Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi heyecan yapmışsın ama telenor kış için değil yanlış bilmiyorsam yol gürültüsü için bu lastiği araştırıyor.
    Varya hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun,hemen lafı kuzey deneyimlerine getiriyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Nokian kullandım ben.
    Rusyada aldığım gollf III gti da çivili nokian lastik vardı. Aşırı memnun kalmıştım.
    Sadece kuru havada patinaj yaptığında çivileri çıkıyordu.
    Kış lastiğinde gerçekten güzel lastik.

• Güle güle kullan,kazasız belasız yolculuklar dileriz.
    Senide kullanıcı listesine almış olduk,24.kayıtlı üyemizsin.
    Alalı 2 ay oldu demişsin,GT Sport diye tahmin ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: aeusculus

Merhaba Arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum. Golf GT kullanıyorum. 2 ay oldu alalı ve 2500 km civarında maaşallahı var. Hiç problem yaşamadım. GT ile ilgili sorusu olan varsa elimden geldiği kadar yanıtlayabilirim. Forumda bulunan ve araçlarına yeni kavuşanlar için iyi dileklerimide iletmek isterim. İyi günlerde kullansınlar. Bunların başında büyük sabır gösteren ve en yakın zamanda aracına kavuşan Muradovskiy sanırım

• quote:

Merhaba Arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum. Golf GT kullanıyorum. 2 ay oldu alalı ve 2500 km civarında maaşallahı var. Hiç problem yaşamadım. GT ile ilgili sorusu olan varsa elimden geldiği kadar yanıtlayabilirim. Forumda bulunan ve araçlarına yeni kavuşanlar için iyi dileklerimide iletmek isterim. İyi günlerde kullansınlar. Bunların başında büyük sabır gösteren ve en yakın zamanda aracına kavuşan Muradovskiy sanırım

Sağol dostum. Cümlemiz kazadan beladan uzak kalsın. Gerçekten aşırı zevk veren bir araba. Bakma daha üst devir zevkine erişmedim. Ama daha evvel arkadaşların arabalarını kullandığım kadarıyla müthiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Abi heyecan yapmışsın ama telenor kış için değil yanlış bilmiyorsam yol gürültüsü için bu lastiği araştırıyor.
    Varya hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun,hemen lafı kuzey deneyimlerine getiriyorsun.

Sessiz lastik istiyorsa Goodyear excellance veya Pirelli Pzero nero.

Kuzey bölgelerine gelince......haftaya çarşamba ayın 16 sında memlekete gidiyorum gene. Petersburg beni bekliyor . Arabayı almadan evvel gitseydim iyi olurdu. Şimdi bırakıp gitmek koyacak ha

• sessiz olması sağlam olması anlamında degil galiba bence özellikle kar lastiğinde aranması gereken özellik kısa mesafede duruş olmalı yanılıyormuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

sessiz olması sağlam olması anlamında degil galiba bence özellikle kar lastiğinde aranması gereken özellik kısa mesafede duruş olmalı yanılıyormuyum

Kar lastiği için sormuyormuş zaten. Normal performans lastikleri için soruyormuş
  • Evet GT sport met. siyah . Teşekkür ederim. Muradovskiy ilk rodaj süresi çok zor geçiyor. İnsanın içi elvermiyor kıyamıyosun gaza dokunmaya ama bir yandanda merak ediyosun. Nasıl acaba 170 bg :) Daha sonra sağlam bir performans testi yaptım. merak ettiğin bir nokta varsa cevaplamaya çalışabilirim.
  • quote:

Evet GT sport met. siyah . Teşekkür ederim. Muradovskiy ilk rodaj süresi çok zor geçiyor. İnsanın içi elvermiyor kıyamıyosun gaza dokunmaya ama bir yandanda merak ediyosun. Nasıl acaba 170 bg :) Daha sonra sağlam bir performans testi yaptım. merak ettiğin bir nokta varsa cevaplamaya çalışabilirim.

Merak ettiğim bir nokta yok çok sağol. Garibaldinin ve bilhassa zibidi arkadaşının arabasında tüm meraklarımı giderdim. Ben şu an gayet sakin sakin kullanıyorum. Havalarda biraz ısınsın yerler kurusun. Bakacaz duruma göre.

Zaten sattığım arabanında dinamometre verisi 164 HP idi. Aralarında çok bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 8 Ocak 2008; 12:22:57 >
  • quote:

Galiba 2-3 kez daha arayacaklar,
    hatta VW firması adına anketör gönderecekler.
    Bir şey değişiyor mu?
    Bana göre Doğuş Doğuştur,bende bir antipati oluşmuş,zor tersine döner.

quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Doğuş otodan bu gün yine aradılar Bu da anket içinmiş. Bu daha ne kadar devam edecek Telefonun diğer tarafından gelen seçenekler güzeldi soruya verilecek cevaplar bile hazır. Mükemmel - Çok iyi - İyi - ? ... bunu bilemiyorum çünkü bu seçeneğe gelene kadar fırsat vermedim bir an önce bitsin diye.

ARACI ALDIKTAN 1 HAFTA SONRA ARACI SATIN ALDIĞINIZ BAYİDEN MEMNUNİYET İÇİN ARIYORLAR. 2 HAFTA KADAR SONRA DOĞUŞ OTOMOTİVDEN SATIŞ AŞAMASINDAKİ MEMNUNİYETİNİZ HAKKINDA BİLGİ ALIYORLAR. 3 - 5 AY SONRA ALMANYA MERKEZLİ DÜNYA ÇAPINDA UYGULANAN NEW CAR BUYERS ANKETİ İÇİN SİZDEN RANDEVU İSTİYORLAR BU ANKETLE ARACI ALDIĞINIZ GÜNDEN BU YANA ARAÇLA İLGİLİ GÖZLEMLERİNİZİ ÖĞRENİYORLAR YAKLAŞIK 1 SAAT SÜRÜYOR.

• evet nihat abi sessizlik peşindeyim ... ve muraD abinin dediği good year exellence yi gözüme kestirdim .... az önce doğuştan geldim CARAVELLE bakmaya gitmiştik çok alakasız bir şekilde arkadaşın kafasına GT yi soktum ... düşüneceği tuttu...

şu direksiyona metal parça uygulamalarını bird şu +2 garanti işini konuştum ...niye bu tutarsız açıklamalar var dediğimde abi belirsizlik 2 ay içinde çözülecek dendi ...

bakalım ne çıkacak ????
  • Kırmızı veya beyaz üzerinde düşünsün,

Hem bu renkler arabaya çok yakışıyor hemde opak olduğu ve tek kapı isterse (bekar gençse) dahada ucuza mal eder.
    Yada bu ikisinin yerine sunroof alır.
    Arabada tek eksik zenon far kalıyor.
    Artık bir eksikte bulunsun bence.

GT furyasıdır gidiyor,hayırlısı bakalım.

Aslında 2+2 için ortak bir şikayet furyası başlatalım,parasıyla bile yaptıramamak kadar saçma bir şey ancak Doğuş'tan beklenebilir,tabi beklendiği gibide yaptılar.

Not:Lastik inşallah iş görür,kurtulursun bu sıkıntıdan.

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

evet nihat abi sessizlik peşindeyim ... ve muraD abinin dediği good year exellence yi gözüme kestirdim .... az önce doğuştan geldim CARAVELLE bakmaya gitmiştik çok alakasız bir şekilde arkadaşın kafasına GT yi soktum ... düşüneceği tuttu...

şu direksiyona metal parça uygulamalarını bird şu +2 garanti işini konuştum ...niye bu tutarsız açıklamalar var dediğimde abi belirsizlik 2 ay içinde çözülecek dendi ...

bakalım ne çıkacak ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 8 Ocak 2008; 16:41:10 >

• Goodyear exellance hem ıslakta hem kuruda iyi performans sergilediğini söylüyorlar genel olarak. Ömür olarakta baya iyimiş. Fiyatlarıda diğer markalara göre pahalı değil. Alıneybıl bir lastik. Çoğu karşılaştırmada hep orta seviyelerde gözüküyor ama ben onlara zerre kadar inanmıyorum. Genel olarak yumuşak hamura sahip bir lastik çeşidi olarak geldi bana.
    Lastik alırkende mümkünse V tipi almaya bakın. 240 km/h hızın üzerine çıkmayacaksanız V size haydi haydi yeter.
    Bizim 225/45 R17 lik lastiklerde sadece Continentail de V tipi lastik var. Diğerlerinin neredeyse tamamı W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 8 Ocak 2008; 17:41:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Goodyear exellance hem ıslakta hem kuruda iyi performans sergilediğini söylüyorlar genel olarak. Ömür olarakta baya iyimiş. Fiyatlarıda diğer markalara göre pahalı değil. Alıneybıl bir lastik. Çoğu karşılaştırmada hep orta seviyelerde gözüküyor ama ben onlara zerre kadar inanmıyorum. Genel olarak yumuşak hamura sahip bir lastik çeşidi olarak geldi bana.
    Lastik alırkende mümkünse V tipi almaya bakın. 240 km/h hızın üzerine çıkmayacaksanız V size haydi haydi yeter.
    Bizim 225/45 R17 lik lastiklerde sadece Continentail de V tipi lastik var. Diğerlerinin neredeyse tamamı W

2005 Golf V sahibiyim, aracın orjinal lastiklerini 70.000'de değiştirdim ve 4 adet continental aldım, sanırım 750 ytl gibi bişey tutmuştu. Lastikleri taktırdığımın 2. günü İzmir'de çevre yolunda 150 ile giderken normal bir fren (dikkat ani fren demiyorum) sonrası sol arka lastik yanaktan yarıldı ve tamamen şans eseri etrafımın boş olması ve arkadaki sürücülerin dikkati sayesinde herhangibir kaza olmadan durmayı başardım, ama ömrümden de 2 yıl gitti arabanın kıçını zaptedene kadar.

Lastik'de herhangibir darbe yok sadece yanakta yaklaşık 10 cm. lik bir yarık, continental eksper hazretleri 1,5 ay sonra yaptıkları incelemede bunun sürücü hatası ile olduğuna karar verdiler ( çevre yolunda gidiyorum ve lastik yanaktan yarılıyor naptım 150 ile giden arabadan çıkıp lastiğe bıçakmı soktum) ve herhangibir değiştirme yapmadılar. O sinirle 4 adet yeni continental'i attım ve şu an aracımda Goodyear excellence mevcut inanılmaz memnunnum ve ayrıca lastik bu modele özel olarak kaskolu yani bilerek yapılmış birşey olmadığı sürece onarılmayacak duruma gelen lastiği bir miktar kullanım bedelini sizden alarak yenisini veriyorlar.

• Geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış.
    Bu yarılma değilde biraz farklısıda benim başıma geldi.
    Benim eski arabamda arkadaşların tavsiyelerine uyarak michelen exalto pe2 lastik aldım. 4 lastiğe 880 ytl para saydım. Velhasıl taktıktan sonra hiç mi hiç memnun kalmadım. Islak zeminde kaymasını geçtim kuru zeminde resmen buz üzerinde gidiyormuş hissi veriyordu. Aldığım yere gittim. Bu lastikler gayet normal bir şey yok dediler ama yazın 2 defa ciddi kaza atlattım. Heleki bir seferinde bir kamyonun altına arkadan dalış yapacaktım.
    Attı kafamın tası. Gittim 4 lastiğide söktürüp 680 YTL ye continentail aldım. Michelenleride bizim kapıcıya verdim saksı yaptı bahçeye. Ben yol tutuş ve fiyat konusunda memnun kalmıştım continentailden.
  • Ocak ayı içinde 2+2 yıl olayını vdf den yararlanmayanlar içinde sunacaklarmış. Bu ay içinde kesinleşecekmiş.

quote:

Kırmızı veya beyaz üzerinde düşünsün,

Hem bu renkler arabaya çok yakışıyor hemde opak olduğu ve tek kapı isterse (bekar gençse) dahada ucuza mal eder.
    Yada bu ikisinin yerine sunroof alır.
    Arabada tek eksik zenon far kalıyor.
    Artık bir eksikte bulunsun bence.

GT furyasıdır gidiyor,hayırlısı bakalım.

Aslında 2+2 için ortak bir şikayet furyası başlatalım,parasıyla bile yaptıramamak kadar saçma bir şey ancak Doğuş'tan beklenebilir,tabi beklendiği gibide yaptılar.

Not:Lastik inşallah iş görür,kurtulursun bu sıkıntıdan.

quote:

evet nihat abi sessizlik peşindeyim ... ve muraD abinin dediği good year exellence yi gözüme kestirdim .... az önce doğuştan geldim CARAVELLE bakmaya gitmiştik çok alakasız bir şekilde arkadaşın kafasına GT yi soktum ... düşüneceği tuttu...

bakalım ne çıkacak ????

• Daha önce dikkat etmemişim bugün farkına vardım,
    bu sıfırlama olayında yalnız yakıt değil,ortalama hız,katedilen mesafe,seyahat süresine ait verilerinin 2.konumlarıda sıfırlanıyor.Mesela katedilen mesafe verisinde ok tuşuna bastığımızda 2.veriye yani sıfırlamadan sonraki katedilen toplam mesafeye ulaşıyoruz.Bunun güzelliği km sayacını sıfırlamasak bile mesela benzin aldıktan sonra 2.konumdaki yakıt tüketim verisini sıfırladığımızda katedilen mesafede sıfırlanıyor ve daha sonra baktığımızda sıfırlandıktan sonraki yapılan km yi görebiliyoruz.

• .......................1.veri ................................................................... 2.veri................................
    • Güncel seyahatin ortalama yakıt tüketimi.......................Sıfırlamadan sonraki tüm yakıt tüketiminin ortalaması
    • Güncel seyahatin süresi..............................................Sıfırlamadan sonraki tüm sürüşlerin toplam zamanının süresi
    • Güncel seyahatin ortalama hızı.....................................Sıfırlamadan sonraki tüm sürüşlerin ortalama hızı
    • Güncel seyahatde katedilen mesafe...............................Sıfırlanmadan sonraki toplam katedilen mesafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 8 Ocak 2008; 22:19:58 >

• Umarım dediğin gibi yaparlar,uygulama başladığında mümkün olduğunca duyurmak lazım.
    Paraylada olsa +2 yıl garanti güzel bir şey.

quote:

Ocak ayı içinde 2+2 yıl olayını vdf den yararlanmayanlar içinde sunacaklarmış. Bu ay içinde kesinleşecekmiş.
  • arkadaşlar telenor ve gt kullann bir arkadaşın başınada gelmişti sanırım valf demişti biri

araba sogukken gaz yemiyo tekleme yapıyo duruyo gaz yiyo duruyo gaz yiyo anlayamadım
    canımı sıkmaya başladı iyice ama sadece soguken yapıyo bileiniz duyanınız varmı bişeyler...
    2 dak sonra geçiyo
    ön suspansiyonlardan gıcırtı iyice arttı bu araç kendinden iyice sogutuyo beni
    geri vitese takıyorum yukarıya kalkıyo sag ayna
    kapıdan ses geliyo
    daha bir kaçtane daha var sorun hatırlamıyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emread -- 9 Ocak 2008; 0:55:55 >
  • bende sadece sol kapı döşemesi ve amortisör üst bilyeleri değişti .... dediğin gıcırtı amortisör üst bilyelerinden geliyor vede sorun kronik ...senin gıcırtılarının da ordan geldiğini düşünüyorum...valf olayı bende çıkmadı birde kronik 2 vites senkromeçi var,bende o da henüz değişmedi yani sorunum şimdilik yok... ama olmaz inşallah ... şu anda aracımda hiçbir sorun yok diyebilirim ... şu debriyaj kavramasına son günlerde gıcık olmaya başladım acemi sürücüymüşüm gibi kavramaya başladı... yanıma oturan arkadaş nerdeyse ehliyeti yeni mi aldın diyecek ... sizde bu durum nasıl ???
    quote:

Orjinalden alıntı: emread

arkadaşlar telenor ve gt kullann bir arkadaşın başınada gelmişti sanırım valf demişti biri

araba sogukken gaz yemiyo tekleme yapıyo duruyo gaz yiyo duruyo gaz yiyo anlayamadım
    canımı sıkmaya başladı iyice ama sadece soguken yapıyo bileiniz duyanınız varmı bişeyler...
    2 dak sonra geçiyo
    ön suspansiyonlardan gıcırtı iyice arttı bu araç kendinden iyice sogutuyo beni
    geri vitese takıyorum yukarıya kalkıyo sag ayna
    kapıdan ses geliyo
    daha bir kaçtane daha var sorun hatırlamıyorum artık...

• Çok yaşa telenor,bende üst bilye meselesini görürse yazar diye düşünüyordum.

emread geçmiş olsun,

Motorun ilk önce gaz yemekte zorlanıp 2 dk sonra normale dönmesi benzeri sorununu ilk kez duydum,
    bunun daha önce bahsedilen turbo ile ilgili valf değişimiyle alakasının olması düşük ihtimal.Onlarda zaten motor çalışmasında sorun yoktu,yalnızca belirli şartlarda ses geliyordu.

Bence serviste bilgisayara baktırınca ne olduğu anlaşılır,zaten gaz yemiyorsa hata kodu vermiş olması lazım gelmez mi?

Ayna geri vitese takınca özellik olarak yukarı değil aşağı iniyor,kitapçıkda anlatıldığı gibi tekrar ayar çeksene,olmazsa servisde halledilir.Bunuda ilk kez duydum.

Kapı gıcırtısı fitillerden ise yumuşatmak için bu işe yarayan sprey sıkmak lazım,sorun döşemeyse ayrıca baktırmak gerek.Yalnız bende bu soğuklarda tüm plastiklerden ses geliyor,çat-çut.Havalar ısındığında sese bakmak daha mantıklı gibi.

Bazen şansızlık dönemi oluyor,canını sıkma hepsi iyi serviste iyi teknikerlerle halledilebilecek sorunlar.Zaman ayırmak ayrı bir dert ama yapacak bir şeyde yok.

quote:

bende sadece sol kapı döşemesi ve amortisör üst bilyeleri değişti .... dediğin gıcırtı amortisör üst bilyelerinden geliyor vede sorun kronik ...senin gıcırtılarının da ordan geldiğini düşünüyorum...valf olayı bende çıkmadı birde kronik 2 vites senkromeçi var,bende o da henüz değişmedi yani sorunum şimdilik yok... ama olmaz inşallah ... şu anda aracımda hiçbir sorun yok diyebilirim ... şu debriyaj kavramasına son günlerde gıcık olmaya başladım acemi sürücüymüşüm gibi kavramaya başladı... yanıma oturan arkadaş nerdeyse ehliyeti yeni mi aldın diyecek ... sizde bu durum nasıl ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 9 Ocak 2008; 9:29:03 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.