ürünlerin sadece kutu hasarı var. 2 Adet gönderiyorlar. 14,90 bence güzel fiyat https://www.riverteknoloji.com/trust-21194-katlanir-ozcekim- |
Trust 21194 Katlanır Özçekim Selfie Çubuğu (Outlet ürün) 14,90 2 ADET
-
-
Kargo ne kadar? -
quote:
Orijinalden alıntı: tarih83
Kargo ne kadar?9,90 ₺
-
10 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: tarih83
Kargo ne kadar?200 tl üzeri kargo bedava
altı için sabit 9,9
-
- Akıllı telefon tutucu 6 inçe kadar tüm akıllı telefonlarla uyumludur
6,5 civarı hep şu yeni teller .ona göre
-
2. Urun 1 tl diyor ama dusmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz- Akıllı telefon tutucu 6 inçe kadar tüm akıllı telefonlarla uyumludur
Elektronik marketten 5 liraya aldığım eski özçekim çubuğu 6,57 inçlik telefonu rahat taşıyabiliyor.
Çünkü telefonların çercevesi kaybolduğu için standart ebatlarda daha büyük ekran alanı oluştu.
-
99,9tl ye 120gb sddyi aldım.Sadece kutu hasarlı.Taşınabilir ssd olarak kullanacağım.Son 1 adet kalmış.
https://www.riverteknoloji.com/hikvision-ssd-c100-120gb-679-d.html
-
Guvenilir mi site iade urunleri mi satiyor -
2 ad mi emin misin garantisi var mi hasarli yada iade urunler mi -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
2 ad mi emin misin garantisi var mi hasarli yada iade urunler mi2 adet geliyor evet
ürünlerde sıkıntı yok zaten bozuk çıksa iade etmek istesen kargo parası ürün bedelınden fazla :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz- Akıllı telefon tutucu 6 inçe kadar tüm akıllı telefonlarla uyumludur
ewet 6" yukarısı sıkıntı
-
Açıklamasında sıfır,garantili ürün yazıyor.Kargoya verilmiş.Gelince göreceğiz...
-
1 ssd ve 2 adet selfie çubuk almıştım.Yanında dexim marka 6000 mahlik powerbank hediye göndermişler.
Spigen kılıf ile Redmi note 8 kullanıyorum.6.3 ekranı var.Kılıflı yan genişlik 80mm çok rahat tutucuya oturdu.Yaklaşık 85mm genişliğe kadar sığar gibi.
100 liraya aldığım 120gb ssde sorun yok,harici ssd yaptım sıkıntısı yok.Sadece karton kutusu hasarlıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 30 Haziran 2021; 18:36:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X