Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
562.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatık bulsam alıcaktım..122 ıstıyorum ama daha hıc gelmemıs..140 bulsamda alıcaktım yok..
  • aradığınız aracın otomatiği daha TR ye girmedi.
  • arkadaslar 140lik comfortline jetta'larda torpido gozunde sogutma var mi? varsa nasil calisiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave5213 -- 17 Ocak 2008; 18:14:19 >
  • Torpido gözünün sol üst köşesinde aparat var,açınca klima açıksa soğuk üflüyor kapalıysa görev görmüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

arkadaslar 140lik comfortline jetta'larda torpido gozunde sogutma var mi? varsa nasil calisiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

GOLF 1.4 TSI 122 BG DSG varsa yada gelecekse alıcaktım ama bırak almayı ne zaman gelecegı bellı degıl??ben de 140 bg olandan varsa alayım dedım o da yok hatta 2 aydan once gelmıyecekmıs??sıparıs versen fıyatı bellı degıl bu nasıl iş anlamadım??anlayan varsa yardımcı olsun

tiyo vereyim.bu hafta veya önümüzdeki haftaya gelecek birkaç tane Golf GT Sport + DSG var.fiyat olarak 52.500YTL son diyorlar.uyarsa gidip araştırın.
  • Midline donanım da varmı bu özellik. Bu arada yine midline donanım da geri vitese geçtiğimiz de yan aynaların aşşağı bakma özelliği var mı? Biraz inceledim yol bilgisayarını geçen gün fakat sadece her iki aynayı aynı anda ya da tek tek ayar seçenekleri var.

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Torpido gözünün sol üst köşesinde aparat var,açınca klima açıksa soğuk üflüyor kapalıysa görev görmüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

arkadaslar 140lik comfortline jetta'larda torpido gozunde sogutma var mi? varsa nasil calisiyor?

• midline da malesef yok o özellik.
  • Torpido gözünde bu yuvarlak aparat varsa sizde de vardır.
    Ayna içinse R konumuna alıp geri vitese takın,sağ ayna aşağı gösterirse buda var demektir.
    Donanım olarak bilmiyorum ama inşallah vardır,soğutma fasa fiso ama ayna olayı çok güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Midline donanım da varmı bu özellik. Bu arada yine midline donanım da geri vitese geçtiğimiz de yan aynaların aşşağı bakma özelliği var mı? Biraz inceledim yol bilgisayarını geçen gün fakat sadece her iki aynayı aynı anda ya da tek tek ayar seçenekleri var.
  • biraz geç oldu ama kusura bakmayın yaa üzgünüz ben dh caddycilerin basın sözcüsü CENGİZHAN.

:: TSI 122-140-160-170 hp  Kullanıcıları ::

HAYIRLI UĞURLU OLSUN SAKİN TARTIŞMALAR DİLEĞİYLE..

:: TSI 122-140-160-170 hp  Kullanıcıları ::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 17 Ocak 2008; 22:37:09 >

• Teşekkür ederiz,
    Yalnız siz olayı aşmış tam bir organizasyona gitmişsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

biraz geç oldu ama kusura bakmayın yaa üzgünüz ben dh caddycilerin basın sözcüsü CENGİZHAN.
  • eski aracım midline dı.çok iyi biliyorum yok.2008 lere koymadılarsa tabi...
  • Teşekkürler arkadaşlar Yarın son kez kontrol ediyim. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi yok bu özellikler. Torpido gözüne bakmadım ne yalan söyleyeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

eski aracım midline dı.çok iyi biliyorum yok.2008 lere koymadılarsa tabi...

quote:

Torpido gözünde bu yuvarlak aparat varsa sizde de vardır.
    Ayna içinse R konumuna alıp geri vitese takın,sağ ayna aşağı gösterirse buda var demektir.
    Donanım olarak bilmiyorum ama inşallah vardır,soğutma fasa fiso ama ayna olayı çok güzel.

• quote:

Teşekkür ederiz,
    Yalnız siz olayı aşmış tam bir organizasyona gitmişsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

biraz geç oldu ama kusura bakmayın yaa üzgünüz ben dh caddycilerin basın sözcüsü CENGİZHAN.

biz teşekkür ederiz ne demek..CENGİZ bizim topiğin sözcüsüdür..yeni açılan kulüplere bi küçük merhaba işte yukarıdaki mesajda..
    bu dedigin 2.cümleyi pek anlamadım ama..tabi ki bizim topic VW bölümünde 1. topik okunma sayısına ve ilk sıraları kaptırmamasına bakılaraktan.1 demeyelimde yanii genelde çok online bi topik sürekli güncel oldugu için ben kurucusu olarak cengishan sözcümüz bide gözümüzün nuru ekirik (mustafa) abimiz araç tanıtımınada onu getirdim ALLAh nasip ederse gerçek organizasyon 20 HAZİRAN cuma 2008 KAPADOKYA buluşması olacak..

tekrar iyi forumlar ALLAH KAZASIZ BELASIZ sürüşler nasip eylesin..sürat felakettir arkadaslar. ...::: VW :::...

• merhaba
    garanti uzatmayı ben 15 gündür araştırıyorum. bildiğim kadarıyla anlatayım. aslında önceden sıfır alınan araçlarda bu garanti olayı varmiş. fakat bunun için vdf den kredi kullanmak gerekiyormuş. kredi kullanmadan alırsan garanti olmuyormuş. ben bunun saçma olduğunu düşündüm ve vdf den yetkili birisinin bu saçmalığı bana anlatmasını istedim ve vdf müşteri hizmetlerine aradım.bana bugünlerde bu konuyla ilgili sık sık toplantı yaptıklarını ve herkese kapsayacak bir garanti sisteminin olacağını söylediler. bu garantinin adınada FULLLİFE diyorlar. ve sonuç olarak eğer sıfır araç alırsan 450 euro, sıfır değilse yani ilk 18 aya kadar yaptırırsan 540 euro dediler. ve ben sıfır aldığım için 450 euro ya yaptırdım. ama ödeme biçimi doğru %25 peşin ve 3 taksit. geniş bilgiyi vdf müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

az önce rekor oto dan aradılar garanti uzatma için.1783 ytl yüzde 25 peşin geri kalanı 3 taksit şeklinde ödenecekmiş.bana biraz tuzlu ve ödeme şartı ağır geldi.başka bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.taksit sayısı çok az geldi bana.

• Organizasyondan kasıt sözcü seçmek,diğer konulara iyi niyet mesajları vb. gibi şeyler içindi.
    Ticari özellikli araçlarla bir ilgim olmasada sizin konuyu katılımcı olarak değilde okuyucu olarak takip etmeye çalışıyorum.
    Kapadokya buluşması için olay netleştiğinde siz kabul ederseniz bizde imkanlar müsait olursa katılmak isteriz.

Yeni dostlara selamlar..

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

biz teşekkür ederiz ne demek..CENGİZ bizim topiğin sözcüsüdür..yeni açılan kulüplere bi küçük merhaba işte yukarıdaki mesajda..
    bu dedigin 2.cümleyi pek anlamadım ama..tabi ki bizim topic VW bölümünde 1. topik okunma sayısına ve ilk sıraları kaptırmamasına bakılaraktan.1 demeyelimde yanii genelde çok online bi topik sürekli güncel oldugu için ben kurucusu olarak cengishan sözcümüz bide gözümüzün nuru ekirik (mustafa) abimiz araç tanıtımınada onu getirdim ALLAh nasip ederse gerçek organizasyon 20 HAZİRAN cuma 2008 KAPADOKYA buluşması olacak..

tekrar iyi forumlar ALLAH KAZASIZ BELASIZ sürüşler nasip eylesin..sürat felakettir arkadaslar. ...::: VW :::...

• bir sorum olacak bagaj kapağı otomatik olarak açıldığında soguk havalarda kendisi tamamen kalkmıyor elle ufak bir temastan sonra tamamen açılıyo fakat bu otomatik bagaj kapağı açmanın mantığı bu olamaz yaz günlerinde bu şekilde sıkıntım yoktu . Ayrıca araç garaj içerisinde ve zemin tamamen düz, sizce bagaj kapağını açmaya yarayan hidrolikle ilgili bir sorunmu yoksa bu yagın donması yada akışkanlığını kaybetmesi sonucu olabilirmi zaten 15000 bakımı geldi herşey dahil ücretsiz bu bakımda yaptırma şansım var bildigim kadarıyla
  • Torpido gözünde içeride sol karşıda bir aparat var. Sanırım Torpido gözü soğutulabiliyor.

quote:

Torpido gözünde bu yuvarlak aparat varsa sizde de vardır.

quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Midline donanım da varmı bu özellik. Bu arada yine midline donanım da geri vitese geçtiğimiz de yan aynaların aşşağı bakma özelliği var mı? Biraz inceledim yol bilgisayarını geçen gün fakat sadece her iki aynayı aynı anda ya da tek tek ayar seçenekleri var.

• hüseyin abi hayırlı akşamlar nasılsın 1001 nasıl testi tamamladınmı?
  • iyiyim gökhancım.sen nasılsın.yarın arkadaşla buluşacağım onun gt sini kullanacağım.kullanıp onun motor sesinide dinleyeceğim.eğer aynıysa sorun yok.ama onun aracında seninde duyduğun o ses yoksa direk yanındayım haberin olsun.yarın çalışıyormusun.

quote:

Orjinalden alıntı: MEKATRONİK1

hüseyin abi hayırlı akşamlar nasılsın 1001 nasıl testi tamamladınmı?
  • ben kaçtım. herkese iyi geceler....
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.