Şimdi Ara

Trust Bluetooth kulak içi kulaklık 9 TL (BİTTİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
11
Favori
33.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet alabildim düşünen olursa çantayla takas ederim. Çantaya yetişemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • classic çanta bitmesine üzüldüm. güzel çanta
  • Arkadaşlar boşa ugrasmayin şikayet ile falan alan almis türkel parasini almış. Canta da kulaklik da harika idi bir hayirsever varsa şuraya alici ödemeli kargolasin

Sırrın mahallesi 602 sokak no 5 şükran köroğlu sitesi a blok kat1 daire 3 haliliye/ şanlıurfa 😀 öğrenciye bir sadaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 23 Kasım 2018; 1:58:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ayip ya.Sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma abi her ne sebeple olursa olsun bu indirim şu bu dunyalik şeyler.

• Alamayanlar niye ağlıyorsunuz ki ? Eminim erken görseniz 5er tane alırdınız hepiniz.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    ya hocam ben paycell kartımı tanıtmıştım sisteme..şimdi alırken faturaya yansıt çıkmadı nedense 5 defa kart bilgisi girerek en sonunda aldım.Paycell kartı kaydettim diye mi çıkmıyor acaba
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Cimere şikayet ediyorlarmış,doğrumu?

• Arkadaşlar valla bacagima kiramp girdi biri bana satsin Lütfen

• Turkcell ara de ki neden stok adeti az 5-10 tane alanlar kendilerine değil çevresindeki insanlara da alıyorlar aynı para eğer Turkcell de 1 müşteriye 1 tane demezse 100 tane de alırım para benim değil mi .

• Siyah laptop çantasından mouse çıkıyormuş

UnboxedTVyoutube
    HP 15-inch Laptop Backpack and Wired USB Mouse
    https://www.youtube.com/watch?v=QsVAwq6rarA

• endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Gece gece güldürdün 🤣🤣🤣🤣

• yarin sari indirim turkcell in uygulamasina da gelir buyuk ihtimal almak imkansiz hale gelir

• Bide hakkım diyor ne hakkı varsa artık Turkcell üstünde sanki adam sana kulaklık satmak zorunda da ,amma ağlandınız bir kulaklık için ya

• Sıçmığın teki laf attı sildi hemen. Milletin hakkına girdiniz. Haram zıkkım olsun cuma mübarek günümüzde. Hayrını görme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Turkcell ara de ki neden stok adeti az 5-10 tane alanlar kendilerine değil çevresindeki insanlara da alıyorlar aynı para eğer Turkcell de 1 müşteriye 1 tane demezse 100 tane de alırım para benim değil mi .
    Konuyu açan arkadaş senin gibi düşünmüş olsaydı sende alamazdin. Herkes senin gibi düşünmüş olsa forumda olmazdı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Turkcell ara de ki neden stok adeti az 5-10 tane alanlar kendilerine değil çevresindeki insanlara da alıyorlar aynı para eğer Turkcell de 1 müşteriye 1 tane demezse 100 tane de alırım para benim değil mi .
    Buna da bi kılıf uydurun bakalım. Neyse bu akşamdan sonra her konuda Stoğu kim çekti kim fazla aldı muhabbeti olur.
  • Bazıları alamadı diye intihar eşiğinde ya 🤣

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Konuyu acan arkadas o zaman tum stoklari bitirsin kardeş senin mantigina gore?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.