter! Bu durum artık durdurulmalı!

We will send this mail until this email arrives in any association defending the animals we won't only read.

Bu maili herhangi bir hayvan savunucusu birlik / oluşumun eline geçene kadar herkese gönderelim sadece okumayalım.

That would make us accomplices viewers.

Yoksa biz de bu olayın izleyicisi ve suç ortağı oluruz.

Take care of the world it is your home!

Dünyaya sahip çıkalım çünkü o bizim evimiz!

İşte Hakların Savunucusu Lafa Gelince Kimseye Papuç Bırakmayan Avrupa. Peki bu görüntüler SOYKIRIM DEĞİL Mİ !

Hâlâ kurban bayramında kurban kesilmesiyle bu yunusların işkence edilerek öldürülmesinin aynı anlamı taşıdığını düşünen arkadaşlar kurban bayramında çoğalması gözetim altında olan soyunun tükenme tehlikesi olmayan hayvanlar kesiliyor bunlar da nedir büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardır ama yunusların öldürülmesi canice hayvancağızlara acı çektirilerek yapılan bir eylemdir ve yunusların soylarının tükenme tehlikesi vardır ayrıca kurban bayramında kesilen hayvanların etinden derisinden yağından her şeyinden yararlanılır fakirlere dağıtılır toplumdaki dayanışma artar ama yunuslar boş yere soylarının tükenme tehlikesi göz önünde bulundurulmadan öldürülüyor bir an önce birilerinin bunlara dur demesi gerek gerçekten içim acıdı insanlara karşı hiçbir tehlikesi bulunmayan masum canlıları soylarının tükenme tehlikesi bilinerek katletmek insanlık dışı bir olaydır.Sonuçta onlar da can taşıyor biz de can taşıyoruz.

• Yukarı.
  • Benim milletim hiçbir zaman zevk için saçma sapan gelenekler için hayvan katletmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _asparagas_

Benim milletim hiçbir zaman zevk için saçma sapan gelenekler için hayvan katletmedi.

kesinlikle katılıyorum +1
  • Katılıyorum arkadaşlar...

Arkadaşalr en azından mesaj atarak konunun yukarı taşınmasını sağlarsanız daha fazla kişinin bilgilenmesini sağlamış oluruz.

Teşkkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilginturk19 -- 18 Ağustos 2010; 16:18:21 >
  • Yukarı.
  • Şöyle bakarsanız başka canlılara zarar vermeyen asil bir milletiz biz.

Tek zararı birbirimize veren ender bir milletiz biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 18 Ağustos 2010; 16:24:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı.
  • Yukarı.
  • The Cove filmini izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

The Cove filmini izle

Katılıyorum herkesin izlemesi gereken bir film.
  • ya böyle şeylere can-ı gönülden katılıyorum ancak karşı harekete nasıl destek vereceğimi bilmiyorum, yani facebooktan msnden sosyal çevreme mesaj vermekten,bu olaya dikkat çekmekten başka ne yapabilirim ki?

o da ne kadar işe yarar?
  • Kurban Bayramının canilik olduğunu ileri süren insanlar bu yaptıklarını nasıl tanımlıyorlar acaba???
  • Arkadaşlarhttp://www.petitiononline.com/lscd2009/ bu adresten calderon yunuslarının öldürülmesine karşı imza verebilirsiniz.Aşağıdaki "click here o sign petition" tuşuna basarak adınızı soyadınızı ülkenizi ve mesajınızı yazabilirsiniz.
  • bu danimarkanın değil. danimarkadaki bi ada grubunda yapıyorlar bunu. danimarkaya tam bağlı değil bu ada. yani kktc atıyorum balina kesecek ve siz türkiyede balina kesiliyor diyeceksiniz. :) bunun gibi. ama genede adiliktir o ayrı ama danimarkanın yaptığı bişey değil bu , hurafe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Faroe_Islands

Dikkat ederseniz ayrı bayrağı dili falan var.

wikinin yazdığı
    "A couple of hundred long-finned pilot whales (Globicephala melaena) are killed every couple of years, mainly during the summer. The hunts, called "grindadráp" in Faroese, are non-commercial and are organized on a community level; anyone can participate. The hunters first surround the pilot whales with a wide semicircle of boats. The boats then drive the pilot whales slowly into a bay or to the bottom of a fjord.

Most Faroese consider the hunt an important part of their culture and history. Animal-rights groups criticize the hunt as being cruel and unnecessary, while the hunters claim in return that most journalists do not exhibit sufficient knowledge of the catch methods or its economic significance"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlouriousGlory -- 18 Ağustos 2010; 19:11:06 >

• İnsanlar böyle işte virus gibiyiz heryere bulaştık Dünya yokoluyo. Yapanların canı cehenneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Kurban Bayramının canilik olduğunu ileri süren insanlar bu yaptıklarını nasıl tanımlıyorlar acaba???

onlar avrupa hocam onlar görmezden gelinir her zaman
  • Katılıyorum arkadaşlar.

Yukarı.
  • gevurun insanlığından ne beklersin. Allah gevurun eline düşürmesin.
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.