Şimdi Ara

Almanya'da Irkçılığa Uğrayan Türk Öğrenciler (Vlog)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Boğaziçi mezunu biri vlog çekmiş. Irkçılığa uğradığını ve pek hayal ettiği gibi olmadığını söylüyor üniversitenin.

Videoya gelen yorum ise şöyle:

"Hey, geçmiş olsun. Videonun hepsi çok uzun, bir miktar izledim geçe geçe. Almanlar ve Almanya'daki yaşam herkesin fantezi kurduğu gibi bir şey kesinlikle değil. Uzun zaman Almanlarla haşır neşir olmuş biri olarak kendilerini sevmezdim. Boun Fled 2016 mezunuyum ben de, benzer yollardan geçmişiz. Geçen sene Stuttgart'ta öğretmenlik yaptım, aşağı yukarı aynı şeyler. Gidene kadar insan lanet olsun gitmeyim der, öyle bir bezdirme çalışması var. Diğer milletlerden arkadaşlarım çalışma vizelerini ülkeye girdikten sonra relocation şirketine 10 Euro para verip falan yaptırdılar. Ben şey, dalga mı geçiyorsunuz Türküz diye? Almanya'yı işim çok iyi olmasına rağmen ardıma bakmadan terk etmeme neden oldu tüm zorluklar, ırkçılıklar, insanların hakir görmeleri, salakları... Döneli 8 ay oldu, iki gün önce ihtar mektubu geldi. En basitinden söyleyim Bahncard 25'imi dönmeden iptal etmek için Bahnhof'a gidip, sıra beklememe ve orda iptalı bir dakkada yapabilecek olmasına rağmen kadın git internetten yap dedi yolladı. Tamam deyip, sitesinden iptal ettirdim ve iptal etmemişler? Sürekli artlarından boklarını temizliyoruz, bir türlü ülkelerini terk ettiğime inanmadılar. Video daha kısa ve İngilizce olursa daha çok kişiye ulaşabilir, ve çok da iyi olur. Geçmiş olsun, Allah kurtarsın!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 5 Mart 2018; 10:43:25 >

• Aha bu kadardı yeminle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ak gezen bir kız, çok takmamak lazım.
  • özet:bi adam bunlara bağırmış kezbanusumuzda tribe girmiş

dağılabilirsiniz
  • KEZBANLIK SÖKMEMİŞ DEMEKKİ
  • Dünyanın heryerinde ırkçılık var arkdaş.
    oradaki Türklerin yıllardır yarattığı imajda etkili burda.
    cahil Türk imajaı yıkılmadı bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 5 Mart 2018; 11:47:22 >
  • Videoyu izlemedim ama klasik dh herkes armağan çağlayan roleplay aminyüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce hollanda dan döndüm. Avrupa da insanlık medeniyet belirli kesimler için gerçekten var, geri kalan kesimler içinse faşizm var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Aha bu kadardı yeminle

• Tüm dünyada milliyetçilik akımı var ancak bazı ülkeler bu işi faşizme çevirmiş durumda. Almanya'da bu ülkelerden biri. Bir de Türksen hepten yandın.
  • Yok yaw almanyada insanlar çok anlayışlı. Yalancı iftiracı. Almanyada asgari ücret 10000 avro. Yalan sensin ırkçı. Arabalar 300 avro. RAKI 3 avro. Yalancı kezban

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun ya. Boş yapma

• İzlemedim ama keşke almanlar ne kadar türk varsa geri gönderse
  • Orada yaşayan türkleri görseniz az bile dersiniz. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerin çoğunluğu türkiyede bir baltaya sap olamamış yobaz kendini geliştirmemiş insanlar. Ne oranın kültürünü alabiliyorlar ne türk kalabailiyorlar ortaya iğrenç bir melez bir şey çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

İzlemedim ama keşke almanlar ne kadar türk varsa geri gönderse

Almanyada sartlar cok zor. Gecinemiyoz vataninizin reyiz hazretlerinin deyerini iyi bilin. Et cok pahali burada 3.cu havaalani yok. Almanya bitmis hulooooğ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir Kezban tipi var iğreti oldum.Kesin haksizdir

• Şu ana kadar hangi yabancıya Türkiye desem herkesten 5 kat yakın davranıyor Almanı da dahil. Hele Faslı, Mısırlı falansa adamlar resmen hayran. Almanlar ki %80'i Türkiye'ye turistik olarak gelmiş insanlar, bizi biliyorlar. Böyle bir durumun olacağını pek sanmıyorum.

Bu işin temeli evrensel olmakta yatıyor. Ben kültürüm şöyledir demiyorum Türkiye deyip geçiyorum, yediğimiz, içtiğimiz, yaptığımız şeyler benzer olunca adam ırksal bir tutum içine girmiyor zaten.

• QuicklyMove Q kullanıcısına yanıt
    Asıl sen boş yapma. Beğenmiyorsan ya yorum yapma ya da forumu bırak. Düşüncemi yazıyorum sana soracak değilim. Kural dışı birşey varsa şikayet edersin

• Geri gelde minibüste sana tecavüz etsinler öldürsünler yaksınlar kezzap atsınlar.

Dünyanın her yerinde ırkçılık var. Başka bir ülkeye gidince hop musmutlu hayat sizi mi bekliyor sanıyordunuz ?

Ben ırkçılığa Azerbaycan'da bile uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Geri gelde minibüste sana tecavüz etsinler öldürsünler yaksınlar kezzap atsınlar.

Dünyanın her yerinde ırkçılık var. Başka bir ülkeye gidince hop musmutlu hayat sizi mi bekliyor sanıyordunuz ?

Ben ırkçılığa Azerbaycan'da bile uğradım.

Ne oldu hocam Azerbeycan'da?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.