Şimdi Ara

TS Cİ KANKİLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi ben ani bi kararla daha doğrusu mat özürlüsü olduğumdan sözele geçtim,iyi kötü eşit ağırlıkta biliyodum şu sıralar kim ne civarlarda,sözelci kankilerim konularda nerelerdesiniz hedefler neresi sözelci yok demeyin forumda,ağlarım valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematikte durumun nedir, hedefin ne ? Ben daha edb a yeni başladım tarihte çok az ilerledim. Cog tyt-ayt duruyor. Ama temelim sağlam olduğu için dert etmiyorum.

• Ben de sözelciyim fizik,kimya,biyoloji çalışıyorum.
  • sözelciyim sözel ezber işi olduğu için 1 yıl önce çalışmaya başlasam her şeyi unutacaktım bende son 4 ay kala başladım şuanlık iyi gidiyor edebiyatta bitirdiğim konularda en fazla 2 yanlış çıkıyor şuan divanı ezberlemeye çalışıyorum coğrafyam yeterince iyidir çıkmış soruları çözüyorum sadece tarihte 2.oturum için konu anlatımı sipariş ettim salı günü gelir ona başlarım bir felsefe grubu korkutuyor soru bankasında çözdüğümde fullerken denemelerde yarısı yanlış çıkıyor delirecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 18 Mart 2018; 9:59:22 >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Tarih için konu anlatımı ne aldın. Tarih ve edb nasıl götüreceksin birlikte.

• sozelcidonanimhaber S kullanıcısına yanıt
    Tarih1-2 bitti Edb bitti Coğ1-2 ve Felsefe başlamadım henüz.

• Mephobia kullanıcısına yanıt
    Tarih konu anlatım aldım demişsin ben mi yanlış okudum. Madem bitti o zaman niye tarih için komu anlatım aldın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.