Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi gördüğüm kadarıyla 3 arkadaşta aynı yerde, bulgurlu, nato yolu, ümraniye.. bir arkadaş erenköyden gelirim diyor, özkanda problem yok ben karşıya geçerim diyo.. o zaman önümüzdeki hafta içi bir öğlen arası ümraniye carrefourda buluşalım araçları söyle bir yanyana çekip flaşlarıda patlatırız
    şöyle olduk
    özkan
    strep
    muradovskiy
    mulligun
    atikus

katılmak isteyen bu listeyi kopyalayarak eklesin ismini... benim için hafta içi hergün uyar... lütfen arkadaşlar yazarken şu gün bana uymaz desinler ona göre karar verelim

• Hayırlı olsun,
    kazasız, belasız ve her zaman ağız tadıyla kullanman dileğiyle.

25.Üyemizsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ttilki

arkadaşlar merhaba ben daha yeniyim ama sizi uzun zamandır takip ediyorum. gerçekten önemli konularda bilgi paylaşımınız var. bende daha yeni TSI 140 HP aldım daha denemek nasip olmadı.
    nasıl üye olabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. hepinize iyi günler...
  • bana uyar.ismi geçen arkadaşlar bir gün kararlaştıralım.benim salı çarşamba eğitimim olacak.o günler hariç herhangi bir gün olur.

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

şimdi gördüğüm kadarıyla 3 arkadaşta aynı yerde, bulgurlu, nato yolu, ümraniye.. bir arkadaş erenköyden gelirim diyor, özkanda problem yok ben karşıya geçerim diyo.. o zaman önümüzdeki hafta içi bir öğlen arası ümraniye carrefourda buluşalım araçları söyle bir yanyana çekip flaşlarıda patlatırız
    şöyle olduk
    özkan
    strep
    muradovskiy
    mulligun
    atikus

katılmak isteyen bu listeyi kopyalayarak eklesin ismini... benim için hafta içi hergün uyar... lütfen arkadaşlar yazarken şu gün bana uymaz desinler ona göre karar verelim

• Bir konuya değinmek istiyorum,
    Arkadaşımın başına gelmişti, motorda bir sorun gözükmüş ve bir süre devam etmişti. (gaz yememe benzeri bir şeydi)
    Sonra servise gittiğinde hata mesajı görülmüş ve silinmişti,ondan sonra sorun kalmamıştı.Yani sorun oluşup hata mesajı alındığında serviste bunu sildirine kadar motor sanırım kendini koruma modunda çalışmaya devam ediyor.Yani böyle bir şeyle karşılaşıldığında servise en kısa sürede gitmek gerekiyor,yoksa bir kaç dakikalık işlem için boşuna can sıkıntısı çekiyor olabiliriz.(kastım benzer olaylar için)
  • quote:

şimdi gördüğüm kadarıyla 3 arkadaşta aynı yerde, bulgurlu, nato yolu, ümraniye.. bir arkadaş erenköyden gelirim diyor, özkanda problem yok ben karşıya geçerim diyo.. o zaman önümüzdeki hafta içi bir öğlen arası ümraniye carrefourda buluşalım araçları söyle bir yanyana çekip flaşlarıda patlatırız
    şöyle olduk
    özkan
    strep
    muradovskiy
    mulligun
    atikus

Arkadaşlar
    Çarşamba günü memlekete (Rusyaya) gidiyorum. Yani 16 sında. Sonraki pazartesi, yani 21 inde döneceğim. O günler arası yaparsınız katılamam ben.

• o zaman 14 ocak pazartesi yada 22 ocak salı
  • pazartesi bana uyar.

quote:

o zaman 14 ocak pazartesi yada 22 ocak salı
  • Hüseyin pazar sabahı kahvaltı, pazartesi günü öğlen yemeği.....valla allah muhabbetimizi arttırsın.
    Banada uyar pazartesi. Hem yanımda götüreceklerimi alırım Carrefourdan
  • o zaman 14 ocak pazartesi için özkan ve atikustan haber bekliyoruz...
  • quote:

o zaman 14 ocak pazartesi için özkan ve atikustan haber bekliyoruz...

Benden de tamamdır arkadaşlar..
  • yaa arkadaşlar bende katlmak isterdim aranıza ama ben çok uzaktayım inanın böyle konuşarak çok sıcak insanlar oldugunuzu hemen belli ediyonuz çok sevindim sizin adınıza umarım kaliteli bir dost topluluıgu oluşturursunuz bu arada sizlerinde ve arabalarında yan yana çekili fotolarını görmek istiyoruz kib bye
  • Golf GT sahibiyim, GT almayı düşünenler varsa sorularınızı cevaplamaya çalışabilirim.
  • Hoşgeldiniz,
    sizede kazasız belasız sürüşler dilerim.
    sizide 26.üye olarak kaydedelim.

Sizin beklentilerinizi karşılıyor mu?
    size göre + ve - yönleri,çok ayrıntılı olmasada ilk akla gelen düşünceler nelerdir?

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumdesign

Golf GT sahibiyim, GT almayı düşünenler varsa sorularınızı cevaplamaya çalışabilirim.
  • atikus ankara yolundadır şimdi... ama sanırım pazar öğleden sonra dönücek... inşallah onunda bir engeli çıkmaz ve gelir...

saat 12.30 üst otoparkta orta kapının önü diyelimmi arkadaşlar (en solda praktiker girişi-onun yanı sinema girişi, sonra sol kapı onun yanı orta kapı) benim yakamda kırmızı bir gül olacak
  • teşekkür ederim. Yaklaşık 1000 km. kullanabildim henüz, performansı beklediğimin üzerinde, yakıt tüketimi beklediğimin altında, fabrika verilerinde tüketiyor, bu çoğu araçta tutmuyor. 100 km/h dan sonra 220 ye rahatlıkla ulaşıyor, performanslı kullanımda 9 lt, normal kullanımda 7 lt , dikkatli kullanımda 6lt civarında yakıt tüketimi var. Bu ara araç normal vites. Süspansiyon gayet başarılı, aile kullanımınada, spor kullanımınada müsait. Şimdilik olumsuz bir yönü yok gibi inşallah da olmaz.
    Araçı almadan önce bu faorumdan yararlandım, yararlandıktan sonra aracı alıp foruma dönmeyenlerden olmak istemedim.
  • quote:

Golf GT sahibiyim, GT almayı düşünenler varsa sorularınızı cevaplamaya çalışabilirim.

Hangi şehirdesin?
  • Bu güzelmiş,
    kullanıma yönelik izlenim ve eleştiriler başladıktan,konu konuyu açtıktan sonra daha çok deneyim paylaşırız.
    Biz araba alırken ilaç niyetine kullanıcı bulamadık (bu forumda bir arkadaşımız vardı o da bu araca/kendisine yönelik bazı gereksiz muhabbetlerden sonra sıkılıp üyeliğini iptal etti)

quote:

...
    Araçı almadan önce bu faorumdan yararlandım, yararlandıktan sonra aracı alıp foruma dönmeyenlerden olmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 11 Ocak 2008; 15:14:35 >
  • muğla
  • Yalnız tüketim değerleri yeni bir araba için çok iyiymiş,Murad abi takılır bu rakamlara şimdi.
    Bunda deniz seviyesinde olması ve yaşadığınız yerdeki ortalama hava sıcaklığının bizim memleketlere göre yüksek olmasınında etkisi var.

Murad abi,
    anlayacağın bizim araba deniz kenarı /plaj arabası,gelmiyor bozkır şartlarına.
    Tabi birazda kabiliyet meselesi.

quote:

...
    yakıt tüketimi beklediğimin altında, fabrika verilerinde tüketiyor, bu çoğu araçta tutmuyor. 100 km/h dan sonra 220 ye rahatlıkla ulaşıyor, performanslı kullanımda 9 lt, normal kullanımda 7 lt , dikkatli kullanımda 6lt civarında yakıt tüketimi var.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 11 Ocak 2008; 15:47:55 >

• araç 25000 km de
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.