Şimdi Ara

TS DE HACK YEME İHTİMALİ VARMI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herhangi bir clanın ts sine girsem hack ihtimali nedir? yorumlar için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

arkadaşlar herhangi bir clanın ts sine girsem hack ihtimali nedir? yorumlar için teşekkürler

Dostum vent ile yanlış site verip hackliyorlardı sanırım ancak TS'de orijinal siteden indirdikten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirdiğim ts de sıkıntı yok ama ben girdiğimde bilgilerimi alma ihtimalleri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

indirdiğim ts de sıkıntı yok ama ben girdiğimde bilgilerimi alma ihtimalleri varmı?

Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de duydum, ventten falan hack oluyor laflarını. Gerçekten var mı böyle birşey? yaşanmış mı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 26 Kasım 2012; 10:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Daha önce de duydum, ventten falan hack oluyor laflarını. Gerçekten var mı böyle birşey? yaşanmış mı yani.

Bence ventten oluyor.clanda 4-5 kisi charini ınn in orda hem banka hem üzeri 0 coinle buldu.yan charlara bakmıyor bile adamlar,keylogger olduğunu sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Daha önce de duydum, ventten falan hack oluyor laflarını. Gerçekten var mı böyle birşey? yaşanmış mı yani.

Bence ventten oluyor.clanda 4-5 kisi charini ınn in orda hem banka hem üzeri 0 coinle buldu.yan charlara bakmıyor bile adamlar,keylogger olduğunu sanmam.

Bu sabah europada hacklenmişim ben de. Kullandığım vent 4-5 aydır olduğum clanın venti fakat dün gece farklı bir clanın TS adresine girmiştim (sen bilirsin oyundan Xecutioners)
    Aynı şekil; inn, char üstü 0 coin yan charlara bakılmamış, birkaç item gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 26 Kasım 2012; 12:02:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Bu sabah europada hacklenmişim ben de. Kullandığım vent 4-5 aydır olduğum clanın venti fakat dün gece farklı bir clanın TS adresine girmiştim (sen bilirsin oyundan Xecutioners)
    Aynı şekil; inn, char üstü 0 coin yan charlara bakılmamış, birkaç item gitmiş.

Caballerosdayım ben Xecutioners le aynı ts kullanıyoruz.öyle insanlar değiller.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.