Şimdi Ara

TS ilk 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ygsde bütün puan türlerinde 6000-6200 civarında bir sıralama aldım.Tıpta okuyorum ve sözelden burs için ilk 100 girmek istiyorum.MF adına çok fazla bilgim olmasına rağmen TS hakkında hiçbir bilgim yok.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum.Acaba ilk 100 TS bu sıradan girilebilir mi?Ve ilk 100 bursu alabiliyor muyum?(tercih yapmayacağım)
    TS adına hiçbir dersten temelim yok.Yani fen lisesi mezunuyum ve biz sözel dersleri ya çok az gördük ya da hiç görmedik.O yüzden zorluk kolaylık gibi bir karşılaştırma da yapamıyorum.Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...

• Benim siralamam da 4-5k ben de universitede okuyorum ilk 100 icin girecegim bu yil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç temelin yoksa ve çalışmayacaksan ilk 100 çok zor. Çünkü Lys sözel kolay gibi gözükse de aslında zordur. Aşırı derecede ayrıntı bilgi içerir. Ygs gibi mantıkla yapamazsın. Direk bilgi sorarlar.
  • uzburgu U kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversite de okurken tercih yapmadığın halde ilk 100'e girdiğinde burs verilmiyor diye biliyorum haberin ola.Bir araştır istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.