Şimdi Ara

Trust GXT38 2+1 sistem hakkında sorusu olan buyursun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 9-10 aydır Trust Tytan'ın ağabeyi GXT38 Gaming Speaker kullanıyorum. Sorusu olan buyursun sorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınacak 2+1 var bu mudur :)
  • uygar2580 kullanıcısına yanıt
    Dediğinden bir şey anlamamakla birlikte önerip önermediğimi sorduğunu düşünerek kesinlikle öneririm diyorum
  • Aldım gitti o zaman :) Fiyatlar çok artmış ama ya. 269tl mediamarkt ta.

Ses kalitesi güzel. Yüksek seslerde basları biraz yutuyor gibi geldi ama sesi fazla açamadım komşu olayından dolayı. Orta ayarlarda ses gayet tatminkar. Masamdaki siyah kırmızı gaming konseptini tamamlaması da ayrı bir güzellik.

Trust GXT38 2+1 sistem hakkında sorusu olan buyursun... Trust GXT38 2+1 sistem hakkında sorusu olan buyursun... Trust GXT38 2+1 sistem hakkında sorusu olan buyursun... Trust GXT38 2+1 sistem hakkında sorusu olan buyursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar2580 -- 10 Mayıs 2015; 13:27:23 >

Çok hızlı oldu bu Ben 200'e almıştım hocam MediaMarkt web sitesinden. Bilgisayarda ses ayarları varsa oynamakta biraz yarar var bence Benim ayarlar böyle ve açıkçası çok daha temiz ve uğultusuz bass alabiliyorum. Sürekli bass dinlediğim için fark çok net anlaşılıyor. Önerim bi denemenizdir. Beğeneceğinizi umuyorum Hayırlı olsun bu arada
     Trust GXT38 2+1 sistem hakkında sorusu olan buyursun...

• Hocam yazılımı buldum kurdum. Demosunu da çalıştırdım fakat ses donanımı desteklemiyor sanırım, dolby açıkken kapalıyken bir fark olmuyor. Anakartım P8P67LE.
  • Dolby işini de hallettim :) Artık benim PC de dolby kalitesinde çalıyor. Foruma başlık açmak lazım.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=392085
    Tekrardan hayırlı olsun hocam Dediğim gibi ayarlarla biraz oynayın memnun kalacağınızı düşünüyorum

• Farkettiğim bir sıkıntı var. Dolby etkinken ses seviyesi biraz daha artıyor. Fakat bununla birlikte pcden ses sona kadar açıkken üst tonlarda cızırdama yapıyor. Ses kartının gücü yeterli gelmiyor sanırım, zaten onboard. Bu ses yükseltme ayarını bir yerden düşürebiliyor olmak lazım. Yukarıda verdiğim linkte realtek ses driverlerini kaldırıyor zaten, dolby kendi driverlarını yüklüyor.
    Valla bendeki bilgisayar laptop olduğu için ve açıkçası sesi sonuna kadar açmak yemediği için şimdiye kadar öyle bi problem yaşamadım Ama güç yetmezliğinden dolayı öyle bi şey olmaması gerekir diye biliyorum.
  • Beyler t4 ile bunun arasinda kaldim t4 e 250 lira fazladan vermek mantikli mi bluetooht ile kablosuz muzik dinliyorum sadece .

• SafakGTR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünün kablosuz yani bluetooth desteği yok yalnız bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Hocam bu ürünün kablosuz yani bluetooth desteği yok yalnız bilginiz olsun.

Logitech adaptor aldim hocam onunla yapacagim

• SafakGTR kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam karar sizin ama ben bu ürünün parasını hakettiğini düşünüyorum yanlış anlaşılmasın reklam falan yapmıyorum sadece kullanan birisi olarak öneriyorum o kadar
  • Bluetooth olan modeli de vardı mediamarkt ta, ihtiyacım olmadığı için bakmadım ama 70-90 lira gibi bir fark vardı aralarında yanlış hatırlamıyorsam.

http://www.trust.com/en/all-products/19367-tytan-21-subwoofer-speaker-set-with-bluetooth--black
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.