Şimdi Ara

lag var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adsl ttnetden kullanlarda var mı bende çok oyuna girmiyorum çok yatıyorum

• 5Gundur devam edıor.Istersen bır arıza kaydı bıldır.Ben bıldırdım beklıorum
  • Evet çok lag var oynanmiyor daha adama dalmadan heal potion falan içmek lazim :D Bide moblara ner varsa atıyorum bi bakmisim gerideyim daha saldirmamışım bile :D 2 arkadas var 2sinde de ayni sorun var...
  • Bu arada Konu basliği açmak istemedim gören biri olur ve cevaplarsa ne ala

Şu nickimizin basindaki "Unknow novice" neye göre değişiyor 35 oldum hala ayni :D birşeymi yapmak gerekiyor bounty faalan gibi :D cevaplarsanız sevinirim...
  • bounty yapsanda deişmiyor.. mudo da kesmek lazm adam sanırım..
    lag olayı için bi tezim var .. sanırım telekom çuvalladı yine ko olsun youtube olsun eskisinden çok yavaş açılıyo/oynanıyo.. Bi abimiz şöyle demiş (nick ini yazmicam)

quote:

Orjinalden alıntı

Kuruluma gidecek eleman verilecek paradan kurtuldukları gibi 444 0 375'in aranmasıyla telefonlara gelecek fazla faturayla da kendilerince şark kurnazlığı yapmışlar. Tebrik ediyorum. Bu şekildeki bir uygulamayı ancak annesinin kimlerle samimi olduğu belli olmayan yöneticilerin olduğu bir kurum yapabilirdi. Türk Telekom yine beni şaşırtmadı.

link i bu.. saygılar telekom ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 13 Ocak 2007; 19:15:40 >

• tezimi kanıtlayan bi link daha size
    http://forum.donanimhaber.com/m_11567124/tm.htm
    sadece bizde sorun yokmuş...
  • böyle internet ta.. kapat hocam ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya tt ye baglı bır sorun mu bu lvl kasamıyorm pet de kasamıyorm 3 gunden beri boyle ne zmn duzelir =(
  • hay ben böle ise yaa tam zevkini cıkarmaya baslarken ne oldu anlamiyorum nedir bu laggggggggggggggggggggggggg

sabahtan beri girip cıkıyorum acaba düzelme oldu mu diye ama nafile :(

Zaten Xrfdty31 gibi yazan nickli bi ton adam türedi nerden cıktı bunlar anlamiyorum ellerindede hep aynı silah aynı kıyafet "Kızılay buraya da mı el attı diye düşünmedim değil" :D çocuklar üşümesin amanın diye :D
    Cheat olma ihtimali varmi oto kasma programi falan gibi... sahilde her daim var bakmak isteyen gidebilir :D
  • alayı bot :))) cok seri ks cilerdir onlar :D d10 a gec orda yoklar ama ordada playerlar var onlarda ks yapabılır ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 14 Ocak 2007; 0:07:44 >
  • beler oyunda şu anda lagg yoq şimdi den söliyim
    d4 ve d3 yarı dolu ve müthiş kasılıorum
  • Evet saat gece 1 den sonra falan lag geçti ve saat 5'e kadar falan kastım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: edhelvampire

Evet saat gece 1 den sonra falan lag geçti ve saat 5'e kadar falan kastım :D

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.