ARKADASLAR DIKKAT EDIN SU MAGELERE OZLLIK LEDE TS LILERINE BANA BOLE YAPA YAPA 1 LVL DUSURDULER 61 DEN 60 A DUSTUM BOLELERINE KANMAYIN
VE ARANIZDA BOLE YAPANLAR VARSA NE OLUR BU TOPIC E BISI YAZMASIN
BELKI BENI BOLE BIR KONU ACTIGIM ICIN SIKAYET EDERLER AMA BEN BURDA DOGRULARI SOLUOM
POZİTİF VEYA NEGATİF BUTUN YORUMLARINIZI BEKLIORUM
Anlamıyorum Öyle Yapınca Ellerine Ne Geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Devastation
Anlamıyorum Öyle Yapınca Ellerine Ne Geçiyor
1. si tüm mageleri yargılaman saçma bende 72 lvl bi mageyim bugüne kadar öle bişi yapmadım yapmamda olayı genele vurma lütfenn 2. si ben lvl 60 olduğum günden beri seek açıpda bilmediğim adamdan party almamışımdır sizde dikkat edin.. 3. sü eğer açmak zorundayım diyorsan ts bas artık eskisi gibi ts pahalı bişi değil 400k sadece günümz piyasasında bedava gibi bişey yani...
quote:
Orijinalden alıntı: SUKUR345
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Deli Ediyorlar Yaw
quote:
Orijinalden alıntı: similes
1. si tüm mageleri yargılaman saçma bende 72 lvl bi mageyim bugüne kadar öle bişi yapmadım yapmamda olayı genele vurma lütfenn 2. si ben lvl 60 olduğum günden beri seek açıpda bilmediğim adamdan party almamışımdır sizde dikkat edin.. 3. sü eğer açmak zorundayım diyorsan ts bas artık eskisi gibi ts pahalı bişi değil 400k sadece günümz piyasasında bedava gibi bişey yani...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: similes
katılıyorum mageyim ve toplu ts alıyorum partyleri ts basmadan kabul etmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: similes
Alıntıları Göster
quote:
BEN BUTUN MAGELERI YADIRGAMIOM SADECE YAPANLARI YADIRGIOM
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bende mageyim fakat bana karşı yapılan saygısızlık ve hakaretlere ceza olarak bu güne kadar 2 kere yapmıştım 8 aydır oynuyorum
asla gereksiz yapmam egoist değilim ki millet ölsün ben zevk alam bide sende seekten sürekli partye girme tanıdık ad görürsen fln gir yoksa oyunda kaç kişi vardır yapan 2 kere yapmıştım ama sonra yaptıklarımla barışıp özür fln diledim
quote:
Orijinalden alıntı: ElderBro-SemiPaper
bende mageyim fakat bana karşı yapılan saygısızlık ve hakaretlere ceza olarak bu güne kadar 2 kere yapmıştım 8 aydır oynuyorum
asla gereksiz yapmam egoist değilim ki millet ölsün ben zevk alam bide sende seekten sürekli partye girme tanıdık ad görürsen fln gir yoksa oyunda kaç kişi vardır yapan 2 kere yapmıştım ama sonra yaptıklarımla barışıp özür fln diledim
Alıntıları Göster
KARDES YUKARDADA DEDIM BAZILARI NEGATIF BAZILARI POZİTİF AMA BENIM DUSUNCEM BU YAPAN MAGELERE KARSI DIKKATLI OLMAMIZ BEN SSEK TE DOLASMAM BANADA OLMADI BU OLAY HERKES SSEK ACMA DEMESIN ARKLARIMIN BASINA GELDI ONLARDA BIRKAC GUN ONCE ISYAN ETMISLERDI
quote:
quote:
BEN BUTUN MAGELERI YADIRGAMIOM SADECE YAPANLARI YADIRGIOM
Alıntıları Göster
Ben çekiyorum ama neden? Partyme Ks yapıp party ye almayınca ana bacı küfür edenleri ,friende ekliyorum! Sonra da boş gördümde friendten party atıp çekiyom Kasten Kimseyi çekmedim!
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Ben çekiyorum ama neden? Partyme Ks yapıp party ye almayınca ana bacı küfür edenleri ,friende ekliyorum! Sonra da boş gördümde friendten party atıp çekiyom Kasten Kimseyi çekmedim!
Alıntıları Göster
II BEYLER OLE DUSUNUOSANIZ AMA SIZI CEKERLERSE ISYANI BASARSINIZ
quote:
II BEYLER OLE DUSUNUOSANIZ AMA SIZI CEKERLERSE ISYANI BASARSINIZ
Alıntıları Göster
ewet ya bunu yapanı çok gördüm adam bide bundan zevk alıo yani "bak şimdi nası yatrıcam salağı fln dio" böle yapanlar tek kelime :
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord
Aynısını bir mage yapmıştı eskiden harpy slotunun tam ortasına çekti ama yatmadım nasıl oldu hala anlayamadım.10xx canla 5 harpynin arasından sağ kurtuldum.
quote:
Orijinalden alıntı: R4R
quote:
Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord
Aynısını bir mage yapmıştı eskiden harpy slotunun tam ortasına çekti ama yatmadım nasıl oldu hala anlayamadım.10xx canla 5 harpynin arasından sağ kurtuldum.
Alıntıları Göster
ASAS SAN GÖRUNMESLIK BAS ÖLE YATMASSIN.BEN MAGELERE BU YÜZDEN UYUZ OLUYORUM BEN PARTY BASKANIYSAM CLANDAKI MAGEDEN BASKA MAGE ALMAM PARTYİME
quote:
Orijinalden alıntı: Garip1Genç
ASAS SAN GÖRUNMESLIK BAS ÖLE YATMASSIN.BEN MAGELERE BU YÜZDEN UYUZ OLUYORUM BEN PARTY BASKANIYSAM CLANDAKI MAGEDEN BASKA MAGE ALMAM PARTYİME
Alıntıları Göster
Geçen cafede çocuk böyle bişi yapıyodu cafe sahibi gitti 2 tokat attı dedi niye böle yapıyosun dedi zevk alıyorum bizim cafe sahibi de hoop bi tokat daha direk cafeden attı Çok iyi etti o ş..size ne geçiyosa eline anlamam
quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
Geçen cafede çocuk böyle bişi yapıyodu cafe sahibi gitti 2 tokat attı dedi niye böle yapıyosun dedi zevk alıyorum bizim cafe sahibi de hoop bi tokat daha direk cafeden attı Çok iyi etti o ş..size ne geçiyosa eline anlamam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Abartmış biraz yani.Uyarsa daha iyi olurdu.Devam ederse attırsaydı.Çocuk ailesine söylese ne diyecek adam?
quote:
Orijinalden alıntı: R4R
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Abartmış biraz yani.Uyarsa daha iyi olurdu.Devam ederse attırsaydı.Çocuk ailesine söylese ne diyecek adam?
Alıntıları Göster
5 kere cekmişlerdi 60 olcaktım %25 ex düştüm insanlık bu kadarda batmış ellerine ne geçio onlar gülüo biz ağlıyoz o adamı kasmak cok zordu bide onlar cekince oyunu bıraktım ts kulanıp cekenlere
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
5 kere cekmişlerdi 60 olcaktım %25 ex düştüm insanlık bu kadarda batmış ellerine ne geçio onlar gülüo biz ağlıyoz o adamı kasmak cok zordu bide onlar cekince oyunu bıraktım ts kulanıp cekenlere
Alıntıları Göster
ya ts kullanıp partye giriceksin yada asassan stealth basıcaksın başka çaren yoq
quote:
Orijinalden alıntı: Sérd@r
ya ts kullanıp partye giriceksin yada asassan stealth basıcaksın başka çaren yoq
Alıntıları Göster
Hepsı bırer maL bunların..
quote:
Orijinalden alıntı: P0SeiD0N
Hepsı bırer maL bunların..
Alıntıları Göster
ya o değil nasıl 1 lvl düştün 61 lvl ın başındamıydın yada kaç kere çektiler ve neden çektirdin disaband etseydin