Şimdi Ara

Trust Bluetooth kulak içi kulaklık 9 TL (BİTTİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
11
Favori
33.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Essential Çanta aldım, Classic ile değiştirmek isteyen olursa pm gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkseee -- 23 Kasım 2018; 1:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarkaMotors

Ya insan gibi girdik 1 tane alıp çıktık ne fırsatcı insanlarsınız bu arada konu sahibine teşekkürler.
    valla öyle,çanta aldık kulaklık kalmıştı neyse umarım çoklu alanlara gönderilmez.
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    siyah çantaya takas yaparım hocammm çantaya ihtiyacım vardı bende çanta alamadım
  •  Trust Bluetooth kulak içi kulaklık 9 TL (BİTTİ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakipsiz89 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım kaldı öyle hatada vermiyor ilerlemiyorda. 2 farklı telden denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: anlkseee

Essential Çanta aldım, Classic ile değiştirmek isteyen olursa pm gelsin.
    bende dediğinizden aldım,classi ile ne farkı var ki

bu da işimi görür benim
  • Uygulama üzerinden çok denedim ama olmadı. Aç .lar olduğu sürece bir bok olmaz. Bu sitenin adminleri bu aç .ları silmeli ki medeni bir yer olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1 adet aldim herkes yararlansın diye buraya yazincaya kadar canlı destekten şikayette bulunun fazla alanlara 1 adet gondersinler kontrol etsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: :::xXx:::

Aynı sorunu bende yaşadım kaldı öyle hatada vermiyor ilerlemiyorda. 2 farklı telden denedim
    Aynen bende de öyle oldu,3 kartta da,gece gece gıcık oldum..şu 10 tane alana sarmam lazım

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    Çok tşk. Üye girişi yaptıktan sonra sepete eklenebiliyormuş. Piyasası min 50TL olan bir kulaklık. Güzel fırsat oldu teşekkürler. Bu arada Turkcell HP çantalara da bakın, onlar de çok iyi fırsat, 19TL ye 15.6" HP bilgisayar çantası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::xXx:::

Aynı durumu yaşadım.
    5-6 kart ile denedim, ilerlemiyor.

Maalesef bitmesine sevindim. Yoksa sinirden gidecektim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

Uygulama üzerinden çok denedim ama olmadı. Aç .lar olduğu sürece bir bok olmaz. Bu sitenin adminleri bu aç .ları silmeli ki medeni bir yer olsun.
    Mübarek Cuma günde bu kadar kişinin bedduasıyla bakalım uyuyabilecekler mi ayıp valla . O kadar denildi 1er adet alın diye.

Turkcell Müşteri Hizmetlerine Konuda yer alan SS lerle birlikte gidin şikayet edin. Ürün alamayanlar için tekrar satışa çıksın
  • 3 kart denedim mobilden olmadı chromedan masaüstü siteyi iste dedim 1 tane kulaklık 1 tane da çanta alabildim.. Alamasaydım sinirden bu gece uyuyamazdım herhalde 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler mobılden hata verıyor bılgısayardan aheste aheste canta aldım kacırdık kulaklıgı
  • Cüzi fiyat karşılığıyla annem ve benim için 2 adet ihtiyaç vardır, fazla alan iletişime geçebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

Mübarek Cuma günde bu kadar kişinin bedduasıyla bakalım uyuyabilecekler mi ayıp valla . O kadar denildi 1er adet alın diye.

Turkcell Müşteri Hizmetlerine Konuda yer alan SS lerle birlikte gidin şikayet edin. Ürün alamayanlar için tekrar satışa çıksın

Alıntıları Göster
    Turkcell başka kafa yaşıyor. Aynı karta adrese verme işlemi yasaklansaydı bu aç .lar defolurdu. Bu sitenin amacı insanlara faydalı olmak değil, aç .ları doyurmak. Haram zıkkım olsun 1 tane hakkım.

• Klasik bir sıcak fırsat sonu.
    Alamayanlar şikayetçi, alanlar sessiz. Bide şu kadar aldım diyerek alamayanları galeyana getirenler var tabi.
    Ödemesi yapılmış iş bitmiş. Turkcell iptal etme işine girişmez. Sonunda thh, şikayetler falan uğraşması var.
  • Mouse yakalıdım 9.90₺ ama bitti paylaşmamak en iyisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.