Bildirim
TS11HR-609TK kullananlar kulübü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar senden detaylı oyun testleri isteyecektir vede makinenin teknik özelliklerini gerekli programlarla belirtip buraya atabilirsin.daha açıklayıcı olacaktır ve pc alacakları bu modele yönlendirecektir. -
NTEL CORE i5-2430M 2.40 GHZ TURBO BOOST İLE 3.00 GHZ
2 GB GEFORCE GT540M Ekran Kartı
6 GB DDR3 RAM
500 GB SATA HDD
15,6" WXGA 1366x768 HD Led Ekran
WINDOWS 7 HOME BASIC
Temel özellikler bunlar.
Belirtmek istediklerim;
1.Klavyesi çok ergnomik ve çok hoş.
2.USB portlarının dağılımı solda bir, sağda 2 olmak üzere çok iyi.Sağda mouse ve joystick, solda da notebook soğutucu(cooler master ls1) kullanıyorum, çok uygun oldu.
3.LCD'sinin parlaklık seviyesi çok başarılı, ayrıca Lenovo'nun aynı donanımdaki versiyonundan daha kaliteli, daha parlak ve canlı renkler.
4.Adaptör kablosu çok uzun, sizi üzmez, daraltmaz.
5.Soğutma sistemi çok başarılı, kademeli çalışıyor ve sessiz. GPU sıcaklığı 70 dereceyi geçince bir kademe hızlanıyor, 80 dereceyi geçince bir kademe daha hızlanıyor. Bunu Furmark burnintest ile ölçerek tespit ettim.
6.Kasasında alüminyum süsler yok ancak, çok kaliteli, plastik birleşimleri muntazam, ses yapmıyor ve kalıplı.Üreticisi olan Acer'ın kendi modellerindeki kasalarından daha kaliteli.
Bazı testler;
285.62 nvidia sürücüleri ile;
3dmark11_P932
3dvantage_P3793
3dmark06_7458
64C.
800Mhz gpu,1000Mhz memory
vantage_P4581
3d11_P1112
3dmark06_8842
en yüksek sıcaklık 66C.
Oyun olarak il2 sturmovik cliffs of dover oynuyorum. BF3 falan haltetmiş, bunun kadar yüksek spec isteyen oyun yok. Bu oyunda 1366x768 çözünürlükte en yüksek texture kalitesinde ama yryüzü ayrıntılarını baya kısarak oldukça akıcı şekilde oyun oynayabiliyorum overclock ederek.
GPU overclock performansı aynen testlerdeki gibi oldukça artırıyor, gt540m, oldukça yüksek saat frekanslarına çıkabilen bir gpu, gt555m speği olan 742Mhz'in de üstünde 800Mhz'de çalıştırıyorum. Yalnız her zaman değil, MSI afterburner ile oyun öncesinde overclock ediyorum. Zaten optimus açık ve normalde çalışmıyor.
-
Merhaba arkadaslar yakalasık 1 ay oldu bu modelı kullanıyoum benıde ekleyebılırsımız konuya.Sımdılık sadece usb 3,0 olmayısından şikayetcıyım. Battlefiels,starcraft 2 ,dirt3, civilization v, oynuyorum arda pc de.Soğtucu kullanmıyorum.Sogutucu kullanmamama ragmen herhangı bır sorun olmadı.cok ısınıyor ama -
Merhaba, ben de bu modeli almak istiyorum açıkcası, özellikleri kagit ustunde tam istediğim gibi ancak merak ettigim bazı hususlar var, kullanan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim..makina sesli mı çalışıyor yoksa sakın sessiz kendi havasında mı, bir önceki arkadas ısırdığından yakınmış, merak ettiklerim arasında bu da vardı acaba cok ısınıyor mu? Bir dehoparlor ses seviyesi Nail doyurucu bir sesi var mı, ses cok geliyo biraz sesini kıs diyen oldu mü yoksa güç bela mı duyuluyor ses, cevaplarsanız cok sevinirim, makinalarınızı güle güle kullanın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: nkaradeniz
Merhaba, ben de bu modeli almak istiyorum açıkcası, özellikleri kagit ustunde tam istediğim gibi ancak merak ettigim bazı hususlar var, kullanan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim..makina sesli mı çalışıyor yoksa sakın sessiz kendi havasında mı, bir önceki arkadas ısırdığından yakınmış, merak ettiklerim arasında bu da vardı acaba cok ısınıyor mu? Bir dehoparlor ses seviyesi Nail doyurucu bir sesi var mı, ses cok geliyo biraz sesini kıs diyen oldu mü yoksa güç bela mı duyuluyor ses, cevaplarsanız cok sevinirim, makinalarınızı güle güle kullanın..
Merhaba makıne cok seslı calımıyor bana gore gayet sessız sayılır.Ses seviyesi biraz düşük ama verdiği ses kaliteli.Pc ısınıyor derken normal kullanımda öyle abartılı bir ısısını görmedim.Oyun esnasında cidden bir ısınma soz konusu.Oyun oynarken toucpadın etrfaında ve makınenın sol tarafında w a s d tuslarının olugu bolumde barız bır ısınma oluyor.Soğutucu kullanmıyorum bunuda belirteyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: turom
quote:
Merhaba, ben de bu modeli almak istiyorum açıkcası, özellikleri kagit ustunde tam istediğim gibi ancak merak ettigim bazı hususlar var, kullanan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim..makina sesli mı çalışıyor yoksa sakın sessiz kendi havasında mı, bir önceki arkadas ısırdığından yakınmış, merak ettiklerim arasında bu da vardı acaba cok ısınıyor mu? Bir dehoparlor ses seviyesi Nail doyurucu bir sesi var mı, ses cok geliyo biraz sesini kıs diyen oldu mü yoksa güç bela mı duyuluyor ses, cevaplarsanız cok sevinirim, makinalarınızı güle güle kullanın..
Merhaba makıne cok seslı calımıyor bana gore gayet sessız sayılır.Ses seviyesi biraz düşük ama verdiği ses kaliteli.Pc ısınıyor derken normal kullanımda öyle abartılı bir ısısını görmedim.Oyun esnasında cidden bir ısınma soz konusu.Oyun oynarken toucpadın etrfaında ve makınenın sol tarafında w a s d tuslarının olugu bolumde barız bır ısınma oluyor.Soğutucu kullanmıyorum bunuda belirteyim.
İlgin icin teşekkürler, ekran kartına bakınca oyun oynarken ısınması normal tabi, ben daha cok oyun icin değil is icin ve internet icin almak istiyorum ancak bilgisayarda her türlü isi yaptıgım icin birçok program yüklerim ve makinanın da yavaslamamasini istiyorum, bir de gidip mağazada bakmak gerek ama mağazalar malum cok gürültümü olduğu icin ne laptopların calışma gürültüsü ne hoparlör ses seviyesi pek anlaşılmıyor bir de gün oyu açık kalan aletler ister istemez ısınıyor yani diyeceğim mağazada cok fazla fikir sahibi olunmuyor aslolan sizin, yani kullananların görüşleri, bı elime bakıp inceleyeyim makinayı, malzeme kalitesini de beğenirsem neden olmasın, pb'in kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum..
-
quote:
quote:
quote:
İlgin icin teşekkürler, ekran kartına bakınca oyun oynarken ısınması normal tabi, ben daha cok oyun icin değil is icin ve internet icin almak istiyorum ancak bilgisayarda her türlü isi yaptıgım icin birçok program yüklerim ve makinanın da yavaslamamasini istiyorum, bir de gidip mağazada bakmak gerek ama mağazalar malum cok gürültümü olduğu icin ne laptopların calışma gürültüsü ne hoparlör ses seviyesi pek anlaşılmıyor bir de gün oyu açık kalan aletler ister istemez ısınıyor yani diyeceğim mağazada cok fazla fikir sahibi olunmuyor aslolan sizin, yani kullananların görüşleri, bı elime bakıp inceleyeyim makinayı, malzeme kalitesini de beğenirsem neden olmasın, pb'in kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum..
Malzeme kalitesini çok beğendiğimi söylyemiycem dvd sürücünün olduğu yer kırılcakmıs gıbı gelıyor bazen bana. Yanı sunu belırteyım ama ben 1295 lıraya almıstım vatandan.Fiyatına goe kıyaslarsam ıyı bence. bu fıyat aralıgında lenovanın bır makınası var hemen hemen aynı fıyat forumda bır dunya sayfa olmus. Bır cok kısı rahatsız.sunuda untmamak lazım packard bell eskı packard bel degıl sahıbı acer artık.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Malzeme kalitesini çok beğendiğimi söylyemiycem dvd sürücünün olduğu yer kırılcakmıs gıbı gelıyor bazen bana. Yanı sunu belırteyım ama ben 1295 lıraya almıstım vatandan.Fiyatına goe kıyaslarsam ıyı bence. bu fıyat aralıgında lenovanın bır makınası var hemen hemen aynı fıyat forumda bır dunya sayfa olmus. Bır cok kısı rahatsız.sunuda untmamak lazım packard bell eskı packard bel degıl sahıbı acer artık.
Gercekten kaliteli özellikleri iyi bir makina icin 2000-2500 tl'yi gözden çıkarmak gerek, bu parayı verince aldığım laptop heryonuyle süper diyebiliriz ama 1300-1400 tl aralığında makinanız olması gerekenden daha iyidir diye düşünüyorum, aleti inceleme fırsatı bulduktan sonra karar vereceğim ki sanırım alırım, bende bu haftasonu 1360 tl olarak gördüm makinayı vatanda, vatanın kampanyaları gercekten oldukça iyi..
-
Packard Bell TS11HR-610TK beyler peki bu nasıl bir pc? -
quote:
Orijinalden alıntı: cyber-ksa
Packard Bell TS11HR-610TK beyler peki bu nasıl bir pc?
Aynı pc sanırım .AMA usb 3,0 ı var -
610-Tk da mı usb 3.0 var?:) -
quote:
Orijinalden alıntı: cyber-ksa
610-Tk da mı usb 3.0 var?:)
evet 610 tk modelınde usb 3,0 var -
peki tşekkür ederim:) -
609TK modelini 1295TL'ye aldım.
Bence kasa kalitesi gayet iyi, Asus'un üst modelleri dışında mesela tümü ile kıyaslayabilirsiniz. Ekran bağlantı noktaları, yanlardan kasınca çıtırdamayan sağlam hissi veren bir kasası var. Çok süslü değil, olmayıversin. Portlar vs, çok lojik konumlanmış. Klavyesi ise çok güzel.
Şimdi bakın, bu özelliklerde makine alın bakalım 1300TL'ye, neredeyse imkansız. -
quote:
Orijinalden alıntı: cronus75
Bence kasa kalitesi gayet iyi, Asus'un üst modelleri dışında mesela tümü ile kıyaslayabilirsiniz. Ekran bağlantı noktaları, yanlardan kasınca çıtırdamayan sağlam hissi veren bir kasası var. Çok süslü değil, olmayıversin. Portlar vs, çok lojik konumlanmış. Klavyesi ise çok güzel.
Şimdi bakın, bu özelliklerde makine alın bakalım 1300TL'ye, neredeyse imkansız.
Katılıyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cronus75
Şimdi bakın, bu özelliklerde makine alın bakalım 1300TL'ye, neredeyse imkansız.
Katılıyorum
Ben de
-
Yeni bir bilgisayar almak için uzun süredir araştırma yapıyordum. Alacağım bilgisayarda istediğim 2 şey var, birincisi Video Düzenleme programlarını rahatlıkla kullanabılmem (adobe pemier CS5), ikincisi ise Battlfield 3 oynayabilmem. Eski bir Peckerd Bell Kullanıcı olarak bu fiyatlara alınabilecek en iyi bilgisayar anladığım kadarıyla bu. Bu hafta electroworld broşüründe 1.499 Tl bu ürün.
1295 tl ye alan arkadaşlar nerden aldığını söyleyebilir mi ?
Bizde alalım. -
Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşıok 2.5 ay önce aldım. Benim tek sorunum bi i5 ve 6 gb ram için biraz yavaş gibi. Ve şu an da kendi windows7 sini kaldırmak. Çünkü bi sürü gereksiz program dolu ve aşırı yavaşlatıyor. Sorum ise şu
1) Nvidia 540m için driver yok diyorlar.
2) Ve 2 gb ekran kartının 2gbsinide nasıl kullanabilirim. Bildiğim kadarıyla 1gbı kullanılıyor 1gb yedek gibi birşey. -
quote:
Orijinalden alıntı: teorey
Yeni bir bilgisayar almak için uzun süredir araştırma yapıyordum. Alacağım bilgisayarda istediğim 2 şey var, birincisi Video Düzenleme programlarını rahatlıkla kullanabılmem (adobe pemier CS5), ikincisi ise Battlfield 3 oynayabilmem. Eski bir Peckerd Bell Kullanıcı olarak bu fiyatlara alınabilecek en iyi bilgisayar anladığım kadarıyla bu. Bu hafta electroworld broşüründe 1.499 Tl bu ürün.
1295 tl ye alan arkadaşlar nerden aldığını söyleyebilir mi ?
Bizde alalım.
Kardeş ben ve sanırım diğer arkadaşlarda Vatandan World karta %25 indirim ile aldılar. Ben Laptop Çantası Kablosuz Mouse falan hepsini 1.400e aldım. Ve kesinlikle tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- tamir süresi 20 günü geçerse
- packard bell driver
- macos 15.2
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- yazılım için laptop
- en iyi laptop markaları
- samsung galaxy book 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X