Şimdi Ara

Dota 2 Kamera Çokmu Yakın ?? Çözümü Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tibet1312 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dota 2 Kamera Çokmu Yakın ?? Çözümü Varmı ?

Selam Arkadaşlar Ben uzun bir ara vermiştim dotaya eski pc artık kaldırmamaya başlamıştı ve yenisini alana kadar da oynamamıştım
    şimdi yeni bir pc aldım , fakat şöle bir sorunum var zoom sanki çok yakın bunu biraz daha geri alabilirmiyiz ?

Yeni Pc nin ekranı 1920x1080 dotadaki ekran ayarıda aynı fakat dediğim gibi ekran çok yakın geliyor , farm yapmaya çalışırken karşıdaki adamı göremediğim için kolayca ölüyorum :/

Bunun bir çözümü varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiLacc -- 22 Mart 2015; 21:30:51 >

• yok
  • Ayni sorunu bende full hd ekrana gecince yasamaya basladim ya psikolojik bisey yada cozunurlukte sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır biz de böyle oynuyoruz
  • şu izleyici açısındaki kamera uzaklığı gibi yapabilsek varya ne güzel olur haha :D
  • Alışırsın.
  • Hocam sen dota 1 deki kamera acisini gordun mu ? adamin dibine giriyor
    Dota 2 ye tam alisamamamim nedenide bu aslinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LoL deki gibi değil ya 23 " ekran var az bişey adam nerde diye kamerayı aşağıya kaydırıyorum ekranda yokum ama spectate yapınca maçları gayet kamera ile oynanabiliyor keşke onuda oradaki gibi ayarlayabilsek
  • dota_camera_distance <yükseklikDeğeri>
    konsol komuduyla istediğin uzaklığa ayarlayabilirsin. sv_cheats 1 istiyorsa cheat engine ile sv_cheats değerini 1'e sabitle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: princehektor

dota_camera_distance <yükseklikDeğeri>
    konsol komuduyla istediğin uzaklığa ayarlayabilirsin. sv_cheats 1 istiyorsa cheat engine ile sv_cheats değerini 1'e sabitle.

kardeşım bu ılk komutun orjinal ayarı kaç acaba? ışe yarıorsa cok guzel olr gerçektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik
    kardeşım bu ılk komutun orjinal ayarı kaç acaba? ışe yarıorsa cok guzel olr gerçektende
    değer yazmadan sadece "dota_camera_distance" yazarsan orjinal değerini görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik

quote:

Orijinalden alıntı: princehektor

dota_camera_distance <yükseklikDeğeri>

yani izleyici moddayken ki gibi yapabiliyozmu ne demek bu ?
  • sadece hile etkinleştirilmiş lobilerde kullanabilirsiniz bunu
    zamanında bende baya araştırmıştım fakat normal maçlarda kamera uzaklığını arttırmanızın yolu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.