Şimdi Ara

tsi 1.4 160 hp jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar 2010 Jetta 1.4 TSİ 160 hp dsg şanzıman aracim için LPG kiti arıyorum bazı markalar uyumlu bazı ustalar taktirma diyor benim gibi son kullanıcı arkadaşlardan yorum almak istiyorum marka tasarruf oranı eksileri artıları nedir şimdiden herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    volkswagen Jetta 1.4 TSİ sorunsuz lpg prins önerimiz %35-40 civarı yakıt tasarufu detaylı bilgi için 02165749733 info@cetinsayotogaz.com
  • Landirenzo LPG kiti taktirdim ilk depoda 32 lt LPG 5 lt benzin tüketti 320 km adana şehir içi

• Hayırlı olsun. Ben de 2013-2014 CC 1,4 TSİ 160 hp almayı düşünüyorum. Dizelden sonra benzin benim için tehlike olduğu için, LPG taktırmam gerekecek. Alırsam ortalama sizin gibi yakar galiba. Ayrıca, yakıt ortalamanız km'de 30 kuruş civarı ve şehir için. Benim dizel C5 35 kuruştan aşağıya inmedi daha...
  • Arkadasin dedigi gibi landirenzoda %35 net tasarruf saglarsin. Araci aldiginda motor kodunu yazarsan net bilgi verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Hayırlı olsun. Ben de 2013-2014 CC 1,4 TSİ 160 hp almayı düşünüyorum. Dizelden sonra benzin benim için tehlike olduğu için, LPG taktırmam gerekecek. Alırsam ortalama sizin gibi yakar galiba. Ayrıca, yakıt ortalamanız km'de 30 kuruş civarı ve şehir için. Benim dizel C5 35 kuruştan aşağıya inmedi daha...

Motor kodu önemli almadan bir sor bence liste internette varbakılabilir ikinci depo 340 km gitti bakalım benzin almadim bu sefer

• Motor kodu önemlı her TSI araca LPG olmuyor. Arkadasında dediği gibi motor kodunu alıp bakman lazım LPG uygulaması yapılıp yapılmadığına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler. Almadan önce araştıracağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaena

Herkese selamlar 2010 Jetta 1.4 TSİ 160 hp dsg şanzıman aracim için LPG kiti arıyorum bazı markalar uyumlu bazı ustalar taktirma diyor benim gibi son kullanıcı arkadaşlardan yorum almak istiyorum marka tasarruf oranı eksileri artıları nedir şimdiden herkese teşekkürler

icom motor kodu aramaz ve likit sistemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaena

Herkese selamlar 2010 Jetta 1.4 TSİ 160 hp dsg şanzıman aracim için LPG kiti arıyorum bazı markalar uyumlu bazı ustalar taktirma diyor benim gibi son kullanıcı arkadaşlardan yorum almak istiyorum marka tasarruf oranı eksileri artıları nedir şimdiden herkese teşekkürler

vialle LPDİ yada icom sıvı sistem oneririm... aracın orginal aksamı ile 100% lpg kullanır..ilk calisma dahil.. regulator icin aracın su tesisatı hortumari kesilmez manifold delinmez.. periyodik bakım masrafı yoktur... sistemleri inceyin degerlendirim derim..
  • cat33 kullanıcısına yanıt
    vialle LPDİ yada icom sıvı sistem oneririm... aracın orginal aksamı ile 100% lpg kullanır..ilk calisma dahil.. regulator icin aracın su tesisatı hortumari kesilmez manifold delinmez.. periyodik bakım masrafı yoktur... sistemleri inceyin degerlendirim derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.