Şimdi Ara

TS - TM DISCORD GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üye sayısı: 9
    Alımlar sınırsız.

Grubun Amacı Nedir? Kimler Katılabilir?

Grubun amacı, TS ve TM'ciler olarak, sınavla ilgili her türlü konuda karşılıklı bir şekilde yardımlaşmak ve birbirine destek olmak. Bu yardımlaşmanın içine soru çözümü, ÖSYM ile ilgili mevzular, kaynak tavsiyeleri, bölüm ve üniversite tavsiyeleri, motivasyon vesaire sınavla ilgili her şey giriyor.

Sıralama fark etmeksizin, TS veya TM üzerinden sınava hazırlanan herkes katılabilir. Sadece hedefi için ciddi bir şekilde uğraşacak, sonuna kadar çabalayacak birisi olmanız yeterli.

Grup Kuralları

• Gruptaki birisine küfür etmek, hakaret etmek, birilerini aşağılamak veya karşıdakini rahatsız edecek derecede birisini alaya almak yasaktır. Şu güzel ortam bozulmasın.

• Sınavla ilgisi olmayan geyik muhabbetlerini olabildiğince kısa tutarsak ve bu muhabbetleri grubun konu_disi kanalında yaparsak güzel olur. Dersle ilgili mevzular ağırlıkta olursa daha faydalı bir grup elde ederiz.

• Grubun amacı yardımlaşmak, fakat üşengeçlikten ötürü cevabını basit bir Google aramasıyla bulabileceğiniz soruları da, acil olmadığı müddetçe gruba yöneltip grupta bir soru kalabalığının oluşmasına sebep olmazsanız iyi olur.

Discord Nedir? Neden Discord?

Discord aslında TeamSpeak gibi, oyuncular için bir iletişim uygulaması olarak piyasa giren ücretsiz bir program; fakat arayüzünün sadeliği, kullanım kolaylığı ve sunduğu hizmet sebebiyle, sırf oyun için değil farklı amaçlar için de grup kurup hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda kullanabileceğiniz güzel bir programdır Discord.

Whatapp, Skype gibi uygulamalar yerine Discord'u seçmemin sebebi, bu uygulamalara göre sunduğu büyük avantajlar.

TS - TM DISCORD GRUBU

Bu resimde gördüğünüz gibi, Whatsapp ve Skype'ın aksine, bu uygulamada farklı odalar açabiliyorsunuz. Böylece derslerin ve farklı konuların hepsi birbirine girmeden, aradığınız şeyi kolayca bulabiliyorsunuz.

Ayrıca Whatsapp'ın aksine herhangi bir şekilde telefon numaranızı paylaşmak zorunda kalmanıza gerek yok.

İndirme Linkleri

Windows:https://discordapp.com/download
    iOS:https://itunes.apple.com/us/app/discord-chat-for-games/id985746746
    Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discord

Başvuru

Gelen geçen girmesin diye buraya grubun giriş linkini koymuyorum. Katılmak isteyenler bana özelden mesaj atabilirler veya başlığa cevap atabilirler. Katılmak isteyip mesaj atan herkese kapımız açık. :)

Çok fazla bilgisayar başında olmadığım için bazen geç cevap verebilirim, şimdiden kusura bakmayın. En geç 24 saat içerisinde linki atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opri -- 9 Nisan 2017; 22:24:37 >

• adress
  • discord yok çoğu kişide bence grup kursan daha iyi forumda
  • Katılabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

discord yok çoğu kişide bence grup kursan daha iyi forumda

Çoğu kişide yok, ama kurması ve kullanması zor bir program değil aslında. :) Gruptan kastın Whatsapp grubuysa, pek sevmiyorum o işleri. Grubun içi karman çorman oluyor belli bir süre sonra. Bazı mesajlar arkalarda kaybolup gidiyor, aynı anda farklı farklı derslerden mesajlar yığılıyor vesaire, pek verimli olmaz diye düşündüm. Discord'da kategorilendirme falan var, daha derli toplu, daha verimli bir program. Ama Discord'a da pek gelen olmayacak gibi, grup doğmadan öldü sanırım. :D Şöyle 10-15 kişilik sağlam bir ekip olsa yeterli diye düşünüyordum da, o da zor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opri -- 4 Nisan 2017; 23:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mberatsanli

Katılabilirim :)

Attım hocam linki. :)
  • upp ne durumda hocam katılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss chanandler bong

upp ne durumda hocam katılım

Şimdilik 4 kişiyiz. 10-15 kişilik sağlam bir ekip kursak o bile keser. :) Atayım mı link?
  • vay bu iyi olmuş ama mf olaydı iyiydi
  • Up.
    5 kişiyiz, sayıyı 10-15 yapalım.
  • 2018 mi yoksa bu sene için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars516

2018 mi yoksa bu sene için mi?

Bu sene için.
  • Aktifse katılmak istiyorum.
  • Opri kullanıcısına yanıt
    olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

Aktifse katılmak istiyorum.

Kusura bakmayın hocam yeni cevap verebildim. Atıyorum özelden linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss chanandler bong

olur hocam

Atıyorum hocam özelden linki.
  • Up.
    9 kişi olduk, alımlara devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.