Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • murad abi nin yazdıklarına inanıyorum mutlaka doğrudur.30 yaşında olmama rağmen bugüne kadar 13- 14 farklı araba kullanıdım.bunların bir kaçı benim kendimin bir kaçı çalıştığım şirketin bana verdiği arabalar oldu.bu araçların en az beşi altısı sıfır km arabalardı.hatta şirket bana 2006 yılında sıfır 80 bg dizel megane verdi bende sırf merakımdan katalogda ne yazıyorsa onu uyguladım rodaj süresi boyunca ve bir faklılık görmedim.2007 yılında aracımı 100 bg megane dizelle değiştirdiler onda rodaj falan dinlmedim ne kadar gidiyorsa o kadar bastım.ama araçta yine bir sorun olmadı.halada kullanıyorum hatta yağ değişimlerini 2000- 3000 geçirdiğim oluyor iş yoğunluğundan hiçbir sorun yok.bugüne kadar kullandığım hiçbir sıfır araçta (80 bg lik megane hariç) rodaj süresini dikkate almadım ve herhangi bir problemde yaşamadım.belki bu benim şansım olmuştur diye düşünebilirsiniz ama o yüzden sıfır araç aldığım zaman hiç rodaj falan dinlemiyorum.allah ne verdiyse

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Arkadaşlar aynaların bu geri viteste aşşağıya bakması yol bilgisayarı olan her model de var mı? Ayarlar oradan yapıldığı için sordum.

Bir de bu kendiliğinden katlanma olayı var aynaların. Bu da modele göre mi değişiyor. Kitapçığı dün akşam aldım okudum sabah yanımda olmadığı için uygulayamadım araca.

AYNALARIN GERİ VİTESTE AŞAĞI DÜŞMESİ YOL BİLGİSAYARININ MIRROR DOWN SEÇENEĞİNİ ON KONUMUNA GETİRDİĞİNİZDE ÇALIŞMAYA BAŞLAR. FAKAT BİR DEFAYA MAHSUS AYNANIN HANGİ SEVİYEYE DÜŞECEĞİNİ BELİRLEMEK İÇİN KALİBRASYON YAPMANIZ GEREKLİ. BU FONKSİYON AYNA AYAR JOYSTİĞİ ' R ' KONUMUNDAYKEN AKTİF OLUR. HER YOL BİLGİSAYARI OLAN VW DE BU FONKSİYON YOK. 2007 YILININ ORTALARINDAN İTİBAREN SUNULMAYA BAŞLANDI. PASSAT COMFORTLINE ARAÇLARDA BU ÖZELLİK HALA MEVCUT DEĞİL. KULLANIM KLAVUZLARI BASKI MALİYETLERİNİ AZALTMAK İÇİN TÜM DONANIMLARI İÇİNDE BARINDIRACAK ŞEKİLDE BASILIRLAR YANİ KLAVUZDAKİ BİR ÖZELLİK ARACINIZDA OLMAYABİLİR. ELEKTRİKLİ KATLANAN AYNALAR DA BU OLMAYAN ÖZELLİKLERDEN BİRİSİ.

• quote:

Orjinalden alıntı: aeusculus

tabii ki arabanın herdatayı zekvk meselesi. herkes kendine göre içine dışına hoşuna gden şeyleri yapabilir. tabii ki bunu her görenin beğenmesi beklenemez.

sizin arabada xenon var mı? Bir de Golf GT Sport u olupta xenon taktıran var mı?

Benim arabada xenon far yok. Sipariş aşamasında yanılmıyorsam 4000 YTL gibi bir bedel istiyorlar.
    Birde arabayı almadan eşime söz verdim bu arabada hiç bir modifiye yapmayacağım diye. ( ayağımı yerden kaldırmıştım ama söz verdik bir kere ). Eski arabamda bayağı bir para harcamıştım. Zaten GT yi de modifiyeye gerek duymayacağım için aldım. Ben arabanın aydınlatmasından son derece memnunum.
    Bir arkadaşım beyaz GT sport alıp xenon u dışarda takdırdı. Bayağı kuvvetli bir xenon taktırmış. Benim hoşuma gitmemişti.

• Sipariş aşamasında olan fiyatlandırma pek bir akıl karı değil. Tabii ki alanlar vardır, herkes bütçesine göre... Bende bundan önceki arabama deli gibi para harcamıştım 14 janları 17 yapmıştım. aklınıza iç ve dış ne modifikasyon geliyorsa yapmışımdır herhalde. İlk başlarda Tour tsi alacaktım. Baktım ben bunu alırsam jant takıcam yok, arabayı inidiricem egzos yapıcam, body kit yapıcam ....vs uzar gider. Altur da Sedat Bey in yönlendirmesi ile sen zaten tour da alsan 1 sene içinden bu parayı harcayacan doğruuu ve iyi kide golf gt sport almışım diyorum her bindiğimde..

aydınlatmadan bende memnundum takii ki gebzeye bir gece gidene kadar yol çak karanlık yağmurda vardı ışıklandırma yetersiz geldi arkadaşlarla xenon olsa iyi olurmuş dedik...

quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

Orjinalden alıntı: aeusculus

tabii ki arabanın herdatayı zekvk meselesi. herkes kendine göre içine dışına hoşuna gden şeyleri yapabilir. tabii ki bunu her görenin beğenmesi beklenemez.

sizin arabada xenon var mı? Bir de Golf GT Sport u olupta xenon taktıran var mı?

Benim arabada xenon far yok. Sipariş aşamasında yanılmıyorsam 4000 YTL gibi bir bedel istiyorlar.
    Birde arabayı almadan eşime söz verdim bu arabada hiç bir modifiye yapmayacağım diye. ( ayağımı yerden kaldırmıştım ama söz verdik bir kere ). Eski arabamda bayağı bir para harcamıştım. Zaten GT yi de modifiyeye gerek duymayacağım için aldım. Ben arabanın aydınlatmasından son derece memnunum.
    Bir arkadaşım beyaz GT sport alıp xenon u dışarda takdırdı. Bayağı kuvvetli bir xenon taktırmış. Benim hoşuma gitmemişti.

• + garanti fiatları benimki uygun ... GT sahipleri düşünsün ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emread

arkadaşlar telenor ve gt kullann bir arkadaşın başınada gelmişti sanırım valf demişti biri

araba sogukken gaz yemiyo tekleme yapıyo duruyo gaz yiyo duruyo gaz yiyo anlayamadım
    canımı sıkmaya başladı iyice ama sadece soguken yapıyo bileiniz duyanınız varmı bişeyler...
    2 dak sonra geçiyo
    ön suspansiyonlardan gıcırtı iyice arttı bu araç kendinden iyice sogutuyo beni
    geri vitese takıyorum yukarıya kalkıyo sag ayna
    kapıdan ses geliyo
    daha bir kaçtane daha var sorun hatırlamıyorum artık...

Tekleme bendede oluyor bu aralar 2000 devir civarı hızlanmıyor tekliyor 2. vites deyken oldu hepside, sınavlar bittsin ilk işim servise vermek arabayı sonuçları sizindele paylaşırım

• tekleme olan arçlar kaç km de ?????
  • hocam benimki teklemiyor çiftliyor manyakmıdır nedir araba beni germeye başladı ferrari gelse yanıma yarışasım geliyor 3000km deki araba 193 hp çıkmıştı şimdi 7000 küsür oldu sanki 220 beygir demekki 15000den sonra 300 beygir olacak bu nasıl arabadır arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: ibhaavci

quote:

Orjinalden alıntı: emread

arkadaşlar telenor ve gt kullann bir arkadaşın başınada gelmişti sanırım valf demişti biri

araba sogukken gaz yemiyo tekleme yapıyo duruyo gaz yiyo duruyo gaz yiyo anlayamadım
    canımı sıkmaya başladı iyice ama sadece soguken yapıyo bileiniz duyanınız varmı bişeyler...
    2 dak sonra geçiyo
    ön suspansiyonlardan gıcırtı iyice arttı bu araç kendinden iyice sogutuyo beni
    geri vitese takıyorum yukarıya kalkıyo sag ayna
    kapıdan ses geliyo
    daha bir kaçtane daha var sorun hatırlamıyorum artık...

Tekleme bendede oluyor bu aralar 2000 devir civarı hızlanmıyor tekliyor 2. vites deyken oldu hepside, sınavlar bittsin ilk işim servise vermek arabayı sonuçları sizindele paylaşırım

sanki tekleme 140 lık araçlarda war gibi....170 te sorun yaşayan yok mu???

• Nazar değmesin,
    Sana öyle gelsede arabanın limitleri belli sonuçta ama dediğin gibi bu boyutta motordan beklenmeyecek işler kotarıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hocam benimki teklemiyor çiftliyor manyakmıdır nedir araba beni germeye başladı ferrari gelse yanıma yarışasım geliyor 3000km deki araba 193 hp çıkmıştı şimdi 7000 küsür oldu sanki 220 beygir demekki 15000den sonra 300 beygir olacak bu nasıl arabadır arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hocam benimki teklemiyor çiftliyor manyakmıdır nedir araba beni germeye başladı ferrari gelse yanıma yarışasım geliyor 3000km deki araba 193 hp çıkmıştı şimdi 7000 küsür oldu sanki 220 beygir demekki 15000den sonra 300 beygir olacak bu nasıl arabadır arkadaşlar...

At sahibine göre kişnermiş..
  • form çok güzel olmuş arkadaşlar gerçekten ögretici nitelikde emeyi geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunmak istiyorum birkaç foto da bıraksak daha güzel oalcak şenlenecek yani fotolarıda aracı olan arkadaşlar çekip ilginç taraflarınıda not düşsünler herkese kolay gelsin
  • Arkadaşlar
    Şu an Kullanım klavuzlarını ezberlemekle meşgulum. En ince ayrıntısına kadar okuyorum vakit buldukça
    Katalogta yazan bir şey var ve döne döne yazmışlar kıl oldum.
    Şöyle yazıyor
    Lastiklere asla basınçlı su püskürtücüleri tutulmamalıdır. Uzaktan kısa süre bile su püskürtülürse, lastiklerde görünen ve görünmeyen hasarlar oluşabilir.

Lastiklere su püskürtmek lastiğe nasıl zarar verir hemde uzaktan anlaşmış değilim. Ne o lastiğimi delecek?. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Doğuş otoyoda soracam bakalım mail ile nasıl zarar veriyormuş diye

Birde boyanın korunması için yılda en az 2 kere pasta cila yaptırın diyor. 5 sene sonra boya moya kalmaz ya arabada. Kafamı buluyorlar anlamadım
  • murad abi nerdesin ya özledik valla.buralardamısın abi pazar ne yapıyoruz.lastik konusuyla ilgilide her yazana inanmamak lazım bence.su püskürtülmeyen lastikmi var piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

murad abi nerdesin ya özledik valla.buralardamısın abi pazar ne yapıyoruz.lastik konusuyla ilgilide her yazana inanmamak lazım bence.su püskürtülmeyen lastikmi var piyasada.

Valla Hüseyin. Şu an biraz nanemolla durumlarım var. Ha hastalandım ha hastanalacam. Cumartesi dinleneceğim. Pazar sabahı yaparız kahvaltıyı. Cumartesiden görüşürüz.
  • abi o kataloğu ben de ilk günlerde hevesle kurcalıyordum sonrada biryerlere kaldırdım şimdi bakasım bile gelmiyor... kataloğa bakarsak hayatta sahip olduğumuz en değerli şey gibi bahsediyorlar altı üstü gaz yağı tenekesi...

valla senkromeç menkromeç,valf, vuruntu,oktan hassasiyeti,bilyalar,döşeme, daha 6 ay oldu canım sıkılırsa neler yaparım bilmiyorum adam gibi sağlam narin olmayan bir şey mi alsaydık ... performans iyi hoş da bizi ikide bir doğuş gibi bir (adını sen koy) muatab edecekse .....yaaprım o arabayı ben....
    herşe yperformans değil ki ... arkadaş aradı şimdi canı sıkılmış iyice ... bende çıkamdı henüz birşey ama bu görünen şikayetlerde ortak olursak hiç iyi şeyler olmaz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: telenor

tekleme olan arçlar kaç km de ?????

7100 km de
  • 122 liklerde bir şikayet var mı daha oldukça yeni ama. Yine de bir sormuş olalım.

• hoca 7100 km de çok erken başlamış ...servis sonucunu merak ediyorum ...yakıtla ilgili olabileceğini düşünüyorum, sakat bir yerden yakıt almayasın ?

ben birdefasında ıssız bir yerden almak zorunda kalmıştım aracın içine gaz kokusu gelmişti... inşallah halledilir,geçmiş olsun..
  • Bana da bu tekleme hadisesi yakıttan olabilir gibi geliyor. Yoksa bu motorların kronik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Malum bu ülkede motor arızalarının büyük bir bölümü akaryakıt istasyonların da satılan uygunsuz yakıtlardan kaynaklanmakta. Keza sorun bu ise bunun için de yapabilecek çok fazla bir şey yok. Şikayet te etsen aynen devam ediyorlar sağolsunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

122 liklerde bir şikayet var mı daha oldukça yeni ama. Yine de bir sormuş olalım.

Bende şimdilik bir problem yok.
    Ama bişey diyeceğim inanmayacaksınız. Yol sesi clio'da daha iyiydi. Onun da lastiği continental bunun da...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.