Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şu buluşma işi fikrini ortaya attım ama ben gelemiyorum... Neyse, bir dahaki sefere gelmeye çalışırım. Yalnız eşler, kız arkadaşlar da gelsin fikri güzel, ancak yanımızda sıkılmasınlar; bizim muhabbet genelde arabalarımız üzerine olacak ya!
  • zaten önce biz tanışalım arkadaşlar... ben öyle dedim zaten.. önce pazartesi biz buluşucaz baktık seviye var aile işi daha sonra...

pazartei anladığım kadarıyla sen hariç herkes geliyor; 12.30 carrefour üst kat orta kapı dedik arkadaşlar bana pmden ceplerini mail atsınlar bende bildireyim, ters bir durum olursa boşuna bekleyelim 4ü tamamlayacağız diye
    quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Arkadaşlar, şu buluşma işi fikrini ortaya attım ama ben gelemiyorum... Neyse, bir dahaki sefere gelmeye çalışırım. Yalnız eşler, kız arkadaşlar da gelsin fikri güzel, ancak yanımızda sıkılmasınlar; bizim muhabbet genelde arabalarımız üzerine olacak ya!

• supreme_ea teşekkür ederiz,
    2008 model yılına kadar GT,2008 model yılından sonra GT Sport ismini aldı.
    Araba aynı ama bazı ek özellikler yeni yılda eklenmiş.
    İlk önce GT kalkacak diye söylenti çıktı ama görünen tersi olacak.
    GT'yi kaldırmak yerine GTI'ya takviye yapacak gibi gözüküyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: supreme_ea

slmlar
    konuyu başından beri takip ediyorum ve çok güzel. bigilendirme için başta GARIBALDI olmak üzere hepinize teşekkür ederim.
    golf GT Sport almaya karar verdim. gümüş renk ve 2 kapı düşünüyorm.
    anlamadığım GT ve GTsport arasında fiyat farkı varmı?
    türkiye'ye sadece gt mi geliyo?
    yada 2008 olarak gelenler GT Sport olarakmı geliyo?

birde bu kampanyalı fiyatlara nezaman zam gelir bilen varmı? GT Sport un fiyatı tahminen ne olur?

buarada arkadaşlığınız çok hoşuma gitti mesela eşlerinizi ve kızarkadaşlarınızı alıp kahvaltıya gitmeniz çok hoş
    saygılarımla.

• Benimkide ilerde imkan olur değiştirirsem kırmızı veya beyaz olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Karar verdim bundan sonraki arabam kesinlikle gri olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 13 Ocak 2008; 11:23:59 >
  • murad abiyle buluştuk bugün.beraber kahvaltı yaptık.güzel bir organizasyondu.bu keyifli kahvaltı ve sohbet için murad abiye teşekkür ederim.inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz.
  • cevap için teşekkürler...
    Birde merak ettiğim başka bi noktayı soriyim burda hiç bahsedilmemiş

dsg şanzımanlı golf gti da "launch control "denilen daha hızlı kalkış yapmayı sağlayan bi sistem vardı.
    yabancı forumlarda audi tt de ve golf gtı da, bazı yerlerde de dsg şanzımana sahip bütün vw lerde olduğu soyleniyor.
    Varmı böyle bir özellik fikri olan...

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Siparişle 3 kapı geliyor ve yanlış bilmiyorsam bin küsür YTL daha az para ödeniyor ama tam tutarı hatırlamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

Arkadaşlar epeydir forumdaki bu seviyeli konuyu takipediyorum...

bazı arkadaşlar gt sportun özel siparişle 3 kapı olarak geldiğininden bahsettiler ama boyle bişey kesin varmı ve arada ne kadar fiyat farkı var

bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

murad abiyle buluştuk bugün.beraber kahvaltı yaptık.güzel bir organizasyondu.bu keyifli kahvaltı ve sohbet için murad abiye teşekkür ederim.inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz.

Valla Hüseyin bende çok zevk aldım
    Bende sana ve eşine çok teşekkür ederim.
    Erken gittiğimiz iyi oldu. Ben ilk gittiğimizde acaba kapalımı kimse yok demiştim ama sonra ana baba günü oldu. Kahvaltıyıda tam zamanında bitirip günü öldürmedik. Sabah benim arabanın üzerinden buz kazıdım resmen. Hava -0.5 C idi.
    İnşallah ilerde daha geniş organizasyonlarda yapabiliriz. Havalar biraz ısınsın piknik türü aktiviteler daha iyi olur. Salarız çocukları çayıra...
  • Bende DSG var ama bahsettiğin şey hakkında bilgim yok.
    "S" modu var ve bayağı sürüş özellikleri fark ediyor,normal kullanımdan daha zevkli ama hızlı kalkışa yönelik ayrı bir özellik görmedim.Ayrıca 1.4 hacminde bir motor kompresörle zaten gayet iyi ivmeleniyor ayrıca bir şeye ihtiyaç var mı bilmiyorum.Rölantide tork 180 Nm civarı.

quote:

Orjinalden alıntı: xtatic
    ...
    dsg şanzımanlı golf gti da "launch control "denilen daha hızlı kalkış yapmayı sağlayan bi sistem vardı.
    yabancı forumlarda audi tt de ve golf gtı da, bazı yerlerde de dsg şanzımana sahip bütün vw lerde olduğu soyleniyor.
    Varmı böyle bir özellik fikri olan...
  • Gününüzün iyi geçmesine sevindim,darısı diğer buluşmalara.
    Yalnız biz burdan katılamıyoruz,kıskançlık depreşiyor.Bir buluşmanızda bomba ihbarı yapacağım ele başıda yakasında gül olan zanlı diyeceğim.

Malzeme ve düzeneklerde kırmızı GT ile 170'lik Jetta'nın bagajlarına paylaştırılmış diye üfüreceğim.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun
    murad abiyle buluştuk bugün.beraber kahvaltı yaptık.güzel bir organizasyondu.bu keyifli kahvaltı ve sohbet için murad abiye teşekkür ederim.inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz.

Valla Hüseyin bende çok zevk aldım...

• yarın 12.30 ok değilmi arkadaşlar...
  • şimdilik ok gibi.terslik olursa murad abiyi arayıp haber vereceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

yarın 12.30 ok değilmi arkadaşlar...

Volkan
    Yakanda gül olması lazım. Yoksa carrefoura gelen normal bir kişi moduna bürünürüm. Karışmam bak ona göre
  • murat abi diyorda ak sakallı bir ihtiyarla karşılaşmayalım
    quote:

quote:

yarın 12.30 ok değilmi arkadaşlar...

Volkan
    Yakanda gül olması lazım. Yoksa carrefoura gelen normal bir kişi moduna bürünürüm. Karışmam bak ona göre

• quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Gününüzün iyi geçmesine sevindim,darısı diğer buluşmalara.
    Yalnız biz burdan katılamıyoruz,kıskançlık depreşiyor.Bir buluşmanızda bomba ihbarı yapacağım ele başıda yakasında gül olan zanlı diyeceğim.

Malzeme ve düzeneklerde kırmızı GT ile 170'lik Jetta'nın bagajlarına paylaştırılmış diye üfüreceğim.

Yaşasın kötülük diyorsun yani....
    Bak bu işin abantı vaaaar, beypazarı vaaaaar........
  • quote:

murat abi diyorda ak sakallı bir ihtiyarla karşılaşmayalım

Rayban gözlüklerimle gelecem....

Kırmızı gül olmazsa olmaz....
  • tamam bende takarım raybanları anlaşırız
    quote:

quote:

murat abi diyorda ak sakallı bir ihtiyarla karşılaşmayalım

Rayban gözlüklerimle gelecem....

Kırmızı gül olmazsa olmaz....

• http://www.youtube.com/watch?v=Pdp5ibjfo7o

TSI ile ilgili güzel bir video.
  • Arkadaşlar, bugün İstanbul'a döndüm. Ankara-İstanbul yönündeki otobanda 122 HP Golf nasıldı yazıyorum.
    Dönüşte bu kez 120'ye yakın gittim hep. Şöyleki; 100'ün altına çok nadir düştüm. 130 ve 140'a ise araç sollamalarda çıktım genelde. 110-120 gittim hep, 120'ye daha yakın. Ortalama 120 diyelim. 442 km'lik yol bu kez molalı 4 saat 32 dakika sürdü. Ortalama yakıt tüketimi 6 litre. Sizce bu değer iyi mi?

Yolda performans yine süperdi. Araba yormuyor. 120 ile 6.viteste gidince devir 2500'ün biraz üzerinde oluyor. Böyle olunca motor sesi falan duyulmuyor bile. Motor sesi yok, yol sesi eski clioma göre iyi, yormadan, yorulmadan sağ salim geldim İstanbul'a...

Ankara buz gibi. Dün sabah 10:00'da dışarı çıktım. Araba dışardaki havayı -9.5 gösteriyordu. GARIBALDI Ankara'da sana kolay gelsin (bu soğuklarda kendine arabana dikkat et). İstanbul sıcak geldi şimdi.

Buluşan/buluşacak arkadaşlara selamlar, iyi eğlenceler...

• arkadaşlar şu benim videolara biraz rating rica ediyorum sizden şu an 3 yıldız sıralamada geri kaldı.. şimdiden teşekkürler
    http://www.youtube.com/watch?v=j4zZ_pDzP1c#GU5U2spHI_4
    http://www.youtube.com/watch?v=FDVp3BZDNQw
    http://www.youtube.com/watch?v=rbRjhGTyeGg&feature=related

• GÜZEL JETTA'LAR VE JETTA GÜZELLERİ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JETTA'NIN STANDART DONANIMLARI

SOLDAKİ "GAZOZ AÇACAĞI" VE SAĞDAKİ "TİRBİŞON"

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.