Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PAkkens en iyi basınç ölçen ekipmanları üretir. Bizim tesisatlarda da manometreler hep pakkens marka olur.
    Bende dün akşam arabamın makyaj çantasını hazırlayıp bagajına koydum. Birde basınç ölçerimle baba yadigari çakmak gözüne takılıp çalışan pompam.
  • arkadaşlar sizde lastik basınç ölçüm sistemi yokmu? motordaki kompresör(supercharger) eksilen lastik basınçlarını da hemen tamamlıyor... golflerde yokmu bu özellik?
    quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

PAkkens en iyi basınç ölçen ekipmanları üretir. Bizim tesisatlarda da manometreler hep pakkens marka olur.
    Bende dün akşam arabamın makyaj çantasını hazırlayıp bagajına koydum. Birde basınç ölçerimle baba yadigari çakmak gözüne takılıp çalışan pompam.
  • Arabanız için hangi marka ruj,alllık,maskara (doğru mu yazdım!) kullanıyorsunuz.

quote:

PAkkens en iyi basınç ölçen ekipmanları üretir. Bizim tesisatlarda da manometreler hep pakkens marka olur.
  • Şaka mı yapıyorsun?
    Şakaysa komik degil, ciddiyse cok komik.

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

arkadaşlar sizde lastik basınç ölçüm sistemi yokmu? motordaki kompresör(supercharger) eksilen lastik basınçlarını da hemen tamamlıyor... golflerde yokmu bu özellik?
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 11 Ocak 2008; 23:05:00 >

• senin haberin yokmu? hayret
    quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Şaka mı yapıyorun?
    Şakaysa komik degil, ciddiyse cok komik.

quote:

arkadaşlar sizde lastik basınç ölçüm sistemi yokmu? motordaki kompresör(supercharger) eksilen lastik basınçlarını da hemen tamamlıyor... golflerde yokmu bu özellik?
    quote:

• neden bu kadar uzun bir sessizlik oldu yanlız lastikleriniz 3000 devirin üzerinde giderken kompresör devreden çıktığı için şişmiyor... haberiniz olsun
  • quote:

Arabanız için hangi marka ruj,alllık,maskara (doğru mu yazdım!) kullanıyorsunuz.

Ya Nihat sende de hiç hayal gücü yok ha bu akşam.
    Çanta içinde 2 tane fiber bilmemne bez, 2 tane yıkamacı bezi ( yeni veya yıkanmış ), Meguairs den aldığım yıkama eldiveni, Mguairs in şampuanı ve cilası , silikon sprey ve camsil var.
    Eski arabada daha çok şey taşıyordum. İki çantaydı ama bunu teke indirdim. İçinde çok fazla kimyasal ürün olan şey kullanmıyorum artık.
  • arkadaşlar DSG vitesli Golf GT Sport alanlar kaça aldı arabalarını? sıfır için pazarlık yapacağım bana fikir verirmisiniz?

birde 2008 model 2.el GT var.arkadaşın arkadaşı çok uygun bir fiyata 2 aylık arabasını satıyor.GT+DSG alet.fiyat cazip.arabaya pazar günü bakacağım.araba çok temiz kapalı garaj arabası 3000km olmamış bile daha dediler.tek bir vuruk veya çizik yokmuş.vatandaşın paraya filanda ihtiyacı yokmuş.bu kadar olumlu şeyden sonra kıllandım açıkçası. sonra pazarteside servise götüreceğiz.kıllandığım nokta acaba arabada bir yamuklukmu var bir sorun hissettide ondanmı satıyor acaba? yani sorunlu birşey ortaya çıkmış olabilirmi? nedersiniz? eğer bir sorunu varsa tahminen ne olabilir? yakmayayım kendimi sonra

not:2 alternatifim var.biri sıfır almak diğeri 6binYTL daha ucuza çok temiz ikinci el.kafanız karışmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Ocak 2008; 23:26:32 >

• Geç dalganı,
    inip baktım tesisat nasıl kurgulanmış diye.

quote:

neden bu kadar uzun bir sessizlik oldu yanlız lastikleriniz 3000 devirin üzerinde giderken kompresör devreden çıktığı için şişmiyor... haberiniz olsun

• tesisatı fazla kullabnmamak lazım amcam kullanmış
    http://www.istevideo.com/video/TV/MTM0NjI/search.asp?q=Ozy
    quote:

Geç dalganı,
    inip baktım tesisat nasıl kurgulanmış diye.

quote:

neden bu kadar uzun bir sessizlik oldu yanlız lastikleriniz 3000 devirin üzerinde giderken kompresör devreden çıktığı için şişmiyor... haberiniz olsun

• Bende zaten içinde neler var onları yaz diye böyle imalı yazdım abi,sence hayal gücü bu değil mi?
    quote:

quote:

Arabanız için hangi marka ruj,alllık,maskara (doğru mu yazdım!) kullanıyorsunuz.

Ya Nihat sende de hiç hayal gücü yok ha bu akşam.
    Çanta içinde 2 tane fiber bilmemne bez, 2 tane yıkamacı bezi ( yeni veya yıkanmış ), Meguairs den aldığım yıkama eldiveni, Mguairs in şampuanı ve cilası , silikon sprey ve camsil var.
    Eski arabada daha çok şey taşıyordum. İki çantaydı ama bunu teke indirdim. İçinde çok fazla kimyasal ürün olan şey kullanmıyorum artık.

• Kıllanılmayacak gibi değil,belkide araba beklentilerini karşılamamıştır,şimdi satıyordur.
    Subaru ile felan karıştırmıştır,sonuçta bu aile arabası.
    Ayrıca sorun varsa kesin kayda geçmiştir,bir tanıdık aracılığıyla sevis geçmişini kontrol ettirebilirsin.
    Motorda sorun varsa zaten cihaza takınca sabıka dökümü çıkar.

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

arkadaşlar DSG vitesli Golf GT Sport alanlar kaça aldı arabalarını? sıfır için pazarlık yapacağım bana fikir verirmisiniz?

birde 2008 model 2.el GT var.arkadaşın arkadaşı çok uygun bir fiyata 2 aylık arabasını satıyor.GT+DSG alet.fiyat cazip.arabaya pazar günü bakacağım.araba çok temiz kapalı garaj arabası 3000km olmamış bile daha dediler.tek bir vuruk veya çizik yokmuş.vatandaşın paraya filanda ihtiyacı yokmuş.bu kadar olumlu şeyden sonra kıllandım açıkçası. sonra pazarteside servise götüreceğiz.kıllandığım nokta acaba arabada bir yamuklukmu var bir sorun hissettide ondanmı satıyor acaba? yani sorunlu birşey ortaya çıkmış olabilirmi? nedersiniz? eğer bir sorunu varsa tahminen ne olabilir? yakmayayım kendimi sonra

not:2 alternatifim var.biri sıfır almak diğeri 6binYTL daha ucuza çok temiz ikinci el.kafanız karışmasın.

• Kompresörleri karıştırmışsın,bizdekinin yan etkisi yok,adamlar öyle yalıtmışki çok ses bile gelmiyor,yoksa o kabinde zor otururdun,videodaki adama dönerdin.

quote:

tesisatı fazla kullabnmamak lazım amcam kullanmış

• @gate
    biliyorsun benim araba 193hp
    170liklerin fiyatına 50 dersek ortalama 50000/170x193=56764 YTL

ben sana 55000 ytl düze satıyım arabayı hemde temiz garantili
  • quote:

@gate

hocam 170liklerin taze taze satılmaya başladığını görünce kıllanmaya başlıyorum zaten.acaba arabasına toz kondurmayanların anlatmak istemedikleri görmediğimiz nbilmediğimiz bir sorunu varmı diye.
    bu arada çok cesaretlendirdin valla beni
    bu gidişle sadece bir gazoz açıcağı alıp onla yetineceğim herhalde

• quote:

Kıllanılmayacak gibi değil,belkide araba beklentilerini karşılamamıştır,şimdi satıyordur.
    Subaru ile felan karıştırmıştır,sonuçta bu aile arabası.
    Ayrıca sorun varsa kesin kayda geçmiştir,bir tanıdık aracılığıyla sevis geçmişini kontrol ettirebilirsin.
    Motorda sorun varsa zaten cihaza takınca sabıka dökümü çıkar.

Golf GT Sport zaten aklımda olan bir arabaydı.ama ben daha önce tercihimi başka bir araba için kullandım sonra çok geç teslim edeceklerini öğrenince o olay iptal oldu.ondan oldukça geciktim.şimdi ocak ortasında sıfır fiyatlarına zam geleceğini duyduğum için GT konusunda hızlı bir karar vermek gerekiyor.
    2.el GT yi elbette servise götüreceğim bakalım ne çıkacak.bir takın sebeplerden ötürü o tip raporlarda çok inandırıcı olmayabiliyor.neyse.göreceğiz.
    sağolasın

• ben onu bunu bilmem ama noterdenbir sorunu olmadığına dair taahhütname verecek kadar eminim arabamdan allah sattırmasın kardeşim bu paraya alınabilecek daha mükemmel bir araç yok bence... dara düşeriz işlerimiz ters gider satmak zorunda kalırız ama daha sonra gelir yine tsi alırız

quote:

quote:

@gate

hocam 170liklerin taze taze satılmaya başladığını görünce kıllanmaya başlıyorum zaten.acaba arabasına toz kondurmayanların anlatmak istemedikleri görmediğimiz nbilmediğimiz bir sorunu varmı diye.
    bu arada çok cesaretlendirdin valla beni
    bu gidişle sadece bir gazoz açıcağı alıp onla yetineceğim herhalde

• quote:

ben onu bunu bilmem ama noterdenbir sorunu olmadığına dair taahhütname verecek kadar eminim arabamdan allah sattırmasın kardeşim bu paraya alınabilecek daha mükemmel bir araç yok bence... dara düşeriz işlerimiz ters gider satmak zorunda kalırız ama daha sonra gelir yine tsi alırız

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
    Aman aman keyif ve sağlık içinde kullanın arabalarınızı.

• ben çıktım iyi geceler herkese
    quote:

quote:

ben onu bunu bilmem ama noterdenbir sorunu olmadığına dair taahhütname verecek kadar eminim arabamdan allah sattırmasın kardeşim bu paraya alınabilecek daha mükemmel bir araç yok bence... dara düşeriz işlerimiz ters gider satmak zorunda kalırız ama daha sonra gelir yine tsi alırız

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
    Aman aman keyif ve sağlık içinde kullanın arabalarınızı.

• pazartesi buluşma gerçekleşiyor değilmi? atikusun da dahil olduğu bir toplantıyı pazar sabahı boğazda bir kahvaltıda yapabiliriz? ailelerde gelir (tabii evli olanlar-bekarlar kız arkadaşlarınıda getirebilir-olmayanlar orada bulurlar artık) herkes onaylarsa sevinirim yada iptal edicez... başka bir güne
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.