Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu golf kulübümüzde bazı arkadaşlar şahsen tanışıyor. Bir tarih ve saat belirlesek de biz de tanışabilsek. Ne dersiniz? Tabi herkese uymayabilir zaman, ancak bi tarih ve saat verilir, oraya gidilir...
  • arkadaşlar daha önce yazmıştım.yine tekrarlayacağım.
    TSI motorlu VW modelleri için iyi ve kötü yönlerini toplayıp herkesin fikir sahibi olacağı bir başlık açmanızda fayda var sanırım.
    en azından TSI sahipleri başlarına gelenler konusunda aynı şeyleri yaşayanların olup olmadığını, bunun bir sorun olup olmadığını ve sorun ise nasıl çözüleceğini öğrenirler.
    sorunsuz keyifler TSI lar.
  • Acaba bu havaların soğuk olması ile beraber lastiklerin sertleşmesi ile alakalı olabilir mi.

Bu konuda tam bir bilgim yok fakat küçük de olsa benim de dikkati mi çekti bu sürtünmeden dolayı oluşan gürültü. Uygun bir lastik seçimi ile ortadan kaldırılabilecek bir sorun mu ne dersiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Bende şimdilik bir problem yok.
    Ama bişey diyeceğim inanmayacaksınız. Yol sesi clio'da daha iyiydi. Onun da lastiği continental bunun da...

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Acaba bu havaların soğuk olması ile beraber lastiklerin sertleşmesi ile alakalı olabilir mi.

Bu konuda tam bir bilgim yok fakat küçük de olsa benim de dikkati mi çekti bu sürtünmeden dolayı oluşan gürültü. Uygun bir lastik seçimi ile ortadan kaldırılabilecek bir sorun mu ne dersiniz.

quote:

Bende şimdilik bir problem yok.
    Ama bişey diyeceğim inanmayacaksınız. Yol sesi clio'da daha iyiydi. Onun da lastiği continental bunun da...

proteo, o soğuk havalar clio'yu kullanırken de vardı. Dikkatini çekerim. Ama tabi bu gürültüyü azaltmanın yolları hakkında birbirimize (tecrübeli arkadaşlar) fikir verebiliriz... Yardım please!..

• Güzel bir temenni,ama benim için zor.
    Başkentten katılıyorum.

quote:

Arkadaşlar, bu golf kulübümüzde bazı arkadaşlar şahsen tanışıyor. Bir tarih ve saat belirlesek de biz de tanışabilsek. Ne dersiniz? Tabi herkese uymayabilir zaman, ancak bi tarih ve saat verilir, oraya gidilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Güzel bir temenni,ama benim için zor.
    Başkentten katılıyorum.

quote:

Arkadaşlar, bu golf kulübümüzde bazı arkadaşlar şahsen tanışıyor. Bir tarih ve saat belirlesek de biz de tanışabilsek. Ne dersiniz? Tabi herkese uymayabilir zaman, ancak bi tarih ve saat verilir, oraya gidilir...

Aslen Ankara'lıyım ben de. Tayin nedeniyle 1.5 yıldır İstanbul'dayım... :)
  • güzel bir fikir ama ben anadolu yakasındayım.bu sıralarda yoğunluktan dolayı avrupa yakasına geçmem zor olur.yani anadolu yakasında olursa bana uyar olmazsa uymaz gibi bir şey.

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Güzel bir temenni,ama benim için zor.
    Başkentten katılıyorum.

quote:

• Ankara'ya yolun düşerse tanışmak isterim.

quote:

Aslen Ankara'lıyım ben de. Tayin nedeniyle 1.5 yıldır İstanbul'dayım... :)
  • milliguin, ben de anadolu yakasındayım.

GARIBALDI, açıkçası yarın 1 günlüğüne izin aldım iş yerinden (yıllık izin), sağlık nedeniyle Ankara'ya geleceğiz ailemle, pazar erkenden döneceğiz...(Annem rahatsız biraz)...

Bu arada daha 75 km'de araba ve ben yarın İstanbul-Ankara otobanına çıkacağım. Bakalım uzun yol performansı nasıl olacak? Kitapçığa uymayı düşünüyorum-şu rodaj meselesi-. 130-140'ı geçmeyeceğim yani...

Ama daha geniz bir zamanda gelirsem görüşürüz... Tabi İstanbul'a yolun düşerse de biz görüşmek isteriz. Değil mi arkadaşlar?
  • Acil şifalar dilerim,
    ağız tadıyla görüşmek dileğiyle.
    quote:

milliguin, ben de anadolu yakasındayım.

GARIBALDI, açıkçası yarın 1 günlüğüne izin aldım iş yerinden (yıllık izin), sağlık nedeniyle Ankara'ya geleceğiz ailemle, pazar erkenden döneceğiz...(Annem rahatsız biraz)...

Bu arada daha 75 km'de araba ve ben yarın İstanbul-Ankara otobanına çıkacağım. Bakalım uzun yol performansı nasıl olacak? Kitapçığa uymayı düşünüyorum-şu rodaj meselesi-. 130-140'ı geçmeyeceğim yani...

Ama daha geniz bir zamanda gelirsem görüşürüz... Tabi İstanbul'a yolun düşerse de biz görüşmek isteriz. Değil mi arkadaşlar?
  • @atikus uygun bir zamanda görüşebiliriz o halde.ben içerenköyde oturuyorum.sizde oturduğunuz yeri söylerseniz daha net olur.anadolu yakası küçük yer belki arabaları görüyor bile olabiliriz.pazar günü murad abiyle kahvaltı yapmayı düşünüyoruz ailecek.ilerde belki sizinlede butür organizasyonlar yapabiliriz.
  • bu arada yazmayı unuttum geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

quote:

milliguin, ben de anadolu yakasındayım.

• GARIBALDI, teşekkür ederim...

milligun, ben Bulgurlu'dayım. Bu arada belki bunu özeline yazmam gerekirdi ama, ya bu baharda ya da önümüzdeki baharda buradan taşınmayı düşünüyoruz. İçerenköy de seçeneklerden biri. Site içi tercihimiz. Neyse, sonra ayrıntılı konuşuruz-yazışırız-. Şimdi uyuma zamanı, malum, yarın sabah erken saatte yolculuk var. Kalın sağlıcakla!..
  • quote:

GARIBALDI, teşekkür ederim...

milligun, ben Bulgurlu'dayım. Bu arada belki bunu özeline yazmam gerekirdi ama, ya bu baharda ya da önümüzdeki baharda buradan taşınmayı düşünüyoruz. İçerenköy de seçeneklerden biri. Site içi tercihimiz. Neyse, sonra ayrıntılı konuşuruz-yazışırız-. Şimdi uyuma zamanı, malum, yarın sabah erken saatte yolculuk var. Kalın sağlıcakla!..

Hadiii bulgurlu bana yakın sayılır. Benim evde Çengelköy Nato yolunda. Aramızda arabayla 10 dakikalık mesafe var.. Ev konusunda bizim siteyede bakabilirsin. 3700 konut var.
  • hayırlı yolculuklar...
  • ben ümraniyedeyim... anadolu yakasındaki arkadaşlarla biryerlerde öğlen buluşup yemek yiyebiliriz

bu arada bir karşılaştırma topiği fardı... 27-25 önde bizim araba, burdan 4 arkadaş destek oldu bana, tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ben ümraniyedeyim... anadolu yakasındaki arkadaşlarla biryerlerde öğlen buluşup yemek yiyebiliriz

bu arada bir karşılaştırma topiği fardı... 27-25 önde bizim araba, burdan 4 arkadaş destek oldu bana, tekrar teşekkürler

Haydaaaa birbirimize yakınmışızda haberimiz yok.
    Benim işyeride çakmağın altında...Ataşehire doğru.
  • Ben Avrupa Yakasındayım,ama zaman uyarsa ben gelirim buluşma yerine..Ben geçen sene taşındım Avrupa yakasına,daha önce Çamlıca tarafındaydım,yani Bulgurluyada,Nato yolunada,Ümraniyeye de çok yakındım.Tam koloni oluşturacakmışız VW grubu olarak Anadolu yakasında :)
    En kısa zamanda görüşmek üzere arkadaşlar..

Not: Araba şu anda 400 km de.. Her geçen gün memnuniyetim artıyor (sebeplerini dile getirmiştim daha önce).. Önceki arabamda Jetta idi ama bu arabaya bindikten sonra hiç alakaları yok gibi..Yanlış anlaşılma olmasın sakın ama Transformers a benzetiyorum arabayı,neden diyeceksiniz?Bu akşam üzeri eşimi aldım iş yerinden,müziğimizi dinleye dinleye gidiyoruz konforlu bir şekilde,bir yerde trafik sıkışır gibi oldu,sağdan kangoo tipinde bir araç sıkıştırdı,baktım genç bir arkadaş,müziğide açmış zik zak çizmeye çalışıyor sanırım kendince,neyse az ileride kırmızı ışıklarda yanyana geldik,ben hafifçe camı açtım,bu arada Scorpions u da ayarladım (en sevdiğim müzik gruplarından biridir),nefis bir arabalık şarkıları vardır (şarkı slow başlar ,orta yerinde davullarla beraber elektro gitar devreye girer),sesinide yükselttim,arkadaşın dikkatini çekti.Yeşille beraber beklenen son oldu tabi,yaklaşık 100 mt fark açınca yavaşladım,camımı açtım,genç arkadaş geçerken kafayı çevirdiğinde ben yolun sağına geçmiş hanımla beraber ıslık çalarak şarkıya eşlik ediyorduk:))
    Tabi bunu anlatırken bazı arkadaşlar;ne yani arabanı kangoo vs. gibi araçlarla mı kıyaslıyorsun diyebilir?benim amacım kıyas değil burada,araba trafikte ilerlerken istediğin kimliğe bürünüyor,agresiflikse akresiflik,konforsa konfor,az yakıt mı tüketmek istiyorsun adam gibi kullan olsun bitsin..Anlayacağınız bu arabam korkunç olumlu etkiledi beni.Eşim bile bana kızıyor;Nazar değdireceksin kendi kendine,diye söyeniyor :))

Allah İnşallah Hepimize Kazasız Belasız Kullanım Nasip Eder..

• arkadaşlar merhaba ben daha yeniyim ama sizi uzun zamandır takip ediyorum. gerçekten önemli konularda bilgi paylaşımınız var. bende daha yeni TSI 140 HP aldım daha denemek nasip olmadı.
    nasıl üye olabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. hepinize iyi günler...
  • Arkadaşlar vw binek araçlarda 14 ocaktan sonra %2-3 arasında zam varmış bana ankaradki bayinin dediği..örneğin jetta % 3 zam görecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.