< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangobjk -- 23 Kasım 2018; 2:50:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangobjk -- 23 Kasım 2018; 2:50:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ayrıca,şu aç piranaların,ölü soyucu yamyamların ortamında, inatla bir tane satın alan kardeşlerimi de alkışlıyorum..Adamsınız
|
3 saat çok bile :) he sesi ççp olabilir ama pil süresi 3 saatse ae deki çakma markaları bile alamıyorsun 9 liraya. geyik yapacaksan bence başka yere alalım seni.
|
Kimin hakkını kime haram ediyosunuz arkadaş ya
|
İlk alanlardanım 1 tane aldım bir sürü alabilirdim. Sahibinden de şimdi satmaya başlarlar çok alanlar umarım Tcell 1 tane yollar. Diğer insanlar alamadı
|
Bir de marifetmiş gibi 4-5 tane aldım yazmışlar , bası göğe erer artık 5 ini birden kullanır
|
Helal etmiyem
|
Ulen gece gece anne babanın yatak odasına girip babamın türkcell hatlı telefonuyla sipariş etmeye çalışırken hata verdi meğer tükenmiş of ulen.
|
Konuyu açan arkadaş senin gibi düşünmüş olsaydı sende alamazdin. Herkes senin gibi düşünmüş olsa forumda olmazdı zaten.
|
Amazon hb Trendyol bunlar gece çöp sattı. Türkcell destan yazdı bence gece kahramanı iyi reklam yaptılar tebrikler
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|