Şimdi Ara

TS Sözel Tercih Hakkında Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ts1 76140 ts 2 77105 , şimdi ben tercih yapmaya nereden başlayayım tam burslu bölümler veya devletten başka da yer olmaz hali hazırda okuyorum zaten fakat biraz zorlanıyorum açıkçası, yokatlastan benim netlere yakın 2015te 60 binlik yerlere eşit oluyor ama emin olamıyorum ne yapsam umutlanmasam mı ? Yoksa hala umut var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emonetti E kullanıcısına yanıt
    abi benim kafam karma karışık zaten ts 1 deki nerdeyse tüm bölümleri ts 2 ye almışlar bölümle ilgili sıralama kaç olur puan kaç olur en ufak bilgi yok bu sene resmen ts den tercih yapanlar körü körüne tercih yapacak bence yüksek yerleri yazabilirsin puanı değişenlerden çünkü millet şüphe edip yazmayabilir misal atıyorum marmara gazetecilik ts1 40 k idi şimdi ts2 bilinmeyen sıralama oldu bence denenebilir
  • Aga o biraz zor da zaten Görsel İletişim falan düşünüyorum, geçen gün Marmara İletişim kampüsünü gördüm Nişantaşı'yla Fulya arasında güzel yer ama biraz gitmesi zor araç gerekir ya da bilmiyorum aşağıdan otobüs geçiyor mu eğer geçiyorsa güzel olabilir bi gidip bakmanı öneririm 2014 puanına göre bakıp 2015te tercih eden birisi olsa da bize cevap verse

• emonetti E kullanıcısına yanıt
    marmara yüksek baya ama ya
  • Yüksek tabi biliyorum ama aklında bulunsun üniye gidiyorum diye madara olma yollarda osmanbey metroya 1 km falan var mesafe , senin sıralama nasıl hocam

• Up lütfen bi bakın anlayan varsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.