Arkadaşlar aynaların bu geri viteste aşşağıya bakması yol bilgisayarı olan her model de var mı? Ayarlar oradan yapıldığı için sordum.
Bir de bu kendiliğinden katlanma olayı var aynaların. Bu da modele göre mi değişiyor. Kitapçığı dün akşam aldım okudum sabah yanımda olmadığı için uygulayamadım araca.
Fiyat biraz fazla kalmış bence Golf GT Sport için söyledikleri fiyat bana 980 € siz nedersiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: GARIBALDI
Umarım dediğin gibi yaparlar,uygulama başladığında mümkün olduğunca duyurmak lazım. Paraylada olsa +2 yıl garanti güzel bir şey.
quote:
Orjinalden alıntı: aeusculus
Ocak ayı içinde 2+2 yıl olayını vdf den yararlanmayanlar içinde sunacaklarmış. Bu ay içinde kesinleşecekmiş.
Arkadaslar demin Altur VW den Sedat Bey var satışta arabamıda kendisinden almıştım ve hiç bir sorun yaşatmamıştı. Tekrar kendisine teşekkür ediyim bahaneyle :) 2+2 olayı başlamış. GT için 825 € 24 ay taksit ile ben yaptırıyorum. Sizlerede yardımcı olabilir.
quote:
Umarım dediğin gibi yaparlar,uygulama başladığında mümkün olduğunca duyurmak lazım. Paraylada olsa +2 yıl garanti güzel bir şey.
quote:
Ocak ayı içinde 2+2 yıl olayını vdf den yararlanmayanlar içinde sunacaklarmış. Bu ay içinde kesinleşecekmiş.
Arkadaşlar merhaba Golf için 140hp yada 122 hp olması önemli değil 415€ kredi kartına 24 ay taksitle jetta 140hp,170hp yada 122 hp araçlarda 450€ yine 24 ay taksitle fulllife hizmetinden yararlanabiliyorsunuz.2+2 vw tüm modelerinde geçerli bir hizmet 4 yıl yada 150.000 km olarak sınırlı bence herkesin yaptırmasında yarar var 2.el değerinide olumlu yönde etkiliyeceği düşüncesindeyim.
Comfort donanımına ait özellik olabilir, ayrıca bizlerde katlanabilir ayna olayı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
Arkadaşlar aynaların bu geri viteste aşşağıya bakması yol bilgisayarı olan her model de var mı? Ayarlar oradan yapıldığı için sordum.
Bir de bu kendiliğinden katlanma olayı var aynaların. Bu da modele göre mi değişiyor. Kitapçığı dün akşam aldım okudum sabah yanımda olmadığı için uygulayamadım araca.
825 € tuzluymuş,170 lik jetta'dan niye bu kadar pahalı ki?
quote:
Arkadaslar demin Altur VW den Sedat Bey var satışta arabamıda kendisinden almıştım ve hiç bir sorun yaşatmamıştı. Tekrar kendisine teşekkür ediyim bahaneyle :) 2+2 olayı başlamış. GT için 825 24 ay taksit ile ben yaptırıyorum. Sizlerede yardımcı olabilir.
Nelerin istisna olduğu konusunda bilginiz var mı? GT için fiyat teyidinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: SS3354
Arkadaşlar merhaba Golf için 140hp yada 122 hp olması önemli değil 415€ kredi kartına 24 ay taksitle jetta 140hp,170hp yada 122 hp araçlarda 450€ yine 24 ay taksitle fulllife hizmetinden yararlanabiliyorsunuz.2+2 vw tüm modelerinde geçerli bir hizmet 4 yıl yada 150.000 km olarak sınırlı bence herkesin yaptırmasında yarar var 2.el değerinide olumlu yönde etkiliyeceği düşüncesindeyim.
evet golf GT için 825 € bencede biraz tuzlu ama bence değer arkadaşlar
quote:
Nelerin istisna olduğu konusunda bilginiz var mı? GT için fiyat teyidinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: SS3354
* 150.000 km 'ye kadar geçerli
* periyodik bakımların yetkili servislerde zamanında yapılması.
* 100.000 km nin üzerinde turbo ve turbo elemanlarının hasarlarında parça fiyatı üzerinden % 40 muafiyet uygulanıyor.
2 + 2 full life garanti kapsamına girmeyen unsurlar:
* egzoz sistemi
* kromajlı parçalar
* fren balata disk ve kampanaları
* kavrama : debriyaj sistemi
* Camlar
* Lastik aksamlar : kapı - bagaj fitiller ve contalar
* sunroof ve cabrio tavan aksamlarındaki üretim hataları ve bunlardan kaynaklanan paslanmalar
* Farlar ve ampuller
* Klima gazı
TT8 teşekkürler,düşünelim.
üç beş kişi yaptırsak indirim alamazmıyız acaba.fiyat biraz yüksek gibi.ama ben yinede yaptırmayı düşünüyorum.satacağım zamana kadar garantisi devam etsin istiyorum.öbür türlü yarın ne olacağı belli değil bizim arabalarda.
Golf GT için 815€ 2+2 yıl garanti yanlış yazmışım
arkadaşlar güzel bir golf gt fotoğrafı angel , arka stop, rengine çok güzel
Eklenti olarak benim gördüğüm farlar ve arka stoplar farklı birde plakasını takmamış. aslında çok bir değişiklik yapmamış. ama ben siyah renge değişmem :)
quote:
Renk konusunda katılıyorum ama diğer eklentileri ben beğenmedim. Arabanın bana göre duru,net,bütüncül bir görünüşü/duruşu olmalı.
quote:
Bu arabanın ilanını dün gördüm bende Dikkatimi çeken bir şey var. Araba 2007 model yani GT. Fakat ön tarafı 2008 GT Sport. Arabanın orjinali zaten alçak birde 5 cm yay koymuş. Hem ön hem arka farların orjinalleri çok daha güzel duruyor. Hem 2008 modellerinde ön farlar karartılmış. Tabii zevk meselesi.
tabii ki arabanın herdatayı zekvk meselesi. herkes kendine göre içine dışına hoşuna gden şeyleri yapabilir. tabii ki bunu her görenin beğenmesi beklenemez.
sizin arabada xenon var mı? Bir de Golf GT Sport u olupta xenon taktıran var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Muradovskiy
quote:
Bu arabanın ilanını dün gördüm bende Dikkatimi çeken bir şey var. Araba 2007 model yani GT. Fakat ön tarafı 2008 GT Sport. Arabanın orjinali zaten alçak birde 5 cm yay koymuş. Hem ön hem arka farların orjinalleri çok daha güzel duruyor. Hem 2008 modellerinde ön farlar karartılmış. Tabii zevk meselesi.
quote:
Orjinalden alıntı: telenor
bazı arkadaşlar paspas konusunu açmışlar , orjinal paspasları 130 lira civarındayken ,skoda servislerinden alabileceğiniz octavia orjinal kauçuk paspaslar 60 lira... 1 e 1 aynı ....
Bende dün Skoda servisi aradım ama yakınımda bulamadım. Halı paspastan nefret ederim. Neyse bu gün Rekor a gidip aldım kauçuk paspas. 34 YTL. Bu paspasları tutturan 2 değişik mekanizma var. Birinde delikler oval diğerinde yuvarlak ama sorun olmuyor. Ovalse yuvarlağa , yuvarlaksa oval delikli hale çeviriyorlar 5 dakida. Kesinlikle tavsiye ederim. Dünya varmış ya
ben farları beğenmedim.golf gt alıpta jun jan far takmam.takarsam adamakıllı birşey takarım.ama renk güzel durmuş.
quote:
Abi izninle başka bir konu başlığı altında yazdığın ikazı buraya taşıdım..
quote:
Orjinalden alıntı: Muradovskiy Arkadaşlar Bazen okuyorum burada ve diğer forumlarda. Herkes yeni motorlarda rodaj olayına gerek kalmadığından bahsediyor. Alan son hız denemelerine çıkıyor. Bu gün arabamın kullanım klavuzunu okumaya devam ettim. "Püf noktaları ve bakım" adı altında verilen bi rkitapçık var. 14. sayfasında Rodaj bölümünü anlatmış. 1000 km ye kadar -En yüksek hızın 3/4 ünü aşmayın -Tam gaz vermeyin -Yüksek devirlerden kaçının -Römork takmayın yazıyor 1000-1500 km arası Sürüş performansını yavaşca tam hıza veya en yüksek motor devrine çıkartın...diye yazıyor
Bir de çevre notu var. Yeni motorda rodaj işlemi uygulandığında motorun hem ömrü hem de yğ tüketimi düşürülür....notu konmuş..