Şimdi Ara

Trust Bluetooth kulak içi kulaklık 9 TL (BİTTİ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
11
Favori
33.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dandik kargo firması 23 ünden beri ne moak yiyo belli değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim çanta için dün traffic’ten aradılar , kargonuz geldi Çarşamba teslim edecez diye

• Kulaklık geldi fena değil fakat sağ tarafdan daha çok ses geliyor gibi bakalım. Diğeri de gelsin karşılaştırma yapıp bakıcam duruma göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Kulaklık geldi fena değil fakat sağ tarafdan daha çok ses geliyor gibi bakalım. Diğeri de gelsin karşılaştırma yapıp bakıcam duruma göre
    Arkadas bizimkini ft yeni kesildi hocam sen ne zaman almistin da geldi.t.celin uygulamasinda su an hangi durumda gozukuyor teslim edilen.

Sagin sesi çok cikmiyordur da soldan az ses geliyordur bence🤔

• çantam teslim edildi faturalar 128.71 tl kesilmiş 19 a ıyı aldık vay be efsane oldu
  • Herkesin geldi benim yok

• Kargolanmis kulaklik

• Arkadaş forumda konuyu gördüm hemen aldım 45 saniye sürüdü milletin kulaklık gelmiş benim kulaklık hala hazırlanıyor diyor ne fatura geldi nede bilgi kaç kişi aldı bu kulaklığıda bu kadar bekletiyorlar

Trust Bluetooth kulak içi kulaklık 9 TL (BİTTİ)

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Hb deki başka model için de aynı şikayet vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çanta geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 27 Kasım 2018; 18:1:37 >

• kulaklık geldi ama laptop'a da telefona da bağlanmıyor nedense.bir fikri olan var mı?
  • Giantballs kullanıcısına yanıt
    açtıktan sonra 3*4 sn daha basılı tut eşleme moduna geçer o zaman bağlanabilir
  • SSERKAN78 S kullanıcısına yanıt
    Fırsat paylaşıldiktan 10-15dk sonra olsa gerek

• 9 TL fiyat supermis. Cakma olanlardan kullaniyorum, onlar bile 25 TL. Bu tur kulaklik secerken ucundaki bluetooth kismindan ayrilabilen kulaklikli olanlari secin. Yaninizda iki tane bt modulu arti kendi sectiginiz kulakligi tasiyabiliyorsunuz boylece. Bir tanesinin pili dendigi gibi 3 saat gibi suruyor. Bittiginde ikincisi gerekebiliyor.
  • Benim tüm aldıklarımı kargolamışlar yarından itibaren teslim etmeye başlarlar parça parça gönderdiler.

• Kargoları gelenlerden resimli paylaşımlar bekliyorum. Benimkiler yolda !
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Arkadaş forumda konuyu gördüm hemen aldım 45 saniye sürüdü milletin kulaklık gelmiş benim kulaklık hala hazırlanıyor diyor ne fatura geldi nede bilgi kaç kişi aldı bu kulaklığıda bu kadar bekletiyorlar

benimde böyle bir çözüm bulmamaız lazım mesaj atalım yada arayalım

• xfire212 kullanıcısına yanıt
    Ben aradım ama bir türlü sipariş ile ilgili bölümü bulamadım kapattım mail attım daha cevap yok daha.Hocam şimdi resimdeki yazanlara göre en son işlem 27 kasımda mı yapılmış sizde bu sayfa nasıl eğer son işlem 27kasımda yapıldıysa yarın kargoya verirler belki

• quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

benimde böyle bir çözüm bulmamaız lazım mesaj atalım yada arayalım

Alıntıları Göster
    sıkıntı yapmayın bence benimde ilk sipariş halen kargoya verilmemiş ama ondan sonrakiler verildi , çalışanların sıralama paketleme algoritması sondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Ben aradım ama bir türlü sipariş ile ilgili bölümü bulamadım kapattım mail attım daha cevap yok daha.Hocam şimdi resimdeki yazanlara göre en son işlem 27 kasımda mı yapılmış sizde bu sayfa nasıl eğer son işlem 27kasımda yapıldıysa yarın kargoya verirler belki
    en son işlem 23 de yapılmış benim göndersinler zaten kulaklığım yok bir tane alalım dedik
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.