Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ben onu bunu bilmem ama noterdenbir sorunu olmadığına dair taahhütname verecek kadar eminim arabamdan allah sattırmasın kardeşim bu paraya alınabilecek daha mükemmel bir araç yok bence... dara düşeriz işlerimiz ters gider satmak zorunda kalırız ama daha sonra gelir yine tsi alırız

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
    Aman aman keyif ve sağlık içinde kullanın arabalarınızı.

Aynen arkadaşlar. Allak kimsenin ağzının tadını bozup, dara düşürüp sevdiği şeylerden ayırmasın.

• ya ben bu TSI'cıları iyice kıskanmaya basladım ya,arabaları da süper muhabbetleri de süper
  • quote:

pazartesi buluşma gerçekleşiyor değilmi? atikusun da dahil olduğu bir toplantıyı pazar sabahı boğazda bir kahvaltıda yapabiliriz? ailelerde gelir (tabii evli olanlar-bekarlar kız arkadaşlarınıda getirebilir-olmayanlar orada bulurlar artık) herkes onaylarsa sevinirim yada iptal edicez... başka bir güne

Pazartesi geliyorum ben.
    Ben Türkiyede olursam uyarım.
    Anadolu yakasında olursa hele boğazada yakın ben ev süper olur. ( Deniz kıyısında filan zannetmeyin millet o kadar zengin değilim )
    Yalnııııııııııııız ben yakında leyleği havada göreceğim.
    Rusyanın arkasından Romanya ve Bulgaristan seferlerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 12 Ocak 2008; 13:46:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

ya ben bu TSI'cıları iyice kıskanmaya basladım ya,arabaları da süper muhabbetleri de süper

Sevgili Dostum
    İlla muhabbete katılman için TSI araban olması şart değil. Maksat dostluk, arkadaşlık ve bunun yanında en önemlisi bilgi paylaşımı.
  • biz bu hafta buluşuyoruz zaten.önnümzdeki hafta da toplu yapabiliriz.benim için sakıncası yok murad abiyede uyarsa yarın gelmek isteyenler gelebilir.biz eşlerimizle olacağız.kız arkadaşını getirmek isteyenler getirebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

pazartesi buluşma gerçekleşiyor değilmi? atikusun da dahil olduğu bir toplantıyı pazar sabahı boğazda bir kahvaltıda yapabiliriz? ailelerde gelir (tabii evli olanlar-bekarlar kız arkadaşlarınıda getirebilir-olmayanlar orada bulurlar artık) herkes onaylarsa sevinirim yada iptal edicez... başka bir güne

Ben Türkiyede olursam uyarım.
    Anadolu yakasında olursa hele boğazada yakın ben ev süper olur. ( Deniz kıyısında filan zannetmeyin millet o kadar zengin değilim )
    Yalnııııııııııııız ben yakında leyleği havada göreceğim.
    Rusyanın arkasından Romanya ve Bulgaristan seferlerim var.

• saol dostum şaka yapıorum ztn..ayrıca bi bizim artık 530 sayfayı gecen yeni focus konusu,bide bu konu bu forumun en seviyeli konularından hem zaten TDCİ motor dizellerde,TSI motor da benzinlilerde efsane dimi olsun o kadar yani

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

ya ben bu TSI'cıları iyice kıskanmaya basladım ya,arabaları da süper muhabbetleri de süper

Sevgili Dostum
    İlla muhabbete katılman için TSI araban olması şart değil. Maksat dostluk, arkadaşlık ve bunun yanında en önemlisi bilgi paylaşımı.

• Arabalar bahane dostluk şahane...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

biz bu hafta buluşuyoruz zaten.önnümzdeki hafta da toplu yapabiliriz.benim için sakıncası yok murad abiyede uyarsa yarın gelmek isteyenler gelebilir.biz eşlerimizle olacağız.kız arkadaşını getirmek isteyenler getirebilir.

Valla bana uyar arkadaşlar.
    İsteyen yarın gelebilir.
    Benim cep telefonum 0532 4351591. Uyuduğum zamanlar hariç açıktır. Hiç çekinmedende arayabilirsiniz.
    Yarın sabah 9.30 gibi gideceğiz biz. Kanlıca kız lisesinin tam karşısında denize sıfır bir yer var. Kanllıcayı geçince ayedaş veznesinin bulunduğu yerde. İsmi tam hatırımda değil. Alperenlerdi galiba. Sabah anadolu hisarında buluşup öğle gideceğiz Hüseyinle. Tüm herkese açıktır. İsteyen gelebilir.
  • Bu arada.......
    Normal bir cd taktığında ekranda track 1 ,2 ,3 gbi şeyler yazıyor....
    Ama mp3 lü cd taktığında parçanın adını ekranda görebiliyorsun...
    Garibaldi dostuma önemle bildiririm....
    mp3 te güzelmiş canım. 5 cd taşıyacağına bir cd ile işi hallediyorsun.
    İntikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 12 Ocak 2008; 20:58:35 >
  • ben ipod taktım abi.2500 şarkı var ama yinede mp3 çalar isterdim şahsen.ipod da fena bir çözüm değil ama mp3 kadar kullanışlı değil.
  • Hüseyin
    Bak sırf senle yarın buluşacaz diye gidip arabayı yıkadım benim yıkamacıda.
    Acayip çamurluydu. Hatta millet camına "Murad abi ayıp oluyo bu ne pislik" yazısını yazsada yıkatmayacaktım ama hadi dedim yarın ve pazartesi milletle buluşacaz. Bok götürmesin arabayı...
    Yıkamacım gene kafayı yemeye başladı. Abii senin gibi müşterim yok biliyormusun gelip kendi arabasını kendi yıkayan dedi bu akşam. Kıl adamım kardeşim. Sürdürttürmem kimseye. Kimseyle paylaşmam onu. Ancak ben yıkayıp kurulayıp okşayabilirim onu.
  • Arkadaşlar epeydir forumdaki bu seviyeli konuyu takipediyorum...

bazı arkadaşlar gt sportun özel siparişle 3 kapı olarak geldiğininden bahsettiler ama boyle bişey kesin varmı ve arada ne kadar fiyat farkı var

bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz...
  • normal cd dinlemek varken niye mp3 dinleyerek zaten kıt olan müzik zevkime edeyim.
    ...dersem inanma abi,hepsi lüzumsuz arkadaşımın yüzünden.Yoksa bende GTsport donanımı kullanıyor olacaktım.

quote:

Bu arada.......
    Normal bir cd taktığında ekranda track 1 ,2 ,3 gbi şeyler yazıyor....
    Ama mp3 lü cd taktığında parçanın adını ekranda görebiliyorsun...
    Garibaldi dostuma önemle bildiririm....
    mp3 te güzelmiş canım. 5 cd taşıyacağına bir cd ile işi hallediyorsun.
    İntikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm

• Siparişle 3 kapı geliyor ve yanlış bilmiyorsam bin küsür YTL daha az para ödeniyor ama tam tutarı hatırlamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

Arkadaşlar epeydir forumdaki bu seviyeli konuyu takipediyorum...

bazı arkadaşlar gt sportun özel siparişle 3 kapı olarak geldiğininden bahsettiler ama boyle bişey kesin varmı ve arada ne kadar fiyat farkı var

bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz...
  • quote:

quote:

biz bu hafta buluşuyoruz zaten.önnümzdeki hafta da toplu yapabiliriz.benim için sakıncası yok murad abiyede uyarsa yarın gelmek isteyenler gelebilir.biz eşlerimizle olacağız.kız arkadaşını getirmek isteyenler getirebilir.

İsteyen yarın gelebilir.
    Benim cep telefonum 0532 4351591. Uyuduğum zamanlar hariç açıktır. Hiç çekinmedende arayabilirsiniz.
    Yarın sabah 9.30 gibi gideceğiz biz. Kanlıca kız lisesinin tam karşısında denize sıfır bir yer var. Kanllıcayı geçince ayedaş veznesinin bulunduğu yerde. İsmi tam hatırımda değil. Alperenlerdi galiba. Sabah anadolu hisarında buluşup öğle gideceğiz Hüseyinle. Tüm herkese açıktır. İsteyen gelebilir.

Orası vaniköy değilmi?

• Bu cumartesi sabahı hayatta yapmayacağım bir şeyi yaptım,
    Saat 10;00'da kalktığım gibi koşup arabaya bindim,ortalık sakinken arabayı yıkatayım dedim.
    Yıkamacıya gittim ve baktım fırça kullanıyorlar,ben süngerle yıkatacağım diyince adamcağız bana manyak der gibi bakıp süngeri arabaya sürersek saca yapışır kalır dedi.Baktım sıcaklık -9 gözüküyor ama hissedilen daha düşük gibi,ünlü Ankara ayazı esiyor.

Bir yıkatma seferim daha başarısız oldu,böyle giderse son yıkatmanın üzerinde 4 ay filan geçtikten sonra yıkatacağım.
    Artık alıştımda, bu pis haliyle dolaşmak beni rahatsız etmiyor ama arabada kendini göstermiyor.

quote:

Hüseyin
    Acayip çamurluydu. Hatta millet camına "Murad abi ayıp oluyo bu ne pislik" yazısını yazsada yıkatmayacaktım ama hadi dedim yarın ve pazartesi milletle buluşacaz. Bok götürmesin arabayı...
    Yıkamacım gene kafayı yemeye başladı. Abii senin gibi müşterim yok biliyormusun gelip kendi arabasını kendi yıkayan dedi bu akşam. Kıl adamım kardeşim. Sürdürttürmem kimseye. Kimseyle paylaşmam onu. Ancak ben yıkayıp kurulayıp okşayabilirim onu.

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrumdesign

golf gt manuel almadan önce 2 kez test aracı kullndım biri golf biri jetta idi ikiside dsg şanzumanlıydı. Aralık ayı byunca golf tsi 140 dsg aradım bulsaydım sıfır alacaktım bulamadım. İkinci el gt buldum temizdi aldım. Şimdi iyiki dsg almamışım diyorum. Büyük fark var arada, 5.viteste 100 le giderken 3 e atıp gaza basmanın tadına varamayacakmışım. Büyük şehirlerde kesinlikle dsg daha rahattır ama trafik sıkışıklığı olmayan bir şehirde yaşayan ve genelde şehirlerarası kullanan arkadaşlara kesinlikle manuel tavsiye ederim.

bu yapmak istediğini dsg senden daha hızlı yapıyor. istersen manuele alıp kendin de yapabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

quote:

İsteyen yarın gelebilir.

Orası vaniköy değilmi?

Evet Vaniköy.

• quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Bu cumartesi sabahı hayatta yapmayacağım bir şeyi yaptım,
    Saat 10;00'da kalktığım gibi koşup arabaya bindim,ortalık sakinken arabayı yıkatayım dedim.
    Yıkamacıya gittim ve baktım fırça kullanıyorlar,ben süngerle yıkatacağım diyince adamcağız bana manyak der gibi bakıp süngeri arabaya sürersek saca yapışır kalır dedi.Baktım sıcaklık -9 gözüküyor ama hissedilen daha düşük gibi,ünlü Ankara ayazı esiyor.

Bir yıkatma seferim daha başarısız oldu,böyle giderse son yıkatmanın üzerinde 4 ay filan geçtikten sonra yıkatacağım.
    Artık alıştımda, bu pis haliyle dolaşmak beni rahatsız etmiyor ama arabada kendini göstermiyor.

quote:

Hüseyin

Karar verdim bundan sonraki arabam kesinlikle gri olacak

• slmlar
    konuyu başından beri takip ediyorum ve çok güzel. bigilendirme için başta GARIBALDI olmak üzere hepinize teşekkür ederim.
    golf GT Sport almaya karar verdim. gümüş renk ve 2 kapı düşünüyorm.
    anlamadığım GT ve GTsport arasında fiyat farkı varmı?
    türkiye'ye sadece gt mi geliyo?
    yada 2008 olarak gelenler GT Sport olarakmı geliyo?

birde bu kampanyalı fiyatlara nezaman zam gelir bilen varmı? GT Sport un fiyatı tahminen ne olur?

buarada arkadaşlığınız çok hoşuma gitti mesela eşlerinizi ve kızarkadaşlarınızı alıp kahvaltıya gitmeniz çok hoş
    saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.