Şimdi Ara

Trust Tytan mı Edifier M3300SF mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim yaklaşık 8-9 senedir Minton'un efsavi 2.1 ses sistemini kullanıyorum, bilenler bilir zaten şimdiye kadar en ufak bi problem olmadı

Ama artık birçok şarkıda beklediğim performansı veremiyor, bazı seviyelerde bozulma yapıyor, çoğu güçlü bass şarkılarnı çalarken şarkıyı bozuyor. Derin bassların birçoğunu alamıyorum.

Bu yüzden bütün frekanstaki müziklerde en güzel performansı verecek, özellikle derin baslarda bozulma yapmayacak, beklediğim seviyelere kadar senini açtığımda bozulma yapmayacak bir sistem arıyorum.

Aklımda Trust Tytan modeli ve Edifier m3300sf modeli var ama ikisini de daha önce dinlemişliğim yok karar veremiyorum sizce hangisi iyidir?

Yada bunların dışında tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

• babam kendi pc si almıştı trust tytan şuan satılık hatta neyse trust söylim subwoofer 50hz üstü çalıyor yani sert ve güçlü basslar rahat bi şekilde duyarsın bendede z906 var onda her türlü frekans duyorum yani 20 hz 250 hz kadar böyle bişey istiyorum dersen hiç girme trust olayına edifiyer bilmiyorum oda öyle galiba ama yok sert ve güçlü basslar olsun yarıda bozmasın hemen dersen tavsiye ederim yani sen pc de eq açmadın sürece ses sonra bozmuyor 60w rahat duyarsın ve sesler çok kaliteli
  • Edifier in bass ları seni minton dan sonra memnun etmeyebilir
    Minton boyutuna ve kapalı kabin olmasına rağmen derin ve dolgun bass lar verebiliyordu gerçekten de
    İnspire t7900 ün yanına bağlamıştım bir süre
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda direk trust dan vaz geçiyorum hocam. Çünkü duyamazsın dediğiniz sesleri zaten minton da duymadığım için değiştirmeye kadar verdim.

Şöyle söyleyeyim frekanslardan çok fazla anlamam ama pc eq hep "güçlü" de durur. En güzel sesi o eq da alıyorum. Şarkı bazında söyleyecek olursam mesela kat deluna - drop it love şarkısında duvardaki çerçeveler titriyor performans çok iyi ama rihanna-we found love şarkısındaki derin bası vermiyor aynı şekilde trift shop daki basları vermiyor pıt pıt yaptırıyor sinir oluyorm. Yada ne bileyim boom boom pow şarkısının son kısımlarına doğru harika baslar var hiçbirini alamıyorum.

Eğer bunları yine alamayacaksam trust direk elendi bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -THIEF- - kullanıcısına yanıt
    Gerçekten harika bir sistem hocam. O kadar senelerce kullandım Şimdiye kadar hiç şikayetim olmadı performansı gayet yeterli ama dediğim gibi bazı müziklerde canım sıkılıyor. Yukarıda bazı şarkı örnekleri verdim mesela edifier de de o şarkılarda beklediğimi alamazsam çok üzülürüm.

Kararsız kaldım iyice ne yapsam bilemiyorum. Gönül ister bi z906 almak ama max. 200 lira bütçem var. Bu fiyata istediğim gibi bi sistem bulamaz mıyım?

• PHİLİPS SPA5300

modeli nasıldır acaba kullanan var mı?
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    tamam sizde benim gibi alt frekans seviyorsunuz.Logitech Z2300 Alın Veya Z623 O Sizi Tatmin Eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z523 z533 ve ya öneri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Video Çekicem Logitech Z906 Var Bende Sizde Z623 Alırsınız Bu Modellerden Birini Alsanız Tatmin Eder Gerçekcen (Logitech-Z906-Z623-Z5500-Z2300 <<
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz sistemleri biraz araştırdım aralarında bana en uygun olanı sanırım z-623.
    Biraz da onu araştırdım birde onun yanında Creative t3 var ikisi de aynı fiyat açısından aynı fakat yorumları okuduğumda genel olarak z-623 ağır basıyor gibi.

Video çekebilirseniz çok memnun olurum, ayrıca tavsiye için çok teşekkür ederim fiyatı baya pahalı ama alıp da pişman olmaktan bin kat iyidir.

Z-623 satalı baya oldu ama gerçekten iyi bir sistem alın subwoofer duvarın köşesine koyun bassın keyifini çıkarın derim şuan z906 var bende yeni video çektim ona renderliyorum onu atıcam hocam ona bakarsınız onun biraz daha düşünü düşünün video atınca bi bakın z623 130 w subwoofer var creative watt hep az yapıyor ama creative ses kalitesi var tabi
  • Tamamdır hocam bekliyorum.

tamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Öncelikle şunu söyleyeyim yaklaşık 8-9 senedir Minton'un efsavi 2.1 ses sistemini kullanıyorum, bilenler bilir zaten şimdiye kadar en ufak bi problem olmadı

Ama artık birçok şarkıda beklediğim performansı veremiyor, bazı seviyelerde bozulma yapıyor, çoğu güçlü bass şarkılarnı çalarken şarkıyı bozuyor. Derin bassların birçoğunu alamıyorum.

Bu yüzden bütün frekanstaki müziklerde en güzel performansı verecek, özellikle derin baslarda bozulma yapmayacak, beklediğim seviyelere kadar senini açtığımda bozulma yapmayacak bir sistem arıyorum.

Aklımda Trust Tytan modeli ve Edifier m3300sf modeli var ama ikisini de daha önce dinlemişliğim yok karar veremiyorum sizce hangisi iyidir?

Yada bunların dışında tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Net ses istiyorsan bose companion 3 yade aego m den asagi cihaz bakma. Heleki logitech falan ile boyle hayaller kurma hayal kirikligi yasarsin. Ki bana gore trust daha detayli caliyor.

• halog kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam şimdi iyice kafam karıştı. Az daha biriktirip z623 alayım madem diye düşünmüştüm bende. Dediğiniz sistemler bayağı pahalı.

• quote:

Yapmayın hocam şimdi iyice kafam karıştı. Az daha biriktirip z623 alayım madem diye düşünmüştüm bende. Dediğiniz sistemler bayağı pahalı.

Yani dediğim gibi illa da ikisinden birisini tercih edeceksen tercihin trust olsun.
    ya hocam bak seslerde tiz yok mesela ben eq sıfır yapınca z906 evet hiç tiz yok gittim bi oto ses sistemcisine 2 tane tweeter aldım taktım gayet süper oldu çok net duyorum hani 2+1 lerinde o kadar da çok tiz sorunu yok şahsen ben z623 de öyle bişey yaşamadım ama şu 200watt rms olayı gerçek değil onu bi söylim 200watt demek zaten o kadar açamazsınız kulaklarınız ağırır veya sağır olursunuz 200 watt anca parti evlerinde falan bu en fazla 120 watt falandır toplam hocam ama gerçekten bassları tatmin edici trust e göre gerçekten woofer zaten büyük trust almayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 3 Şubat 2014; 19:46:26 >
  • quote:

Hocam merhabalar aradan 2 yıl geçmiş neredeyse kusura bakmayın hortlatmış gibi oldum ama Merak ettim ne yaptınız hangi ürünü seçtiniz bende ya bütçe dostu Trust alacağım ya da taksitle z623. Siz ne aldınız yorumlarınız nedir merak ettim açıkçası. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A L O N E

quote:

Hocam merhabalar aradan 2 yıl geçmiş neredeyse kusura bakmayın hortlatmış gibi oldum ama Merak ettim ne yaptınız hangi ürünü seçtiniz bende ya bütçe dostu Trust alacağım ya da taksitle z623. Siz ne aldınız yorumlarınız nedir merak ettim açıkçası. Teşekkürler.

Merhaba. Logitech z623 aldım, ve çok memnunum hocam. Kesinlikle tavsiye ederim. Aralık ayında 2 sene olacak verdiğiniz paraya değeceği kanısındayım. Yine aynı eq ayarlarında kullanıyorum ve istediğim derinlikte ve güçte bassları çok rahat alabiliyorum.
    Ekstradan sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.

Anladım, çok teşekkürler cevabınız için bende almayı düşünüyordum alabilirsem z906 isterim fakat baya tuzlu geldi bana neyse artık alırsam z623 alıcam. Teşekkürler tekrardan iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.