Şimdi Ara

TS ILE DONUSUP GOLEME CEKEN MAGELERE DIKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR DIKKAT EDIN SU MAGELERE OZLLIK LEDE TS LILERINE BANA BOLE YAPA YAPA 1 LVL DUSURDULER 61 DEN 60 A DUSTUM BOLELERINE KANMAYIN

VE ARANIZDA BOLE YAPANLAR VARSA NE OLUR BU TOPIC E BISI YAZMASIN

• BELKI BENI BOLE BIR KONU ACTIGIM ICIN SIKAYET EDERLER AMA BEN BURDA DOGRULARI SOLUOM

POZİTİF VEYA NEGATİF BUTUN YORUMLARINIZI BEKLIORUM
  • Anlamıyorum Öyle Yapınca Ellerine Ne Geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

Anlamıyorum Öyle Yapınca Ellerine Ne Geçiyor
    1. si tüm mageleri yargılaman saçma bende 72 lvl bi mageyim bugüne kadar öle bişi yapmadım yapmamda olayı genele vurma lütfenn
    2. si ben lvl 60 olduğum günden beri seek açıpda bilmediğim adamdan party almamışımdır sizde dikkat edin..
    3. sü eğer açmak zorundayım diyorsan ts bas artık eskisi gibi ts pahalı bişi değil 400k sadece günümz piyasasında bedava gibi bişey yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUKUR345

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Deli Ediyorlar Yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: similes

1. si tüm mageleri yargılaman saçma bende 72 lvl bi mageyim bugüne kadar öle bişi yapmadım yapmamda olayı genele vurma lütfenn
    2. si ben lvl 60 olduğum günden beri seek açıpda bilmediğim adamdan party almamışımdır sizde dikkat edin..
    3. sü eğer açmak zorundayım diyorsan ts bas artık eskisi gibi ts pahalı bişi değil 400k sadece günümz piyasasında bedava gibi bişey yani...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: similes

katılıyorum mageyim ve toplu ts alıyorum partyleri ts basmadan kabul etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: similes

Alıntıları Göster
    quote:

BEN BUTUN MAGELERI YADIRGAMIOM SADECE YAPANLARI YADIRGIOM

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende mageyim fakat bana karşı yapılan saygısızlık ve hakaretlere ceza olarak bu güne kadar 2 kere yapmıştım 8 aydır oynuyorum

asla gereksiz yapmam egoist değilim ki millet ölsün ben zevk alam
    bide sende seekten sürekli partye girme tanıdık ad görürsen fln gir yoksa oyunda kaç kişi vardır yapan 2 kere yapmıştım ama sonra yaptıklarımla barışıp özür fln diledim

• quote:

Orijinalden alıntı: ElderBro-SemiPaper

bende mageyim fakat bana karşı yapılan saygısızlık ve hakaretlere ceza olarak bu güne kadar 2 kere yapmıştım 8 aydır oynuyorum

asla gereksiz yapmam egoist değilim ki millet ölsün ben zevk alam
    bide sende seekten sürekli partye girme tanıdık ad görürsen fln gir yoksa oyunda kaç kişi vardır yapan 2 kere yapmıştım ama sonra yaptıklarımla barışıp özür fln diledim

Alıntıları Göster
    KARDES YUKARDADA DEDIM BAZILARI NEGATIF BAZILARI POZİTİF AMA BENIM DUSUNCEM BU YAPAN MAGELERE KARSI DIKKATLI OLMAMIZ BEN SSEK TE DOLASMAM BANADA OLMADI BU OLAY HERKES SSEK ACMA DEMESIN ARKLARIMIN BASINA GELDI ONLARDA BIRKAC GUN ONCE ISYAN ETMISLERDI

• quote:

quote:

BEN BUTUN MAGELERI YADIRGAMIOM SADECE YAPANLARI YADIRGIOM

Alıntıları Göster
    Ben çekiyorum ama neden?
    Partyme Ks yapıp party ye almayınca ana bacı küfür edenleri ,friende ekliyorum!
    Sonra da boş gördümde friendten party atıp çekiyom
    Kasten Kimseyi çekmedim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Ben çekiyorum ama neden?
    Kasten Kimseyi çekmedim!

Alıntıları Göster
    II BEYLER OLE DUSUNUOSANIZ AMA SIZI CEKERLERSE ISYANI BASARSINIZ
  • quote:

II BEYLER OLE DUSUNUOSANIZ AMA SIZI CEKERLERSE ISYANI BASARSINIZ

Alıntıları Göster
    ewet ya bunu yapanı çok gördüm adam bide bundan zevk alıo yani "bak şimdi nası yatrıcam salağı fln dio" böle yapanlar tek kelime :

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Ben çekiyorum ama neden?
    Kasten Kimseyi çekmedim!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Ben çekiyorum ama neden?
    Kasten Kimseyi çekmedim!

Aynısını bir mage yapmıştı eskiden harpy slotunun tam ortasına çekti ama yatmadım nasıl oldu hala anlayamadım.10xx canla 5 harpynin arasından sağ kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: R4R

quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Ben çekiyorum ama neden?
    Kasten Kimseyi çekmedim!

Aynısını bir mage yapmıştı eskiden harpy slotunun tam ortasına çekti ama yatmadım nasıl oldu hala anlayamadım.10xx canla 5 harpynin arasından sağ kurtuldum.

Alıntıları Göster
    ASAS SAN GÖRUNMESLIK BAS ÖLE YATMASSIN.BEN MAGELERE BU YÜZDEN UYUZ OLUYORUM BEN PARTY BASKANIYSAM CLANDAKI MAGEDEN BASKA MAGE ALMAM PARTYİME

• quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

ASAS SAN GÖRUNMESLIK BAS ÖLE YATMASSIN.BEN MAGELERE BU YÜZDEN UYUZ OLUYORUM BEN PARTY BASKANIYSAM CLANDAKI MAGEDEN BASKA MAGE ALMAM PARTYİME

Alıntıları Göster
    Geçen cafede çocuk böyle bişi yapıyodu cafe sahibi gitti 2 tokat attı dedi niye böle yapıyosun dedi zevk alıyorum bizim cafe sahibi de hoop bi tokat daha direk cafeden attı
    Çok iyi etti o ş..size ne geçiyosa eline anlamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Geçen cafede çocuk böyle bişi yapıyodu cafe sahibi gitti 2 tokat attı dedi niye böle yapıyosun dedi zevk alıyorum bizim cafe sahibi de hoop bi tokat daha direk cafeden attı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Abartmış biraz yani.Uyarsa daha iyi olurdu.Devam ederse attırsaydı.Çocuk ailesine söylese ne diyecek adam?

• quote:

Orijinalden alıntı: R4R

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Abartmış biraz yani.Uyarsa daha iyi olurdu.Devam ederse attırsaydı.Çocuk ailesine söylese ne diyecek adam?

Alıntıları Göster
    5 kere cekmişlerdi 60 olcaktım %25 ex düştüm insanlık bu kadarda batmış ellerine ne geçio onlar gülüo biz ağlıyoz o adamı kasmak cok zordu bide onlar cekince oyunu bıraktım ts kulanıp cekenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

5 kere cekmişlerdi 60 olcaktım %25 ex düştüm insanlık bu kadarda batmış ellerine ne geçio onlar gülüo biz ağlıyoz o adamı kasmak cok zordu bide onlar cekince oyunu bıraktım ts kulanıp cekenlere

Alıntıları Göster
    ya ts kullanıp partye giriceksin yada asassan stealth basıcaksın başka çaren yoq

• quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

ya ts kullanıp partye giriceksin yada asassan stealth basıcaksın başka çaren yoq

Alıntıları Göster
    Hepsı bırer maL bunların..
  • quote:

Orijinalden alıntı: P0SeiD0N

Hepsı bırer maL bunların..

Alıntıları Göster
    ya o değil nasıl 1 lvl düştün 61 lvl ın başındamıydın yada kaç kere çektiler ve neden çektirdin disaband etseydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.